ane3ka1 22.11.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzień dobry! Przyszłam od Pysiaczka, bo koleżanka to już mnie w ogóle nie odwiedza. A u Pysiaczka wyczytałam taką cudowną nowinę. Udało się jednak http://szablony.blogowicz.info/ksiegagosci/image/emotikony/jupi.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/dance.gif GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzień dobry! Przyszłam od Pysiaczka, bo koleżanka to już mnie w ogóle nie odwiedza. A u Pysiaczka wyczytałam taką cudowną nowinę. Udało się jednak http://szablony.blogowicz.info/ksiegagosci/image/emotikony/jupi.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/dance.gif GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA! Anusia, odwiedzam odwiedzam...tylko ja sie ostatnio baaardzo malutko na forum udzielam. No i dziękujemy bardzo:) Zaczął sie nam 21 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pięknie! Cieszę się strasznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Melduję, że w wolnej chwili nadrobię wątek i się odezwę w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 22.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Moje wielkie gratulacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Moje wielkie gratulacje! :) A dziękować dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dobra podczytałam póki co 4 ostatnie strony i tak: podoba mi się pomysł na łazienkę z tej inspiracji jasnobeżowe płytki i drewno/z rysunkiem drewna Gratuluję synka! A widzisz jednak po smakach się u Ciebie sprawdziło No i teraz w kwestii mojej umywalki - jest ona większa niż 40cm i nie jest wpuszczana w blat, więc tu raczej nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ano, po smakach mi sie sprawdziło:D hehe.. Cieszę się, że pomysł (ściągnięty zresztą z forum) się podoba.. Musimy rozjaśnić to wnętrze(brak okna), bo dół ogólnie dość ciemny będzie. U nas parter jest niepodwyższony- próg domu zrównany jest z poziomem ogrodu, niestety.. A to dodatkowo zmniejszy ilość światła. Chyba zaczynam gadać niespójnie.. Spadam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ja tam wszystko rozumiem A już szczególnie ból łazienki bez okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Zrobię takie małe podsumowanko, co powinniśmy wybrać a najlepiej kupić w ciągu następnego 1.5 tyg. -kibelek -umywalka -jasne płytki do łazienki woodenticowej plus zdecydować , który odcień najlepiej z nimi współgra -płyty k-g na cały parter (bo znając życie podrożeję od 1 stycznia? -cegiełka na ścianę do salonu -kominek -woodentic beige na cały dół.. -taniutkie płytki do kotłowni i pralni Kasy na pewno na wszystko nie mamy.. sam woodentic to ok 4000 Trzeba usiąść i liczyć. Teraz pytanie.. wiem że w tej łazience woodenticowej , którą wstawiłam użyto odcienia brown woodentica. Beige widziałam tylko łączony z szarością. Uważacie ,że beige będzie zbyt blady do beżowych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.11.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Teraz pytanie.. wiem że w tej łazience woodenticowej , którą wstawiłam użyto odcienia brown woodentica. Beige widziałam tylko łączony z szarością. Uważacie ,że beige będzie zbyt blady do beżowych płytek? Sister wiesz co - ja bym chyba też wzięła te ciemniejsze. Bo mi się wydaje, że te jasne do beżu to takie super dobre nie będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 a mi się wydaje, ze obojętnie jakie wybierzesz czy brown czy ochra to będzie ok. Bylebyś nie wzięła tych najjaśniejszych A masz już w ogóle wybrane te beżowe płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Mi się podoba taki kontrast jak jest w tej inspiracji co wklejałaś A nie wiem, kóre tam są użyte, ale jestem za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 22.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 anagat zajrzyj sobie do mnie (str. 14 i 15). Zrobiłam łazienkę w podobnej kolorystyce jaką Ty planujesz z tym, ze u mnie jasne kafle w maziaje i mozaika drewnopodobna Ale zobaczysz sobie połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.11.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 oo to idę Alana do Ciebie..Też myślę, że ciemniejszy jednak lepiej.. tylko szkoda, bo resztę robię w tym najjaśniejszym i będę musiała zamawiać dwa kolory.. no ale nic:) trzeba , to trzeba:D Bo z szarością to będzie ciemnica, co nie??Alana, ja się buduję k. Tarnowskich Gór..Jakby co:D Może mamy blisko do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 22.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Gratulki z okazji synalka A jak to jest z tymi smakami??? Zdradzicie?? Ja już po, ale może Komuś Bliskiemu się to sprawdzi Dajcie znać dziewczyny P.S. Szybkiej i sprawnej wykończeniówki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Słone i mięsko to facecik, słodkie dziewczynka. U Ani się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 23.11.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Bo z szarością to będzie ciemnica, co nie?? wiesz no, są również jasne szarości A tak poważnie, ja zaczynam się cieszyć, ze nie zrobiłam łazienki szaro-drewnianej bo zaczyna ich być za dużo jak dla mnie. Fakt, ze brązy i beże są oklepane ale jednak ponadczasowe. Nadal wzdycham jak widzę szare łazienki ale coś czuję, ze jak jeszcze kilka się takich zrobi to mi przejdzie, choć tych i tak będzie dużo mniej jak beżowo-brązowych Teraz mam tak z kuchnią - marzyła mi się biała z drewnianym blatem i co...tyle ich widzę, ze zaczynają mi się nudzić Chyba trzeba przestać przesiadywać na forach Alana, ja się buduję k. Tarnowskich Gór..Jakby co:D Może mamy blisko do siebie? No to Chorzów mamy w połowie drogi mniej więcej Edytowane 23 Listopada 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.12.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Sister dotarłaś do IRE? Ja tu na fotki domku czekam - bo się chyba trochę pozmieniało ostatnimi czasy...? No i ciekawa jestem, czy wybraliście coś do małej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.12.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 hehe.. do Ire dotarłam ..Fotek domu NI MAM.. w domku byłam RAZ bez aparatu. No i zupełnie nic się nie pozmieniało.. bo kilku kabli to nie będę fotografować..Radek dziś ogaraniał dom w środku, będzie kończył te kable i rury wodne.. no i chyba wynajmiemy kogoś,żeby płyty g-k poukladał do naszego powrotu.. ew. tynki. Ja jestem za płytami, Radek sam nie wie.. A do łazienki nic nie wybrałam. Wkurzyłam się, bo we wszystkich sklepach albo w ogóle nie ma woodentica, albo jest on ufixowany (tak jak i inne płytki) i nie można dwu różnych do siebie przyłożyć. Skoro nie można, to wybiorę coś w końcu na chybił trafił z netu. Mam to gdzieś. Przeżywam okres buntu~! Znaleźliśmy w LM piec wolnostojący-kozę z płaszczem wodnym- model Samson 15 PW. No i poważnie zastanawiamy się nad jego zakupem. Można by oszczędzić nie zabudowując go do czasu aż nam się znudzi taki 'goły'. I to by było na tyle. Straszne wolno to idzie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts