Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a da się tak, z kumplem może ale z obcym? zupełnie bez podtekstu seksualnego

No widzisz, ja chyba potrafię, ale noszę się tak, żeby się nie wyróżniać. Jak mnie facet podrywa, to długo ze mną nie pogada.

Agatah, dokładnie, u mnie jest mało mężczyzn co prawda, ale tez mało młodych kobiet (w sumie - zero), dlatego cała uwaga z musu skupiona na mnie, więc robię wszystko, żeby tak nie było. Z ta rownoscia... Ja jestem skrajna feministka, może to z tego wynika?

Aniu, niestety, Tchibo tylko w galerii Malta (na Baraniaka) i kiedyś w Pestce (Aleje Solidarności), ale nie wiem, czy nadal... Nic przy autostradzie :no:.

No widzisz, ja chyba potrafię, ale noszę się tak, żeby się nie wyróżniać. Jak mnie facet podrywa, to długo ze mną nie pogada.

Agatah, dokładnie, u mnie jest mało mężczyzn co prawda, ale tez mało młodych kobiet (w sumie - zero), dlatego cała uwaga z musu skupiona na mnie, więc robię wszystko, żeby tak nie było. Z ta rownoscia... Ja jestem skrajna feministka, może to z tego wynika?

Aniu, niestety, Tchibo tylko w galerii Malta (na Baraniaka) i kiedyś w Pestce (Aleje Solidarności), ale nie wiem, czy nadal... Nic przy autostradzie :no:.

Ilonka w takim razie śmiem twierdzić, że na żywo robisz takie piorunujące wrażenie, ze po prostu masz tego dość ze zmęczenia:yes::yes::yes::yes:

ja znowu albo mało się rozglądam albo raczej na mnie już mało kto patrzy

Wariatka... Przecież przed chwilą pisałaś, że dwóch młodych się na ciebie gapiło w McDonaldzie ;) Pewnie starsi też się gapią, tylko może bardziej dyskretnie, dlatego nie zauważasz :D

to byli smarkacze:lol2::lol2::lol2::lol2: prawie dzieci, tacy się nie liczą, wczoraj córka ogląda moje nowe sandałki i mówi, mamo na kolor różowy jesteś już za stara:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

to byli smarkacze:lol2::lol2::lol2::lol2: prawie dzieci, tacy się nie liczą, wczoraj córka ogląda moje nowe sandałki i mówi, mamo na kolor różowy jesteś już za stara:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

moja córka uważa, ze ONA już jest za stara na róż :). Trochę się zatrzymałaś reni :lol2:

tam zaraz łachmaniarz. Widzę że dla ciebie w tej kwestii jest tylko "Top class" i "łachmaniarz"

jest nie tylko kolor czarny i biały, ale także odcienie szarości....

czylis normalny chlop jest ;) cos jak moj;) lubi sobie pogotowac, sprzata, pierze, przed praca dzieciom i mi sniadanie robi, kawke, do przedszkola zawozi...;)

a i mi odpowiada styl casualowy: jeansy, t-shirty z nadrukiem, 'sweterek w serek', koszula z reserved czy sportowa marynarka, do tego trampki czy jakies eccowe...i tak sie na codzien nosi ;)