Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela, fajnie te kiecki, które pokazujesz. Ja niestety musiałabym mieć dłuższe, żeby były za kolano, ale jak masz nogi do pokazania, to wszystkie są super :yes:

Madzia, no niestety podpiszę się pod Mmeliską. Seksu w Tych Twoich nic a nic nie widzę :no: a seksownie miało być przecież...

Zjadłabym serniczek taki na ciemnym spodzie i z ciemną kruszonką u góry mmmmmmmmmmmmniam.

Acha Meliska raczej w ciąży nie jestem - niestety.:)

a z młodą o tym skąd się biora dzieci miałam juz rozmowy rok temu jak miała 4,5 roku.wiadomo opowiadane w delikatny sposób, póxniej do pomocy patrzyłyśmy na bajke było sobie życie:).

No i moja w zeszłym roku była na urodzinach gdzie 7latka pusciła 5 latkom film o sex w necie -moja strasznie to przezywała i tez jej tłumaczyłam tak żeby o tym brzydkim nie pamiętała.

No ja z kieckami mogę poszaleć. Jedynie nie lubię całkiem krótkich. Czuję się wtedy jak dziwka. Ale takie 10 cm przed kolano i całkiem obcisłe - są super.

Choc wolałabym takie z jakimiś zakładkami, fałdami co takiego....http://www.stylefruits.pl/sukienka-biznesowa-mintiberry/p194453

Mirela zjadłam te tortille wczoraj ale bez sosu, miałam warzywa, grilowany kurczak i placek a po fitnesie 3 banany

no to spoko :)

Nie no, ale tak serio, to jak chcesz się pozbyc tłuszczu i ukształtować sylwetkę to zmiana nawyków żywieniowych jest konieczna. Chyba, ze ćwiczysz dla dobrego samopoczucia - to oki :)

Słuchaj - rano przed wyjściem do pracy:

szklanka mleka, jeden banan, czasami dodaję pół jabłka i płatki owsiane (ja daję muesli z orzechami). Do tego zmielone w młynku do kawy pestki dyni, słonecznik, orzechy, mak, siemię lniane i sezam (do wyboru, lub wszystko - wg uznania). Wszystko blenduję i wypujam dwie ogromne szklanki. Masz na kilka godzin spokój z jedzeniem, a to bomba witaminowa i mikroelementowa :).

melcia - Ty o jednym :). Mój czeka aż tą skórzaną mini kupię :). W reserved była ładna... ale czekam na przecene.

ja kupilam 2 lata temu skorzana mini tam... i powiem... jest super..tzn nosi sie ja swietnie :D

i udali mi sie kupiz zakiet... taki oczojebny pomarancz :D uwielbiam go! i cena super, bo w promocji :lol2:

co do tego o tym jednym..no co ja na to poradze hmm :oops: