editg 06.04.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Mile spędzonych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołej zabawy w lany poniedziałek życzy Edyta z rodziną. http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 07.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Radosnych Swiat Wielkanocnychzyczy Ewa z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.04.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dziewczynki, dziękuję za życzenia:) U mnie w tym roku święta były WYJĄTKOWE:) Bo pierwsze już we czwórkę ( mama tata Ignaś i PIES:)).. Ignacy urodził się 4/04 o godzinie 6:04. W jego narodzinach pomagał intensywnie tata Radek:D Nasz synek jest piękny, na ogół grzeczny no i jesteśmy w nim zakochani po uszy.. Fidget na razie sprawdza, na co może sobie pozwolić i czego oczekiwać od tego tobołka, który nagle pojawił się w jego w miarę uporządkowanym już życiu:) A oto Ignac.. I w szpitalu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aaaaaaaa!!! Gratulacje Mina Ignasia na pierwszym zdjęciu - bezbłędna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.04.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No wreszcie! Ignaś booooooooooooooooooooooooooooooski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.04.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Madziuek, a Ty maila nie dostałaś?? Narendil.. na pierwszej fotce to fota pt. 'No nie mama, dalej mam jeść???' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale fajowy Ignaś! Taki myśliciel:) I jak dużo ma włosków! Gratulacje dla mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Madziuek, a Ty maila nie dostałaś?? Narendil.. na pierwszej fotce to fota pt. 'No nie mama, dalej mam jeść???' Dostałam tylko info, że Maluszek jest + wymiary. A fotek nie, więc uznałam, że Ignaś tak absorbujący, że nie masz kiedy wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.04.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dostałam tylko info, że Maluszek jest + wymiary. A fotek nie, więc uznałam, że Ignaś tak absorbujący, że nie masz kiedy wysłać. echhh.. bardziej zakręcenie .. TO przepaszam i zaraz się poprawiam Wyslę maila i idę się zdrzemnąć.. mały nie będzie spał długo, krótko jadł.. Buziaki dla Was wszystkich i dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 anagat serdeczne gratulacje! Ignaś piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aaaaaaaaaa GRATULUJĘ kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aż mnie ciarki po plecach przeszły, dlaczego, nie wiem Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.04.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Gratuluję!Piękniś z tego Ignasia. Tak sobie pomyślałam o Tobie dziś. Przychodzę do Ciebie, a tu mnie wita taka minka. I jak tu nie wierzyć w kobiecą intuicję. A tak w ogóle to się witam, bo u Ciebie chyba jeszcze nie pisałam (rozmawiałyśmy częściej u Madzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.04.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja tez gratuluję, Ignaś wspaniały To Mały akurat dzisiaj TYDZIEŃ juz ma A i chce jeszcze podkreślić, że wszystkie Barany bardzo mądre są. (to moja teoria spiskowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ale niespodzianka! GRATULUJĘ!!! śliczny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 12.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 GRATULACJE !!!Niech Wam sie synus zdrowo chowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.04.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 witaj anagat dawno mnie tu nie było gdyż po przeprowdzce do nowego domku nie miałam net-a, tym bardziej się cieszę że gdy do ciebie wreszcie mogę zajżeć taka miła niespodziankaGRATULACJE synuś przeuroczy, dużo zdrówka dla Ciebie i dla maleństwa i aby dał ci co nieco pospać a na jakim etapie jest wasz dom, jesteście już w PL , przepraszam ze pytam ale nie jestem na bierząco a z moim pooowolnym netem ciężko mi nadrabiać zaległe strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Późno przychodzę, ale niemniej GRATULUJĘ uroczego bąbla. Trochę tęsknię za takim Stanisławem...Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.04.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Hej dziewczyny:) dziękuję bardzo.. Weri, my cały czas w Ire. W planach powrót w lipcu. CO nam z tego wyjdzie- nie wiem.. w domku niestety nic się nie dzieje. wszystko się opóźnia. U mnie ciężkie chwile związane z karmieniem.. ból ból ból i nic więcej.. masakra. Mam nadzieję, że doradca laktacyjny dziś oddzwoni.. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts