Hanneczka 25.09.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 ... jest z debu bielonego, portal robiony na zamowienie. Tyle wyczytalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.09.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.09.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/finio/d.jpg?m=1316985055 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/finio/c.jpg?m=1316985029 Zdjęcia podusi , które kupiłam w primarku za chyba 2 euro:) Filcowe.. jakieś przeznaczenie im znajdę A jeszcze jednym zdjęciem po prostu muszę się z Wami podzielić:D http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/finio/b.jpg?m=1316984918 Ja wiem.. pies w łóżku... Uczyliśmy się do kursu z ACLS-advanced cardiac life support:D:D Proszę nie zwracać uwagi na paskudne tapety, obrzydliwe zasłony itd.. Nienawidzę tego domu z całego serca i nie zamierzam ani centa w niego inwestować! W styczniu przeprowadzka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 25.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 (edytowane) Fajoskie zdjątko Piesio też się nauczył reanimacji?? P.S. uświadamiasz mi, że ja też powinnam tak leżeć nad knigami do egzamu...:sick: P.S.2 ALS-y u nas w domu przerabia kolega-Mąż Edytowane 25 Września 2011 przez Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.09.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Sister właściciele psów dzielą się na takich, którzy śpią ze swoimi psami i takich, którzy o tym nie mówią. Nasz młody też dość długo sypiał z nami, ale ponieważ za bardzo się rozpychał (pies na 2/3 łóżka, a my na reszcie) to dostał eksmisję. Podusie superowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.09.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Nemis, nasz z nami nie spi:) Jak sie kladziemy, to on zwiewa na swoje wyrko. Za to w dzien, jako ze my siedzimy duzo na wyrze, on siedzi z nami.. Czasem jest tak, ze my oboje na podlodze siedzimy, a pies jak krolewicz na wyrku:)Troche teraz musimy przystopowac jego wskakiwanie, ze wzgledu na dzidzie:) Mam dyzur. Trzymajcie kciuki, zeby byl spokojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 http://img193.imageshack.us/img193/1909/33042821.jpg A ja się pochorowałam i siedzę w domu z gorączką. A do tego przecieka mi nosek i to mi się już w ogóle nie podoba... Bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 anagat co tam u Was brzusio rośnie? i gdzie ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.10.2011 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kochana moja.. przeprowadzka, to będzie w styczniu, ale do nowego domu w Irlandii. Na obecny nie mogę patrzeć;/ Brzusio jeszcze nie rośnie. Jutro zaczyna się 15 tydzień Waga też nei rośnie, ufff.. Ale myślę, że już baaardzo niedługo się zacznie:D Ogólnie czuję się całkiem całkiem. Mdłości prawie całkiem minęły, zmęczenie jest do opanowania.. Było by rewelacyjnie, gdybyśmy mogli być teraz razem i to mnie boli. Ale nic tam, trzeba wszak twardym być a nie 'miętkim', co? Radek kładzie kanalizację. Musi uszczelnić taras, bo przecieka do salonu. Następnie będzie kładł elektrykę. (Czemu się mówi kłaść elektrykę? A może się nie mówi?) Ogólnie jest baardzo zajęty, bo nie dość że zajmuje się naszym domem, to pomagał też rodzicom, którzy robią spory remont w domu. Tzn. sam nie robił, ale jeździł po różne rzeczy, bo auto teściów było zepsute. Jak teściowie skończą malować, to wstawię fotki kolorku zwanego szary platynowy(chyba dekorala) . Ciekawa jestem jak wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Anagat, moje wielkie gratulacje! Strasznie się cieszę i życzę samych spokojnych dyżurów aż do urlopu I powiem Ci po cichu, że kwietniowe dzieciaki to są fajne - moje Trzecia jest z 16 kwietnia (miała być z 10), udana jakich mało. Dzisiaj na zajęciach z tańca ludowego trener poryta: - Kto wie jakie są kroki w krakowiaku? Zgłasza się Trzecia, najmłodsza członkini w historii tego zespołu - obecnie 3,5 roku - a tańczy od roku niemal. - No to pokaż Misia. I Misia pokazuje. Prawidłowo! A matka pęka z dumy na milion kawałków. No, takie są kwietniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.10.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Waderko, dziękuję kochana:) Śliczne zdjęcie masz:) Kwietniowe baranki Ty już masz, a ja będę miała:D Ja mam datę na 9/10 kwietnia.. Ojoj.. nie chcę 16.. chce 8:D W niedzielę Wielkanocną I absolutnie się nie dziwię, że pękałaś z dumy.. Ja też bym pękała.. A mój mąż by pękł Jeeenny.. nawiasem mówiąc, słowo pękać strasznie trudne jakieś, co>? Radek zmienił zdanie i teraz myśli , że to dziewczynka. Jak dzwoni, to pyta się , jak się czuje ZOSIA:D(imię dla dziewczynki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 11.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Anagat, witam, moze to tak troche dziwnie,bo pierwszy raz u Ciebie i calkiem nie na temat: u kogos pisalas, ze masz ochote na knedle ze sliwkami - a masz moze niedaleko LIDL-a ? Na mojej wyspie tez sliwek niet, a w LIDL-u sa... co prawda nie wegierki, ale sa ! Pozdrawiam i zycze milego zaokraglania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 hehe dziękuję E&co. A te śliwki to na pewno luzem?? Bo ja jestem stałą bywalczynią lidla i no głowę bym se dała uciąć, że śliwek nie widziałam:( Nic tam.. jeszcze 4.5 tyg. i lecę do Polski.. a tam moja mama ma zamówienie, na wszelkie możliwe dania. Wrócę zaokrąglona o 20 kg jak nic:D Zamówiłam: pierogi z mięsem, leczo, bigos, nóżki w galarecie, tort wiśniowy, babkę gotowaną, knedle ze śliwkami:D:D, mamine kotlety, mamine gołąbki, mamine klopsy, babciny rosół, sernik na ciepło, sałatkę z gyrosa... a reszty nie pamiętam:( Jak Wam przyjdzie do głowy coś pysznego, piszcie..to też zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ale menu Ja w ciążach jadłam na okrągło pomidory, ryby i arbuzy Będę wg życzenia kciukać za 08.04.12 A pękać łatwe nie jest - ale u ans w ogóle trudnych słów nie brakuje Do imienia Zosia mam duuuuuży sentyment i mi się okropnie podoba. A dla chłopca wymyśliliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nie wymyśliliśmy właśnie:( Żadne nam się nie podoba.. Dziękuję za kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Anagatku a jak tam postęp prac budowlanych? Chwalił się Radek co tam działa??? Może fotki jakieś by były? No a tak w ogóle to wróciłam, jestem i póki co nigdzie się nie ruszam. A mam jeszcze 1,5 tygodnia urlopu, więc mam nadzieję, że u nas coś drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nemiś , JESTEŚ:) Co do prac, to na razie się dzieje, tylko efektów nie widać.. sporo kucia, rury, jakieś słupy na płot.. Radzik działa, ale faza budowy bardzo niewdzięczna. Ja marnie ostatnio sypiam, więc ciągle zmęczona łażę;/ A to dopiero 16 tydzień i brzucha nie ma.. Co będzie potem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sister gdzieś przepadła? Daj znak jakiś bo siem martwić zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Nemiś , nie przepadłam, tylko no nie mam co pisać.. Sprawy w robocie nie wyglądają różowo.. Ale nic. Nabieram sił do walki:D Radek zamierza zamontować stelaż pod wc.. Więc jestem na etapie czytania o stelażach. Potrzebujemy wąskiego -40 cm. I chyba kupimy z koła. Nie wiem sama.. Ludzie polecają geberit, ale wydać 600 zł a 350, to spora różnica, a ja jakoś nie wierzę, że te drugie są faktycznie lepsze. Kibelek będzie chyba z serii cersanit nano. Ta seria do malutkich łazienek. Jest płytki (tylko 40 cm) i krągły, plus ma wolnoopadającą deskę. http://cersanit-nano.com.pl/cache/thumbs/a711353d478244cdaaaf7224008e0c14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No wreszcie objawienie. My mamy stelaż KOŁA. W poprzednim mieszkaniu też był. Tam przez 5 lat nic się nie działo, i tu póki co też nic się nie dzieje, więc chyba nie jest tak źle. Muszę zerknąć na fakturkę bo nie pamiętam ile za nasz płaciliśmy, ale deweloper załatwił chyba 40% zniżki od cen katalogowych i 7% VATu więc jakoś nie dużo nam wyszło. W sumie wszystko w łazience mamy KOŁA (wannę, umywalkę, przycisk, miskę, stelaż i deskę wolnoopadającą też). A co do kibelka - nie wolałabyś takiego wiszącego? Do mnie jakoś te stojące nie chcą przemawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts