Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jestem

mój zawsze mówił, ze nie ubierze latem japonek, w końcu go przekonałam a teraz każdego lata popindala w japonkach

mój M ubiera się w md, cotton field, tommi, czasem mexx,royal colection, buty to gino rossi, geox i ecco

Czyli na poziomie :yes:.

Mmelisa, polskie sklepy właśnie są do tyłu z tym, co modne - takie mam wrażenie. Szyją dla facetów, którzy jak Adiqq - byle wygodnie, klasycznie, bez udziwnień.

adiqq, to normalne podejście facetów po 30-tce. Te młode pokolenia wyglądają inaczej.

Edytowane przez Ilona Agata

Moj maz to taki typ jak Adiqq...

heh ciezko mi go namowic na jakis ciuch...

i szczerze..nie namawiam go...ale z butami w koncu dopielam swego... :p kupilam takie jakie powinny byc a nie jakie jemu sie widza... kuzwa te co on lubi to dla 60-70latkow byly!!

iii przyznal mi racje, ze te co ja zakupilam sa fajne i wygodne...no ba ;)

mój od czasu jak się "odmładza" to kupuje w Cropie :)

Koszule firmowe (boss, dior, armani, YSL ) - wszystko szmatex.

Jeansy tylkow cropie (uwielbiam go w obcisłych, albo tych takich... trójwymiatowo szytych. Zajebiste są.

No i tk max.

Butów męskich jest uważam pełno - przede wszystkim Badura, . Japonki P. ma z abercrombie (zreszta bluzy i kurtkę dla P. też) - sprwoadzane z usa.

Biega w japonkach co roku.

Ilona Z drugiej strony - jeszcze tak o tym jak to ujęłaś o facetach po 30 :lol2: to mam przykład zupełnie odwrotny - z rodziny mojej żony - dlatego uważam, że to raczej kwestia charakteru i wychowania. Jeden brat żony będzie niedlugo dobijać do 50 to się stroi i bardzo dobrze ubiera odkąd go znam, drugi - w moim wieku zachowuje się pod tym względem identycznie jak starszy brat.

Może to też kwestia żony? :rotfl:

Jak bardzo kładzie do głowy?

Mój też po 30-tce ;).

Chyba za nim tęsknię, że mi się temat o modzie męskiej włączył :rotfl:.