Mmelisa 17.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Melis ale do pracy idealne:yes: ale to nie zmienia faktu...ze moherki takie nosza a nie mlode kobiety elegancko rozumiem.. Magda pisala o sexi Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Kupiłam sobie taki fotel [ATTACH=CONFIG]235656[/ATTACH] tyle że w srakowatej zielonej tapicerce :sick:i chcem go tak podrasowac jak ten:yes: SAMA! No Twój styl ja już kiedys pisałam ,że to nie moja bajka .Wygodny ???Pokaz później jak po podrasowaniu wygląda Twój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dam fotki przed i po ale kiedy to będzie oj nie wiem:no: dzisiaj wstawiamy drzwi wewnętrzne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 super ,mieszkasz juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiaj Reni chyba brak,auto zrobione to zapewne wczorajsze sprawy załatwia Edytowane 17 Stycznia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jeszcze nie:no: ale palę w piecu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirka dokładnie, właśnie jestem na mc bo czekam na klienta, pije kawie i serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Juz od 7 dziś w pracy, po 11 będę w pracy przy kompir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 buty mam już kupione - albo te szare shooty co ostatnio pokazaywałam albo taki zwykłe czułenka od TomkaNienzawiszę botków takiech do kostek do sukienki - dla mnie to nie do przejścia (że nie wspomnę o tym, ze to skraca nogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela, fajnie te kiecki, które pokazujesz. Ja niestety musiałabym mieć dłuższe, żeby były za kolano, ale jak masz nogi do pokazania, to wszystkie są super Madzia, no niestety podpiszę się pod Mmeliską. Seksu w Tych Twoich nic a nic nie widzę a seksownie miało być przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 17.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Eh..dobiłyśmy dziewczynę zmyam popracowac ..jadę w teren:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Zjadłabym serniczek taki na ciemnym spodzie i z ciemną kruszonką u góry mmmmmmmmmmmmniam. Acha Meliska raczej w ciąży nie jestem - niestety. a z młodą o tym skąd się biora dzieci miałam juz rozmowy rok temu jak miała 4,5 roku.wiadomo opowiadane w delikatny sposób, póxniej do pomocy patrzyłyśmy na bajke było sobie życie:). No i moja w zeszłym roku była na urodzinach gdzie 7latka pusciła 5 latkom film o sex w necie -moja strasznie to przezywała i tez jej tłumaczyłam tak żeby o tym brzydkim nie pamiętała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no co, tak to jest jak się pyta o opinię nooo i w ten sposob, jestem wykreslona z listy kolezanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela zjadłam te tortille wczoraj ale bez sosu, miałam warzywa, grilowany kurczak i placek a po fitnesie 3 banany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No ja z kieckami mogę poszaleć. Jedynie nie lubię całkiem krótkich. Czuję się wtedy jak dziwka. Ale takie 10 cm przed kolano i całkiem obcisłe - są super.Choc wolałabym takie z jakimiś zakładkami, fałdami co takiego....http://www.stylefruits.pl/sukienka-biznesowa-mintiberry/p194453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Reni w G. jesteś? bo właśnie wróciłam z pszczyńskiej! kupiłam sukienkę - cokolwiek sobie o niej myślicie:pMłodość rządzi się swoimi prawami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela, bo te calkiem krotkie to sie wybiera w innym fasonie.. na wieczorne wystepy przed mezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela zjadłam te tortille wczoraj ale bez sosu, miałam warzywa, grilowany kurczak i placek a po fitnesie 3 banany no to spoko Nie no, ale tak serio, to jak chcesz się pozbyc tłuszczu i ukształtować sylwetkę to zmiana nawyków żywieniowych jest konieczna. Chyba, ze ćwiczysz dla dobrego samopoczucia - to oki Słuchaj - rano przed wyjściem do pracy: szklanka mleka, jeden banan, czasami dodaję pół jabłka i płatki owsiane (ja daję muesli z orzechami). Do tego zmielone w młynku do kawy pestki dyni, słonecznik, orzechy, mak, siemię lniane i sezam (do wyboru, lub wszystko - wg uznania). Wszystko blenduję i wypujam dwie ogromne szklanki. Masz na kilka godzin spokój z jedzeniem, a to bomba witaminowa i mikroelementowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela, bo te calkiem krotkie to sie wybiera w innym fasonie.. na wieczorne wystepy przed mezem melcia - Ty o jednym . Mój czeka aż tą skórzaną mini kupię . W reserved była ładna... ale czekam na przecene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 melcia - Ty o jednym . Mój czeka aż tą skórzaną mini kupię . W reserved była ładna... ale czekam na przecene. ja kupilam 2 lata temu skorzana mini tam... i powiem... jest super..tzn nosi sie ja swietnie i udali mi sie kupiz zakiet... taki oczojebny pomarancz uwielbiam go! i cena super, bo w promocji co do tego o tym jednym..no co ja na to poradze hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts