lakorun 16.09.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Gratulacje dla Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.09.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Gratulacje http://media.meme4u.com/ecards/congratulations/pregnancy/1560-congratulations.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Matko jaka ta "pscółka" Joliski fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.09.2011 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 "Pściółka' zarąbista;) Dzięki dziewczyny:) Słoneczko.. ja na brak bioder nigdy nie narzekałam.. Za to góra by się mogła dostosować.. heh:) Kurcze nie mogę się doczekać momentu, kiedy coś widocznego zacznie się dziać w domku. Oby to Radkowi jak naszybciej poszło, bo chcielibyśmy na wakacje już z dzidzią na parterze się zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 17.09.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 wspaniałe wieści GRATULACJE no ale teraz to już nie ma żartów, w sumie tak jak pisze Nemi ciąża to nie choroba ale sama dobrze wiesz że przy twoim trybie pracy, przydałoby się trochę wyluzować. Chociaż ja osobiście pracowałam do samego końca , tzn dopóki nie zostawili mnie w szpitalu ale to było na kilka dni przed rozwiązaniem, ja nie miałam opcji wcześniejszego L4 , ale też nie było takiej potrzeby wiec zero symulacji .Tak naprawdę siedząc w domu to dopiero można zwariować. Życzę ci wielu wspaniałych chwil bo to naprawdę piękny okres w życiu kobiety mimo wszelakich niedogodności. I oczywiście mocno trzymam kciuki za wasze drugie "dziecko" czyli za budowe , pozdr dla mężusia-tatusia, bo co tu gadać ,kolejny życiowy egzamin teraz przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.09.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 (edytowane) Kompromisy, kompromisy.. Nas też doścignęły...Radek chce zrobić rozprowadzanie ciepła z kominka. Nie było to planowane, ale faktycznie przy naszym zamiłowaniu do rozpalania w kominku, byłoby głupotą go nie zrobić. Problem polega na tym, że my nie chcieliśmy kominka, tylko kozę. Najlepiej obudowaną w portalu. Zdjęcia inspiracji są na str, 3. Jednak do tego rozprowadzania ciepła najlepszy byłby kominek. Tylko mi żaden nie pasuje. Może macie jakieś inspiracje czegoś co by pasiło.. ?? Dodatkowo cała ta konstrukcja- czy koza , czy wkład kominkowy , muszą być jak najbardziej płytkie- szerokość pokoju to TYLKO 3 metry. A na przeciw kominka musi jeszcze stać sofa i najlepiej jeszcze jakiś mały stoliczek. Dostaliśmy też wycenę wylewki.. Z kilkunastu firm , do których Radek napisał, odpisały DWIE! Jedna chce 60 zł za m2 , a druga 28/m2. Obie z materiałami... Różnica kolosalna, co nie? Prawdopodobnie zrobimy tylko dół. Gorę będziemy robić później. Hmm co myślicie o tym?http://img514.imageshack.us/img514/4008/kominek.jpghttp://muratordom.pl/s/photos/thumbnails/8f/3b/99/8f3b991c74270c61_305x0_rozmiar-niestandardowy.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/8/4485/z4485928N,Kominek-z-wkladem-tez-moze-wygladac-tradycyjnie--sa.jpg Edytowane 18 Września 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.09.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Mnie podobają się takie jak pokazałaś na 2. fotce i takie zupełnie płaskie "wpuszczone" w ścianę, ale pod warunkiem, że nie ma obok tv http://www.komineczek.pl/_var/gfx/005dc86f8de582da4075337e9d20c617.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.09.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Sister, kominek z systemem rozprowadzającym ciepło to super sprawa. U mojego ojca w domu to jest, więc swoją opinię opieram na obserwacji. I zdecydowanie opcja, którą pokazała Joliska wydaje mi się bardzo fajna, jak pokój wąski to lepiej nie zwężać go jeszcze bardziej jakąś okazałą obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Czyli Radek ma rację. Jolisko mój faworyt to też nr 2..Ten płaski odpada. Mi się marzy wieszać na gwiazdkę skarpety nad kominkiem, a na niego postawić zdjęcia rodzinne. Chciałabym też powiesić lustro. Poza tym ten płaski kominek tylko na pozór nie zajmuje miejsca.. Bo tę górę nad nim możnaby było cofnąć. Zawsze kilka cm mniej. A poza tym kupiłam dwa fajne, duże lustra. Wydaje mi się ,że to drewno(ciężkie jak cholera). Pomalowane na srebrno, takie podrzeźbiane. Jak zrobię fotkę , to wstawię. Dałam za oba 50 euro, a na allegro podobne widziałam za ok 400 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 19.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Gratulki!!! Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 19.09.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 anagat róznica w wycenie wylewek faktycznie kolosalna , w waszym-naszym rejonie bardzo dużo firm od wylewek jest w Lublińcu i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Już wiemy na czym polega 'problem' z tymi wylewkami:) Głuptasy z nas.. Jedna to betonowa, a druga anhydrytowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Hmm... cokolwiek to drugie znaczy. Sister jak tam samopoczucie? Nie przemęczasz się za bardzo??? Bo ja tu z drugiego końca Europy muszę Cię pilnować trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 hehe podobno to drugie to znaczy lepszy standard:D:D A co do mnie.. Prócz tego ,że jestem permanentnie zmęczona (nawet nie myślałam przed ciążą, że można być bardziej zmęczonym niż do tej pory byłam:D) no i do zeszłej soboty miałam wiecznie mdłości( rano przedpołudniem i po , a wieczorem to już koszmar)..to jest git:DMdłości pojawiają się teraz wieczorami, ale w dzień mam spokój:) Idę , bo Radek chce się pakować i ja jestem niezbędna:D Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.09.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Anagat GRATULACJE! Co do kominka, większość jest tylko pozornie płaska bo swoje zajmują ale w zazwyczaj dobudowanej ściance. Rozprowadzanie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 25.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witaj anagat, gratuluje brzusia i duzo relaksu dla mamusi . Co do kominkow plaskich, to wedlug mnie jeden z najladniejszych jakie widzialam .... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130873-Selene-II-dziennik-budowy-E-amp-S/page4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.09.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Haneczka , dziękuję A z linka otworzył mi sie jakiś dziennkik budowy- zero komików na tej stronce. Tylko ja zdecydowanie nei chcę płaskiego..Chcę kominek w portalu.. Miała być koza w portalu, a teraz ma być kominek.. Coś takiego jak na drugiej inspiracji, którą dałam na tej stronie. Tylko ten wygląda mi na drogi.. A my jakiś tani i własne wykonanie planujemy:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 25.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 .. no kurcze, u mnie w poscie nr 149 sa foty kominka....Tylko, ze tam polaczone zostalo drewno z cegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.09.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki Haneczka. Na ostatniej stronie dziennika znalazłam. Mam ich kominek w inspiracjach od dawna:) Ale nie jestem pewna czy to na pewno drewno>? Może drewno.. Dziękuję za przypomnienie:) Ja na ścianie na przeciw kominka mam w planie cegiełkę, więc można by wykorzystać pomysł Tylko moja ma być nie szara, tylko hmm polna, czy jakoś tak:D Czyli ogólnie różne odcienie czerwonego rozmytego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts