mirela99 17.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 nie no, nie zgadzam się adiqq - mój zawsze lubił ładnie się ubrać. Zwracał zawsze na to uwagę. I jak się na coś uprze to nie ubierze - ma ścisle okreslony styl. Jak gdzies wychodzimy to jak baba stoi, prasuje, przymierza.... . I oczywiście wiecznie nie ma co ubrać. Włosy tez muszą być idealnie ułożone, i nawet do sklepu obok nie pójdzie bez perfumu (to już moja szkoła ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 a dlaczego nie musi, tak samo jak kobieta, ja lubię jak mój dobrze wygląda i jeszcze szal przed wyjściem mu założę, a co? :yes: Ja nawet bardziej lubię kupić coś ładnego do ubrania dla męża niż dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mój nie cierpi tchibo, ciągle słyszę - spróbuj mi coś zamówić:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A ja się pochwalę, że dzisiaj znowu na basen pomykam . Lubię, jak męża nie ma - wtedy wszyscy są skorzy do pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A ja się pochwalę, że dzisiaj znowu na basen pomykam . Lubię, jak męża nie ma - wtedy wszyscy są skorzy do pomocy . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 adiqq - to co powiem będzie oznaczać, że jestem cholernie pustą kobietą.... ale ja nie zwrócę NIGDY uwagi na faceta który ma ubrane "cokolwiek". Cholernie zwracam uwagę na to czy facet dba o swój wygląd. Mam np kumpla, który uważa, ze sa mu potrzebne : dwie pary spodni (jak jedne się zbrudzą), sweter, jakaieś dwie lub trzy koszulki i dwie pary butów. Dla mnie to MASAKRA. Nie wspomnę oczywiscie o tym, ze spodnie jedynie co, to musza na niego pasować - reszta nie ważne fuuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mnie się wydaje ,że czasy kiedy facio założył byle co już mijają- na szczęście.Teraz wystarczy popatrzec dookoła wiekszość dba o siebie.Począwszy od zdrowia ,sportu skończywszy na perfumach ,kremach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mirella to ja tez jestem cholernie pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mirella to ja tez jestem cholernie pusta Ale oczywiście to co ma w środku też jest ważne. Więc jedno z drugim musi iśc w parze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mnie się wydaje ,że czasy kiedy facio założył byle co już mijają- na szczęście.Teraz wystarczy popatrzec dookoła wiekszość dba o siebie.Począwszy od zdrowia ,sportu skończywszy na perfumach ,kremach:) Tak, ale większość sklepów w Polsce nijak za tym nie nadąża. Nie mówię o tych z modą dla młodzieży - ale tam znowu rozmiary nie pasują na dorosłego faceta. Poza tym... Nie wiem jak Wy, ale ja mam wrażenie, że jak wchodzę do sklepów z lepszymi ciuchami (Mexx, Royal Collection, Tommy Hilfiger) - to tam są ciuchy sprzed kilu sezonów, a nawet lat. Jakby trafiało do nas to, co nie sprzedało się na zachodzie i przeszło przez wszystkie wyprzedaże, outlety, itp. . No jednym słowem - nie mam gdzie kupić ubrań dla męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To mi się trafił egzemplarz, co to lubi się ubrać. Nie koniecznie zgodnie z trendami, chociaż niektóre śledzi i stosuje. Lubi zakupy i śmiem twierdzić, że zarówno ciuchów jak i butów ma więcej niż ja. Problem w tym, że czasem podobają mu się dwie rzeczy, które do siebie nie pasują (np. koszula do swetra, albo krawat do koszuli) i wtedy wkraczam ja, delikatnie dając do zrozumienia, że chyba coś powinien zmienić Nie zniosłabym obok siebie faceta, który zakłada byle co. Nie lubię dresów ani typowo sportowego stylu - mąż mnie do tego przyzwyczaił, bo przeważnie nosi koszule, od czasu do czasu zwykły t-shirt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jedynie kasa mnie niegdy nie pociagała u faceta, nawet działała jak płachta na byka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 anna - a ja się z kolei nie widze z takim elegancikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja mam słabość do zegarków i koszul... reszta mi zwisa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja mam słabość do zegarków i koszul... reszta mi zwisa:lol2::lol2: a ja nie lubię jak zwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 hahaha - tego to też nieno ale te 2 x i jestem gotowa jak są ładne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mirela, ale mój wcale nie jest taki do bólu elegancki Na co dzień nosi kolorowe spodnie, do tego koszula (najczęściej biała, ale nie typowa garniturowa, tylko na przykład grubsza, pleciona, taka pół-elegancka) i sweter w serek, albo marynarka, ale też pół-sportowa (z dzianiny, albo sztruksowa np.). Dla mnie to jest ubiór w sam raz. T-shirty czasem ujdą, ale bluzy dresowej bym nie zniosła. Nawet takowej nie ma w jego szafie (poza strojami do biegania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ale oczywiście to co ma w środku też jest ważne. Więc jedno z drugim musi iśc w parze . no oczywiście , ze tak , nie wyobrażam sobie sytuacji aby facet po wypowiedzeniu paru słów, spadł do poziomu zera ale nigdy nie zwracam uwagi na przysłowiowego wieśniaka i facet który nie lubi się podobać innym babkom , może nie być również atrakcyjny dla swojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 anna - nie mój gust. MA kocham jeansy , t-shirty, bluzy (najlepiej z kapturem). Sweterki sa dla mnie wszystkie bleee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A sama też lubisz taki styl? Z ciekawości pytam, bo może to ma jakieś przełożenie. Ja dresów nie mam, nie noszę, nie lubię i nigdy nie kupię Też preferuję "sportową elegancję", czyli przeważnie spodnie, biała koszulka/bluzeczka, do tego cardigan/marynarka/blezer. Bluzy też żadnej nie mam i nie planuję. Jak zaczęłam chodzić na fitness to miałam problem, bo kompletnie nie miałam co na siebie włożyć i musiałam zakupić dosłownie wszystko - od butów, przez spodnie, kończąc na koszulkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts