Mmelisa 17.01.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 my mamy wybrane sprzety..teraz tylko zamawianie... powoli tak, zeby nie odczuc utraty gotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 bratowa :lol2: taka sobie skromna Siemens... Fajna bo duża, jak dla mnie musiałaby mieć jeszcze możliwość łączenia pól. A ta ma slidera?? Moja kuchnia ma z 10 lat i czeka mnie też zmiana ale po kolei (najpierw sypialnia na poddaszu). Ale w przyszłości na pewno będzie płyta (teka mi się widzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Jezu, kolejne zęby idą. Nie wiem, czy kłaść się spać czy czuwać, mały co godzinę wybudza się z krzykiem od wczoraj . Jeszcze tylko... 16 zębów, co daje nam... 48 takich nocy (średnio 3 przepłakane na jednego zęba) . Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jezu, kolejne zęby idą. Nie wiem, czy kłaść się spać czy czuwać, mały co godzinę wybudza się z krzykiem od wczoraj . Jeszcze tylko... dwadzieścia cztery zęby, co daje nam... 72 takie noce (średnio 3 przepłakane na jednego zęba) . Mam nadzieję, że przy zębach mądrości nie będzie już cyrków z usypianiem na rękach, bo nie dam rady . O matko, Ja gdzieś czytałem że można dziecku dać do zagryzania takie mini marchewki mrożone z zamrazalnika, chłodzi i pomaga ząbkom się przebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O matko, Ja gdzieś czytałem że można dziecku dać do zagryzania takie mini marchewki mrożone z zamrazalnika, chłodzi i pomaga ząbkom się przebić Błąd w rachunkach lolek, jest nadzieja - 48 nocy (mleczaków jest mniej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No i całe szczęście natura tak o to zadbała, że między kolejnymi parami ząbków są dwa tygodnie przerwy do miesiąca na odespanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ilonka podaj jemu cos na noc... ibuprom dla dzieci czy cos w tym stylu.... uspokoi sie troszke... Lolek a co to jest ten slider ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 juz wiem!!! nie nie ma... ma ustawianie mocy plusem i minusem nie chcialam tego slidera... bo slyszalam,ze nie jest on dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) No i całe szczęście natura tak o to zadbała, że między kolejnymi parami ząbków są dwa tygodnie przerwy do miesiąca na odespanie . Ja znikam, Ilonka twoje teksty na blogu są ŚWIETNE super się to czyta,...... Edytowane 17 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Lolek a co to jest ten slider ? to taki pasek w miejscu sterowania ( zamiast + i - przy mocy pola) przesuwasz palcem i masz od razu np max power. np. http://www.ceneo.pl/10029208#tab=spec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 to taki pasek w miejscu sterowania ( zamiast + i - przy mocy pola) przesuwasz palcem i masz od razu np max power. np. http://www.ceneo.pl/10029208#tab=spec napisalam wyzej ze juz wiem... i ze mam - i + bo ten slider to nie ma dobrych ponoc opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 juz wiem!!! nie nie ma... ma ustawianie mocy plusem i minusem nie chcialam tego slidera... bo slyszalam,ze nie jest on dobry ... ja widziałem działanie "live" i byłem zachwycony..... ale wiesz ja gadżeciarz jestem .....:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 lolek... a ja nie mam przekonania ku temu... to nie jest dla mnie gadzet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 lolek... a ja nie mam przekonania ku temu... to nie jest dla mnie gadzet... może i tak. przy zwykłym gotowaniu moze sie nie sprawdza. ale jak gotujesz wodę na herbę czy kawę to przeciągasz palec i masz max power. i fakt gotuje się wtedy szybciej niz w czajniku bezprzewodowym (testowalismy) zaleznie co kto lubi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 lolek, ale ja klikam 2 razy i tez zaraz mam najwyzsza moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.01.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 lolek, ale ja klikam 2 razy i tez zaraz mam najwyzsza moc no bo Ty masz Top Model (pewnie też jesteś Top Model) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.01.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Do Top Model duuuzo mi brakuje...szczegolnie za stara jestem,...kazda agencja modelowa mnie odrzuci wroc... nawet na mnie nie spojrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) nie taka znowu skromna, moja była duuużo tańsza...a bardzo podobna....trochę inny układ pól grzewczych kiedyś ktoś pisał, że nie ma wielkiej różnicy jaki producent, bo płyty i tak klepie jeden czy 2 producentów, więc bebechy wszędzie ponoć te same.....nie wiem czy to prawda ja mam taką http://www.ceneo.pl/2646303 i jestem bardzo zadowolony... dobry Adiqq ale u mnie jest 90 a nie 60..stad ta roznica w cenie... aaaaa i 200zl taniej niz wyjsciowo patrzelismy przed 2 tyg temu teraz trzese portkami aby doszla w calosci u mnie na 9 też bardzo szybko się gotuje...największe pole ma 2kw - czyli tyle co zwykły czajnik, nie potrzebuję więcej http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif dobry to jest info do Lolka , wiec pozwole jeszcze i ja zapodac info od producenta: funkcja PowerBoost występująca w płytach indukcyjnych zwiększa moc wybranego pola grzewczego o 50%. Dzięki PowerBoost czas gotowania skraca się o połowę! Woda zagotuje się w mgnieniu oka, co jest szczególnie cenne dzisiaj, gdy ciągle brakuje nam czasu. dobry Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.01.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ilonka podaj jemu cos na noc... ibuprom dla dzieci czy cos w tym stylu.... uspokoi sie troszke... Lolek a co to jest ten slider ? Wiesz co? Daliśmy raz czopka przy pierwszym ząbku i w sumie noc bez zmian - też się wybudzał z płaczem, więc wolę nie dawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wiesz co? Daliśmy raz czopka przy pierwszym ząbku i w sumie noc bez zmian - też się wybudzał z płaczem, więc wolę nie dawać . ja nie stosowalam czopkow bo u nas nie dzialalay tak jak pitne leki...zawsze musialam pilnowac czy oby czasami mala go nie wywalila do pampersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts