reni1980 17.01.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 jestem mój zawsze mówił, ze nie ubierze latem japonek, w końcu go przekonałam a teraz każdego lata popindala w japonkach mój M ubiera się w md, cotton field, tommi, czasem mexx,royal colection, buty to gino rossi, geox i ecco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ilona ja mojemu nie kupuję bo wydaje na siebie:lol2::lol2: a mój raczej na sportowo - dżinsy jakieś wrangler, koszule, thisrt też tam albo w jakiś sportowych. Eleganckie ma 3 zestawy i tyle. Czasem zaszaleje w DE i kupi w esprit - to wtedy są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 a helloł wszystkim:yes: asiazett:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mój M ubiera się w md, cotton field, tommi, czasem mexx,royal colection, buty to gino rossi, geox i ecco w końcu pan prezes:P mój nic z tych ubrań - jest za młody:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 w końcu pan prezes:P mój nic z tych ubrań - jest za młody:P na tomiego za młody? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No o i wranglery ale to na allegro kupujemy ,w sklepie model wybiera i mierzy a później na allegro szuka i zamawia czasami i 80 zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 buty ecco to tez u nas... w sumie to ja kupuje mojemu buty.. ostatnio chcial 1 pare...a ze byla promocja to wzielam jemu 2 pary w cenie jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Reni - no przecież on nie musi w tommim chodzić! on jest od zarabiania:P osz Ty nie dobra żono:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) jestem mój zawsze mówił, ze nie ubierze latem japonek, w końcu go przekonałam a teraz każdego lata popindala w japonkach mój M ubiera się w md, cotton field, tommi, czasem mexx,royal colection, buty to gino rossi, geox i ecco Czyli na poziomie . Mmelisa, polskie sklepy właśnie są do tyłu z tym, co modne - takie mam wrażenie. Szyją dla facetów, którzy jak Adiqq - byle wygodnie, klasycznie, bez udziwnień. adiqq, to normalne podejście facetów po 30-tce. Te młode pokolenia wyglądają inaczej. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Za to czego nie lubię wybitnie u facetów, to zakładanie t-shirtów sportowych pod eleganckie koszule. No pod koszulą musi być obcisły podkoszulek, bo potem pomarańczowy t-shirt wystaje przy szyi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Moj maz to taki typ jak Adiqq... heh ciezko mi go namowic na jakis ciuch... i szczerze..nie namawiam go...ale z butami w koncu dopielam swego... kupilam takie jakie powinny byc a nie jakie jemu sie widza... kuzwa te co on lubi to dla 60-70latkow byly!! iii przyznal mi racje, ze te co ja zakupilam sa fajne i wygodne...no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mój od czasu jak się "odmładza" to kupuje w Cropie Koszule firmowe (boss, dior, armani, YSL ) - wszystko szmatex. Jeansy tylkow cropie (uwielbiam go w obcisłych, albo tych takich... trójwymiatowo szytych. Zajebiste są. No i tk max. Butów męskich jest uważam pełno - przede wszystkim Badura, . Japonki P. ma z abercrombie (zreszta bluzy i kurtkę dla P. też) - sprwoadzane z usa. Biega w japonkach co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mój kiedyś szedł na kawalerski. Tak go ubrałam, że go nie wpuścili na dyskotekę (krótkie spodenki, ale takie do kolana, obcisłe, zielone - nie spodobał się panom na bramce, gejowato wyglądał chyba ), wrócił potulnie do domu . Także Magda, ważne, co facet ubiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no mój szwagier 4 lata młodszy i styl ubierania bardzo mi się podoba . Mirela muszę do Ciebie przyjechać jak Ty takie sztuki w tych szmateksach wyszukujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak zajadę teraz do jakiegoś CH to kupię cos jeszcze dla mlodej ,na stronach internetowych jakoś jej rozmiaru wszędzie brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mirkamis - ale tylko męskie. Widać, że baby o chłopach nie pamietają na szmatexach Z damskimi nie jest tak rózowo (choć mam donne karan - bluzkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ilona Z drugiej strony - jeszcze tak o tym jak to ujęłaś o facetach po 30 to mam przykład zupełnie odwrotny - z rodziny mojej żony - dlatego uważam, że to raczej kwestia charakteru i wychowania. Jeden brat żony będzie niedlugo dobijać do 50 to się stroi i bardzo dobrze ubiera odkąd go znam, drugi - w moim wieku zachowuje się pod tym względem identycznie jak starszy brat. Może to też kwestia żony? Jak bardzo kładzie do głowy? Mój też po 30-tce . Chyba za nim tęsknię, że mi się temat o modzie męskiej włączył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Przed tygodniem kupiłam mu taką na siłkę z nexta - jak było 75% zniżki - za ... 5 pln:http://img855.imageshack.us/img855/6829/9zmb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No o męskie mi chodziło:) ja o moim pamiętam i o młodej o sobie jakos mniej:( niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dziewczyny ale co to za różnica gdzie kupuję? facet to facet - on nie musi wyglądać jak 1 000 000 dolców:lol2::lol2::lol2: a dlaczego nie musi, tak samo jak kobieta, ja lubię jak mój dobrze wygląda i jeszcze szal przed wyjściem mu założę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts