tom soyer 15.05.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 wysokość 1,7m docelowa przynajmniej 2m.czy można w jakiś sposób pogłębić piwnice do dolnej krawędzi ławy fundamentowej? myślałem o czymś w stylu ściany kolankowej w pomieszczeniu piwnicy o wysokości np 50 cm wyższej niż ława ale czy to ta technologia..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.05.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2002 sprawdź wątki na forum poprzez szukaj, coś mi świta, że ktoś miał podobny problem, oraz o ile się nie mylę to w Muratorze było coś na ten temat. Jak zwykle zresztą nie wiem w którym. Patrz na ostatnie 1,5 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 16.05.2002 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 ja mam dość nietypowy pomysł i prosze o jego ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts