Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja wychodzę z założenia, że to ja się mam w ubraniach dobrze czuć I mi się one mają podobać. Całej reszcie świata niekoniecznie. Uparty jestem i bardzo trudno mnie przekonać w tej kwestii :p

Ale zdaję sobie jednocześnie sprawę, że u kobiet to trochę inaczej funkcjonuje ;)

gust to sprawa indywidualna, każdy ma trochę inny. i tyle

Nie lubię takiego podejścia do mody, haha.

Dla mnie moda jest w jakiś tam sposób ważna. Nie do przesady. Ale jak mi facet mówi: nie kupię obcisłych dżinsów, bo dobrze czuję się w szerszych albo: będę nosić skarpetki do sandałów, bo tak mi wygodnie - no zabiłabym.

Całe szczęście mój czuje i lubi modę :). Nie do przesady (nie jest wystylizowany), ale jak poproszę, to założy obcisłe dżinsy czy sportową marynarkę do t-shirtu i zdejmie skarpety spod mokasynów ;) (chociaż do zakupu mokasynów przekonywałam go kilka godzin :yes:).

mi sie podobają te buciki ZAJEBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!

powaznie?

mi tez sie podobaja..a kupuje je od tygodnia..pewnie juz ich nie bedzie zanim dojade do sklepu:sick:

aha Melusia:lol2::lol2::lol2::lol2: warto

o ile nie te beżowe.

Takie na codzień nawet na gołą stopę są ok

Magda, ja je tutaj kupuje w NO.. wiec tylko ten kolor w promocji jest..i mase innych fasonow... cos w stylu adidasy, sandaly pantofle na obcasie itp :)

Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuchy dla mężów?

Magda? Ja mam zawsze z tym problem w polskich sklepach :sick:. Jak już coś jest fajnego, to zazwyczaj w młodzieżowych sklepach, do których nie chodzimy ze względu na jakość ciuchów (Bershka, Stradivarius), a męskie buty... To już w ogóle masakra :sick:.

Dziewczyny, a gdzie kupujecie ciuchy dla mężów?

Magda? Ja mam zawsze z tym problem w polskich sklepach :sick:. Jak już coś jest fajnego, to zazwyczaj w młodzieżowych sklepach, do których nie chodzimy ze względu na jakość ciuchów (Bershka, Stradivarius), a męskie buty... To już w ogóle masakra :sick:.

To z butami to masakra zgadzam się w 100%. Szwagier ubiera się w zarze i wg mnie wygląda super.Niestety zara na mojego m nie szyje.