Mmelisa 17.01.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Czy jest na sali lolek? Słyszałam, że ma talent, gdzie można go zobaczyć? zobaczyc to go trudno... jeszcze nam sie nie ujawnil... skubaniec jeden! byl rano i pewnie bedzie wieczorem... no chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Czy jest na sali lolek? Słyszałam, że ma talent, gdzie można go zobaczyć? Lolek jest wieczorami ,parę stron wstecz pokazał jedno cudo:) Poprawiłam się :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 niestety ale nie haftuje (w sumie dawno już nie "haftowałem":p:p) Dziewczyny co niektóre dostały małe frywolitki na choinke dla ozdoby np. http://images65.fotosik.pl/561/3741eff4a84ff45dmed.jpg i nie były to żadne stroje Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 taaaaaaaaaaaaaaakbo Wy na gotowo wszystko pokazujecie w tych kieckacha nie "tajemnica" ja skromna i zachowawcza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Magda...zerknij na te moje buciki pliiiiiiiissssss , wyzej podalam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mi sie podobają te buciki ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja też. Czy to objaw starzenia się? . Insynuujesz że JA sie starzeję ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 chwila chwila co z butami???? bo romansuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 aha Melusia:lol2::lol2: warto o ile nie te beżowe. Takie na codzień nawet na gołą stopę są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja wychodzę z założenia, że to ja się mam w ubraniach dobrze czuć I mi się one mają podobać. Całej reszcie świata niekoniecznie. Uparty jestem i bardzo trudno mnie przekonać w tej kwestii Ale zdaję sobie jednocześnie sprawę, że u kobiet to trochę inaczej funkcjonuje gust to sprawa indywidualna, każdy ma trochę inny. i tyle Nie lubię takiego podejścia do mody, haha. Dla mnie moda jest w jakiś tam sposób ważna. Nie do przesady. Ale jak mi facet mówi: nie kupię obcisłych dżinsów, bo dobrze czuję się w szerszych albo: będę nosić skarpetki do sandałów, bo tak mi wygodnie - no zabiłabym. Całe szczęście mój czuje i lubi modę . Nie do przesady (nie jest wystylizowany), ale jak poproszę, to założy obcisłe dżinsy czy sportową marynarkę do t-shirtu i zdejmie skarpety spod mokasynów (chociaż do zakupu mokasynów przekonywałam go kilka godzin ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Proszę Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mi sie podobają te buciki ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!! powaznie? mi tez sie podobaja..a kupuje je od tygodnia..pewnie juz ich nie bedzie zanim dojade do sklepu:sick: aha Melusia:lol2::lol2: warto o ile nie te beżowe. Takie na codzień nawet na gołą stopę są ok Magda, ja je tutaj kupuje w NO.. wiec tylko ten kolor w promocji jest..i mase innych fasonow... cos w stylu adidasy, sandaly pantofle na obcasie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ma talent no nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ten tzn beż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ten tzn beż? ten, tzn granatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 dobra zmykam... udalo mi sie zaoszczedzic gruba kase..wiec niech raz zaszaleje kupie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuchy dla mężów? Magda? Ja mam zawsze z tym problem w polskich sklepach . Jak już coś jest fajnego, to zazwyczaj w młodzieżowych sklepach, do których nie chodzimy ze względu na jakość ciuchów (Bershka, Stradivarius), a męskie buty... To już w ogóle masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuchy dla mężów? . ja kiedys to w cubus, i jakies polskie sklepy jak na urlopie bylismy... teraz to w dressmann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuchy dla mężów? Magda? Ja mam zawsze z tym problem w polskich sklepach . Jak już coś jest fajnego, to zazwyczaj w młodzieżowych sklepach, do których nie chodzimy ze względu na jakość ciuchów (Bershka, Stradivarius), a męskie buty... To już w ogóle masakra . To z butami to masakra zgadzam się w 100%. Szwagier ubiera się w zarze i wg mnie wygląda super.Niestety zara na mojego m nie szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Spodnie ostatnio w Reserved kupił -jeansy ,garniaki i spodnie tez niby garniakowe w nieistniejącym juz sanset suits- chyba tak się pisało- tylko ta firma szyła idealne garnitury dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts