reni1980 17.01.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mirella tak ale kiedy sprzątam i myję coś domestosem to sory ale szkoda mi nowej bluzy (mam aż 2 szt) aby w niej sprzątać, bo pewno zachlapię i przejdzie i tak do tych "domowych szmat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 to ja mam pełno takich, niebrudnych a ładnych, ale w których do roboty nie chodzę. Poza tym... ja nie używam domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No nie lubię, nie wiem. Lubię z facetami pogadać, ale jak partner, równy z równym, ale już być obiektem seksualnym dla obcego - nie. Ilona, doskonale ciebie rozumiem Ja w pracy z samymi facetami i też nie wybijam się jakoś szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 a ja prawie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Mały OFF Ilonka, jest gdzieś w Poznaniu sklep Tchibo tak, żeby do niego z autostrady z Wawy zajechać? Może w Komornikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 aniu nie wiem jak w poznaniu ale teraz w kazdej prawie galerii jest tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no ja też pod szkoła nie wysiadam ale po chleb muszę wyjść, ale ja do szkoły śmigam .......w szlafroku:lol2::lol2::lol2: ale po chleb w kurtce A jak Ci kiedyś ktoś w dupkę przygrzmoci jak będziesz dzieci do szkoły odwozić, to będzie siwy dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wiem, wiem, ale konkretnie o Poznań mi chodzi, bo mój mąż właśnie z Wawy jedzie więc po drodze by było... Ja mam do Tchibo 25 km i mi się nie chce jechać a on i tak w trasie więc by zajechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A jak Ci kiedyś ktoś w dupkę przygrzmoci jak będziesz dzieci do szkoły odwozić, to będzie siwy dym będzie problem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 a da się tak, z kumplem może ale z obcym? zupełnie bez podtekstu seksualnego No widzisz, ja chyba potrafię, ale noszę się tak, żeby się nie wyróżniać. Jak mnie facet podrywa, to długo ze mną nie pogada. Agatah, dokładnie, u mnie jest mało mężczyzn co prawda, ale tez mało młodych kobiet (w sumie - zero), dlatego cała uwaga z musu skupiona na mnie, więc robię wszystko, żeby tak nie było. Z ta rownoscia... Ja jestem skrajna feministka, może to z tego wynika? Aniu, niestety, Tchibo tylko w galerii Malta (na Baraniaka) i kiedyś w Pestce (Aleje Solidarności), ale nie wiem, czy nadal... Nic przy autostradzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No widzisz, ja chyba potrafię, ale noszę się tak, żeby się nie wyróżniać. Jak mnie facet podrywa, to długo ze mną nie pogada. Agatah, dokładnie, u mnie jest mało mężczyzn co prawda, ale tez mało młodych kobiet (w sumie - zero), dlatego cała uwaga z musu skupiona na mnie, więc robię wszystko, żeby tak nie było. Z ta rownoscia... Ja jestem skrajna feministka, może to z tego wynika? Aniu, niestety, Tchibo tylko w galerii Malta (na Baraniaka) i kiedyś w Pestce (Aleje Solidarności), ale nie wiem, czy nadal... Nic przy autostradzie . Ilonka w takim razie śmiem twierdzić, że na żywo robisz takie piorunujące wrażenie, ze po prostu masz tego dość ze zmęczenia:yes::yes: ja znowu albo mało się rozglądam albo raczej na mnie już mało kto patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja znowu albo mało się rozglądam albo raczej na mnie już mało kto patrzy Wariatka... Przecież przed chwilą pisałaś, że dwóch młodych się na ciebie gapiło w McDonaldzie Pewnie starsi też się gapią, tylko może bardziej dyskretnie, dlatego nie zauważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ilonka w takim razie śmiem twierdzić, że na żywo robisz takie piorunujące wrażenie, ze po prostu masz tego dość ze zmęczenia:yes::yes: ja znowu albo mało się rozglądam albo raczej na mnie już mało kto patrzy Tak by to drugie wynikało z pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wariatka... Przecież przed chwilą pisałaś, że dwóch młodych się na ciebie gapiło w McDonaldzie Pewnie starsi też się gapią, tylko może bardziej dyskretnie, dlatego nie zauważasz to byli smarkacze:lol2::lol2: prawie dzieci, tacy się nie liczą, wczoraj córka ogląda moje nowe sandałki i mówi, mamo na kolor różowy jesteś już za stara:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 nie dogodzisz.... też prawda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 to byli smarkacze:lol2::lol2: prawie dzieci, tacy się nie liczą, wczoraj córka ogląda moje nowe sandałki i mówi, mamo na kolor różowy jesteś już za stara:jawdrop::jawdrop::jawdrop: moja córka uważa, ze ONA już jest za stara na róż . Trochę się zatrzymałaś reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.01.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 tam zaraz łachmaniarz. Widzę że dla ciebie w tej kwestii jest tylko "Top class" i "łachmaniarz" jest nie tylko kolor czarny i biały, ale także odcienie szarości.... czylis normalny chlop jest cos jak moj;) lubi sobie pogotowac, sprzata, pierze, przed praca dzieciom i mi sniadanie robi, kawke, do przedszkola zawozi... a i mi odpowiada styl casualowy: jeansy, t-shirty z nadrukiem, 'sweterek w serek', koszula z reserved czy sportowa marynarka, do tego trampki czy jakies eccowe...i tak sie na codzien nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 mój jedynie nie gotuje. Ale akurat to ja kocham robić . Reszta podobnie Śniadanka mi do pracy robi zawsze wieczorem . Nawet pyta z czym chcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ej, ale kto powiedział, że jak nieco bardziej elegancki, to nie pomaga? Mój też gotuje czasem, okna myje, podłogi, prasuje, kawusię poda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.01.2014 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ej, ale kto powiedział, że jak nieco bardziej elegancki, to nie pomaga? Mój też gotuje czasem, okna myje, podłogi, prasuje, kawusię poda... :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts