Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mirela, fajnie te kiecki, które pokazujesz. Ja niestety musiałabym mieć dłuższe, żeby były za kolano, ale jak masz nogi do pokazania, to wszystkie są super :yes:

Madzia, no niestety podpiszę się pod Mmeliską. Seksu w Tych Twoich nic a nic nie widzę :no: a seksownie miało być przecież...

Zjadłabym serniczek taki na ciemnym spodzie i z ciemną kruszonką u góry mmmmmmmmmmmmniam.

Acha Meliska raczej w ciąży nie jestem - niestety.:)

a z młodą o tym skąd się biora dzieci miałam juz rozmowy rok temu jak miała 4,5 roku.wiadomo opowiadane w delikatny sposób, póxniej do pomocy patrzyłyśmy na bajke było sobie życie:).

No i moja w zeszłym roku była na urodzinach gdzie 7latka pusciła 5 latkom film o sex w necie -moja strasznie to przezywała i tez jej tłumaczyłam tak żeby o tym brzydkim nie pamiętała.

No ja z kieckami mogę poszaleć. Jedynie nie lubię całkiem krótkich. Czuję się wtedy jak dziwka. Ale takie 10 cm przed kolano i całkiem obcisłe - są super.

Choc wolałabym takie z jakimiś zakładkami, fałdami co takiego....http://www.stylefruits.pl/sukienka-biznesowa-mintiberry/p194453

Mirela zjadłam te tortille wczoraj ale bez sosu, miałam warzywa, grilowany kurczak i placek a po fitnesie 3 banany

no to spoko :)

Nie no, ale tak serio, to jak chcesz się pozbyc tłuszczu i ukształtować sylwetkę to zmiana nawyków żywieniowych jest konieczna. Chyba, ze ćwiczysz dla dobrego samopoczucia - to oki :)

Słuchaj - rano przed wyjściem do pracy:

szklanka mleka, jeden banan, czasami dodaję pół jabłka i płatki owsiane (ja daję muesli z orzechami). Do tego zmielone w młynku do kawy pestki dyni, słonecznik, orzechy, mak, siemię lniane i sezam (do wyboru, lub wszystko - wg uznania). Wszystko blenduję i wypujam dwie ogromne szklanki. Masz na kilka godzin spokój z jedzeniem, a to bomba witaminowa i mikroelementowa :).

melcia - Ty o jednym :). Mój czeka aż tą skórzaną mini kupię :). W reserved była ładna... ale czekam na przecene.

ja kupilam 2 lata temu skorzana mini tam... i powiem... jest super..tzn nosi sie ja swietnie :D

i udali mi sie kupiz zakiet... taki oczojebny pomarancz :D uwielbiam go! i cena super, bo w promocji :lol2:

co do tego o tym jednym..no co ja na to poradze hmm :oops: