nokia62 09.03.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam przeczytałem kilka stron z tego forum ale opiszę swój problem, gdyż każdy jest inny...... posiadam pokój w którym na ścianie wychodzi wilgoć, praktycznie na całej ścianie jest ona widoczna, ściana ma wymiar 4x2,5m budynek nie jest ocieplony od zew a zbudowany jest z takiej "białej cegły", co mogę zrobić żeby pozbyć się tej wilgoci ???? zastosować jakieś nie typowe rozwiązanie na te ścianę/ocieplić od wew???? budynek póki co nie będzie ocieplany. dodam że mam okno plastikowe i zazwyczaj rano skrapla się na nich para wodna...... jak to rozwiązać??????pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 11.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 tym bardziej izolacja od środka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts