Mmelisa 17.01.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 wrocilam... historii po drodze setki lirow... ale buty wykupione :cry::cry: wczesniej bylam w innym sklepie zanim do tamtego pojechalam i kupilam jedna pare..taka na teraz do smigania...ale tamtych zaluje poza tym... ostatnie moje wydarzenie przed powrotem do domu, to wyrwanie przez wiatr na prakingu moich tylnych drzwi i walniecie nimi w auto obok u mnie oki ale tamto autko niezle ma wgniecenie i ryse...ojj plama jak nic..tym bardziej ze jest to czarny samochod:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 17.01.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Szczerze przyznam, że deska wygląda pięknie i również jest moim marzeniem, ale brat, który właśnie deskę położył, teraz twierdzi, że jest to pierwsza rzecz, którą wymieni - a to ze względu na problemy z czyszczeniem. bzdury! myjka cisnieniowa i deska jest jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 17.01.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 wrocilam... historii po drodze setki lirow... ale buty wykupione :cry::cry: wczesniej bylam w innym sklepie zanim do tamtego pojechalam i kupilam jedna pare..taka na teraz do smigania...ale tamtych zaluje poza tym... ostatnie moje wydarzenie przed powrotem do domu, to wyrwanie przez wiatr na prakingu moich tylnych drzwi i walniecie nimi w auto obok u mnie oki ale tamto autko niezle ma wgniecenie i ryse...ojj plama jak nic..tym bardziej ze jest to czarny samochod:sick: pokaz, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 pokaz, proszę! takie one to takie do smigania... jeszcze nigdy nie nosilam w tym stylu, ale sa bardzo wygodne wiec wzielam je zamiast zalowac ze nie wzielam tak jak te , bo juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Wracając do męskich ubrań, Ja niestety albo stety mam podejście takie że zarówno babka jak i facet powinni dobrze wyglądać i generalnie być zadbanymi; NIe wyobrażam sobie brudnych paznokci u siebie (a niestety to jest zmora u polaków) .....Ja mam nietety słabość do wielu.... Koszue, perfumy, zegarki no i buty (najważniejsze)Co do marek to tak: Tommy, Timberland, Massimo, Ecco czasem H&M i C&A..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) co do butow to jeszcze na te sie napalilam... zawsze czekalam na promocje i teraz jest... http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-44759-Sniegowce-ECCO-Trace-23502352987.html szkoda ze w kolorze niebieskiem nie maja zanim je kupie to pewnie ktos mi je szurnie sprzed nosa... tak jak geoxy Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.01.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Cena bardzo miła osatnio kupowałam w eobuwie. Spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To jesli o buty to ja ostatnio odkryłem napapijri (ale tylko na sale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 okropne te buty Melcia ja dziś kupiłam takie http://www.eobuwie.com.pl/pol_pl_Botki-ECCO-Saunter-65-24413301001-Black-58226_4.jpg mąż mnie zabije i wyrzuci z domu - pięknie wyglądają i mega wygodne więc wtedy jadę do NO:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Magda...rozwazam opcje zakupu rowniez przez internet w PL.. bo rozmiarowo pasuja i kolor jest niebieski.... no kurde ja choruje na nie! twoje sa oki..chociaz jak takie mierzylam, to moja stopa latala w srodku... achaaa na stronie ecco w porownaniu z eobuwie jest taniej o 50zl!!!! Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) ja dziś za mniej niż 300 - fajnie wyglądają i nie czuć ze się ma 7 cm obcas ( chyba tyle ma) Melcia nie odp czy mnie przyjmiesz w No...mogę występować w stroju i dziewczyny zabawiać Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 wy zawsze tyle kupujecie czy teraz wyjątkowo tak dużo bo wyprzedaże są ? Mąż cie z domu wyrzuci nie - tylko jak są wyprzedaże a reszta roku to oficjalnie nikt nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 nie - tylko jak są wyprzedaże a reszta roku to oficjalnie nikt nic Jaaasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 no co ? facet pyta to odpowiedź jak dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 na żywo byś uwierzył i ciągle myślal, że to te same co rok temu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ja dziś za mniej niż 300 - fajnie wyglądają i nie czuć ze się ma 7 cm obcas ( chyba tyle ma) Melcia nie odp czy mnie przyjmiesz w No...mogę występować w stroju i dziewczyny zabawiać a ja to nawet nie pisze czy to dzis, czy kiedy tam..bo ja kupuje sobie buty raz na ruski rok...w tym roku (pora zima) smigam w 3letnich ecco no co sa dobre i cieple co do przyjecia w NO.... spoko...nawet bilet ci zarezerwowuje jesli chcesz to na kiedy? ...moja mama w srode przylatuje ... to moze ty w poniedzialek? pojdziemy na wyprzedaze i w koncu moze sobie cos kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 na żywo byś uwierzył i ciągle myślal, że to te same co rok temu:lol2::lol2: Skoro w najczesciej tym samym kolorze to pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 wy zawsze tyle kupujecie czy teraz wyjątkowo tak dużo bo wyprzedaże są ? Mąż cie z domu wyrzuci Adiqq ja to prawie wcale dla siebie...jestem chyba jakas dziwna:sick: jak juz to najczesciej dla dzieci... bo ciagle cos potrzebuja do szkoly/przedszkola... wiadomo, dzieci szybko rosna moj maz mnie pewnie tez wyrzuci z domu.... bo szafke jak sie otworzy to echo sie odzywa... bede bezdomna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 zrobimy wymianę - Ty do mojego możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 to teraz córę Adiqq i będziesz miał koronki i inne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts