Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bratowa :lol2::lol2:

taka sobie skromna Siemens... :rolleyes:

Fajna bo duża, jak dla mnie musiałaby mieć jeszcze możliwość łączenia pól.

A ta ma slidera??

Moja kuchnia ma z 10 lat i czeka mnie też zmiana ale po kolei (najpierw sypialnia na poddaszu). Ale w przyszłości na pewno będzie płyta (teka mi się widzi)

Jezu, kolejne zęby idą.

Nie wiem, czy kłaść się spać czy czuwać, mały co godzinę wybudza się z krzykiem od wczoraj :bash:.

Jeszcze tylko... dwadzieścia cztery zęby, co daje nam... 72 takie noce (średnio 3 przepłakane na jednego zęba) :sick:.

Mam nadzieję, że przy zębach mądrości nie będzie już cyrków z usypianiem na rękach, bo nie dam rady ;).

O matko,

Ja gdzieś czytałem że można dziecku dać do zagryzania takie mini marchewki mrożone z zamrazalnika, chłodzi i pomaga ząbkom się przebić

lolek... a ja nie mam przekonania ku temu...

to nie jest dla mnie gadzet... :rolleyes:

może i tak. przy zwykłym gotowaniu moze sie nie sprawdza. ale jak gotujesz wodę na herbę czy kawę to przeciągasz palec i masz max power. i fakt gotuje się wtedy szybciej niz w czajniku bezprzewodowym (testowalismy)

zaleznie co kto lubi........

nie taka znowu skromna, moja była duuużo tańsza...a bardzo podobna....trochę inny układ pól grzewczych

kiedyś ktoś pisał, że nie ma wielkiej różnicy jaki producent, bo płyty i tak klepie jeden czy 2 producentów, więc bebechy wszędzie ponoć te same.....nie wiem czy to prawda

ja mam taką http://www.ceneo.pl/2646303

i jestem bardzo zadowolony...

dobry

Adiqq ale u mnie jest 90 a nie 60..stad ta roznica w cenie... aaaaa i 200zl taniej niz wyjsciowo patrzelismy przed 2 tyg temu :D

teraz trzese portkami aby doszla w calosci :o

u mnie na 9 też bardzo szybko się gotuje...największe pole ma 2kw - czyli tyle co zwykły czajnik, nie potrzebuję więcej http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif

dobry

to jest info do Lolka , wiec pozwole jeszcze i ja zapodac info od producenta:

funkcja PowerBoost występująca w płytach indukcyjnych zwiększa moc wybranego pola grzewczego o 50%. Dzięki PowerBoost czas gotowania skraca się o połowę! Woda zagotuje się w mgnieniu oka, co jest szczególnie cenne dzisiaj, gdy ciągle brakuje nam czasu.

:D

dobry :D

Edytowane przez Mmelisa

Wiesz co? Daliśmy raz czopka przy pierwszym ząbku i w sumie noc bez zmian - też się wybudzał z płaczem, więc wolę nie dawać :no:.

ja nie stosowalam czopkow bo u nas nie dzialalay tak jak pitne leki...zawsze musialam pilnowac czy oby czasami mala go nie wywalila do pampersa ;)