anagat 30.10.2011 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Aaaa przez ten urlop mi się jakoś tak poprzestawiało. Normalnie jem jak wracam z pracy. Rano nie mam czasu bo wolę spać, a w pracy nie mam czasu, bo jestem zawalona robotą. A teraz to śniadanko, obiadek, kolacyjka... I to takie rzeczy jakich zwykle nie gotuję bo nie mam czasu. Jeszcze z 2 takie tygodnie i będzie mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść. Kochana a co do półeczki - nie wiem czy to samo mamy na myśli - chodziło mi o tę wnękę gdzie ręcznik siedzi, bezpośrednio nad bidetem. Bo ta przy lustrze to jak najbardziej tak! Hihi.. Aaa to o tę półeczkę Oczywiście ,że jej nie będzie:D W ogóle jej nie zauważyłam, bo też bidet ni jak nie wlezie do tej łazieneczki.. Nemi ta łazienka ma 2.5 metra długości na ok 130(może się uda 140 cm) szerokości-bo Radek trochę ściany skuwa. Drzwi są na wąskiej ścianie. A za kibelkiem ma być prysznic głębokość 90 cm a szerokość na całą łazienkę. Najprawdopodobniej z szybą na stałe i otwartym przejściem ok 75 cm. Cała podłoga w woodenticu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.10.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A to link do aukcji.. to akurat Nowa Gala, ale coś tańszego znajdę. http://allegro.pl/nowa-gala-gres-concept-60x60-polerowany-i1906769226.html aaa czyli jeszcze nie wybrane? a chcesz koniecznie poler czy moze być np. pópoler? Bo fajne kafle ma czeska firma Rako i na forum gazety wyborczej bardzo polecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sister i takie żółtawe, czy bardziej w krem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.10.2011 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Kurcze, ja je muszę na żywo zobaczyć.. Bo krem podświetlony żółtym światłem chyba ładniejszy efekt da. Jak będę w Polsce , to się rozejrzę. A rako chyba ma malutkie płytki, nie?? Zobaczę.. Ale wolę poler. Ma odbijać światło i powiększać przestrzeń. Alana, a płytki są niewybrane, bo mój mąż wykańcza dom sam. No i idzie mu to powolutku(bo jest sam)..Więc jeszcze trochę zanim te płytki ujrzymy na ścianie. Jesteśmy na etapie kanalizy/ elektryki i wszelkich innych dupereli, które trzeba rozwiązać w międzyczasie:) Edytowane 30 Października 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.10.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Sister i takie żółtawe, czy bardziej w krem? no właśnie...ja sobie tej żółci nie umiem wyobrazić i jeszcze w połączeniu z woodentic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 30.10.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 A rako chyba ma malutkie płytki, nie?? Zobaczę.. Ale wolę poler. Ma odbijać światło i powiększać przestrzeń. 30x60 też mają np Orion http://www.rako.cz/pl/produkty/orion-lappato/dapse350.html no chyba, ze szukasz innych. A te wszystkie lappato o tyle fajne, ze zacieków w prysznicu nie widać Alana, a płytki są niewybrane, bo mój mąż wykańcza dom sam. No i idzie mu to powolutku(bo jest sam)..Więc jeszcze trochę zanim te płytki ujrzymy na ścianie. Jesteśmy na etapie kanalizy/ elektryki i wszelkich innych dupereli, które trzeba rozwiązać w międzyczasie:) skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.10.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Jak kremowe i błyszczące to te moje łazienkowe są takie, ale wiem, że są też jakieś Chińczyki dość podobne, bo znajomi kupowali, tyle, że tam ponoć co paczka to jakieś jazdy z odcieniem. Bo żółte z woodentikiem to też mi jakoś ciężko zwizualizować. A czemu nie chcesz szarych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.10.2011 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 no właśnie...ja sobie tej żółci nie umiem wyobrazić i jeszcze w połączeniu z woodentic Oj Wy niedowiarki:) No mam nadzieję, że za niedługo będę mogła pokazać(niedługo liczcie w miesiącach:D) A szarych nie, bo to jest ciemna łazienka. Nie ma okna. Mam co do niej inną wizję Ma być taka , jak prawdziwek:D ( to taki grzybek jest:rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Jak wampiry z Voltery, zwani przez wtajemniczonych Volturii - niedługo... 12 lat... O ja chyba wtedy wykończę mieszkanie. Choć może się okazać, że zajmie mi to dłużej niż "niedługo". Sorry za aluzję, ale jestem "na świeżo" po lekturce. Edytowane 31 Października 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.10.2011 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Noż żescie się na szary uparły:D:D Rako nie- mają być właśnie bez maziajów. To jest mój absolutny warunek. Żadnych maziajów. Jak sie przeniesiemy z majdanem całym na górę, to ten prysznic rzadko będzie używany, więc zacieki mnie nie przerażają. Zresztą zacieki bardziej widać, jak jest okno i naturalne światło:) Nemi, ja w ogóle nie mogę powiedzieć, że jestem świeżo po lekturze sagi Zmierzch, bo ja jestem od kilku dobrych miesięcy stale w trakcie:DDziś znowu tom 1:)Wczoraj był 4:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) A ponoć ma być jeszcze coś w temacie - zmierzch widziany oczami Edwarda jeśli dobrze pamiętam (bo jest jeszcze ta o Bree - mam, czytałam, ale mi się nie podoba). Zmierzch przeczytałam ponownie w ubiegłym tygodniu. W tym nadal robię sobie powtórki, z ostatnich książek jakie przytargałam - czytałam Trzech Panów w łódce (jak zwykle śmiałam się na głos - jak któraś z Was chce mogę przesłać e-booka na maila), później Historyka, później Scarlett, a dziś znów zaczęłam Murzynków Christie... Edytowane 31 Października 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.10.2011 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 E-book to czytają na głos? Jak masz jakieś książki audio , to ja chętnie.. Radek słucha ( a czeka go jazda do Irlandii).. Ja czytać z kompa nie czytam, za bardzo mnie to męczy, ale on znowu tak, więc wysyłaj:) Maila już masz:D:D O Bree nie skończyłam, bo mi się nie podobało. A czy będzie kolejna, to nei wiem.. Wiem, ze ta która przeciekła do netu, to własnie była historia widziana oczyma Edwarda, Meyer podobno zarzuciła jej pisanie. Ale coś na pewno będzie, bo to wszystko to jednak kasiurka duża.. Dziewczyny spadam..Mogą mnie wzywać w nocy na transfer, więc wolę się położyć ..Buziaki i dzięki za miły wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 E-booki trzeba samemu czytać. Audiobooki są do słuchania (mam chyba zmierzch i pewnie milion innych, bo T. słucha non stop - zapytam go jutro czy da się to mailem wysłać). A książeczkę wysyłam i też spadam. Do juterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A te znowu o książkach...ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.10.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Znalazłam fotkę z podobny połączeniem kolorystycznym, jakie ja chcę osiągnąć Ja uwazam ,że jest ładnie? http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/n.jpg?m=1320057322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Ooo naprawdę ładnie. Tylko te płytki to takie bardziej kremowe niż żółte. :yes: I takich musisz poszukiwać. A te znowu o książkach...ach... Luzik zapisałyśmy się już na terapię. Będzie lepiej... Może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.10.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Luzik zapisałyśmy się już na terapię. Będzie lepiej... Może... Hehe , ano zapisałyśmy się. Terapia wymaga przeczytania kilku tomów, ale co to dla nas:D>>>???? No taki kremik poszukam i żarówki dające ciepłe żółte światło. Ja muszę tę łazienkę rozjaśnić, chcę żeby ona była taka 'smakowita' I galeria na ścianie.. Zbieram piękne zdjęcia. Dziś dostałam od koleżanki zdjęcie z jej spaceru- piękna złota polska jesien:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 A lubisz takie w stylu retro? Niedawno znalazłam fajną galeryjkę takich fotek... Czy muszą być takie mniej profesjonalne? Coś w takich klimatach: http://img43.imageshack.us/img43/1882/1157h.jpg (później je wywalę, bo nie wiem czyje jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.10.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Fajne zdjęcie, ale ja jestem miłośniczką przestrzeni.. Więc raczej pejzaże.. Wstawię potem kilka moich własnych irlandzkich. Szkoda tylko,że ze mnie fotograf od 7 boleści:( Fotki mojego autorstwa. Wszystko , to nasze ulubione miejsca:) http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/IMG_1573.JPG?m=1320064927 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/b.jpg?m=1320065035 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/c.jpg?m=1320065050 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/d.jpg?m=1320065066 http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/e.jpg?m=1320065082 Edytowane 31 Października 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 http://img232.imageshack.us/img232/6898/3demoticonwowwallpaperb.jpg I Ty Kochana twierdzisz, że nie masz talentu??? Czy to taka kokieteria tylko, hmmm...? Fotki superowe - przestrzeni faktycznie jest duuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts