nemi 04.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Fotek domu NI MAM.. w domku byłam RAZ bez aparatu. Buu... No nic - może Radek zajrzy i coś wrzuci.... Kable też fajna rzecz. Mam to gdzieś. Przeżywam okres buntu~! No i to jest prawidłowa postawa. U mnie co prawda takie podejście do sprawy trwa prawie od połowy listopada i nie wiem czy w okolicach świąt mi przejdzie czy nie. W każdym razie trzeba patrzeć na to tak, że jeśli nie teraz to niedługo będzie lepiej. Znaleźliśmy w LM piec wolnostojący-kozę z płaszczem wodnym- model Samson 15 PW. No i poważnie zastanawiamy się nad jego zakupem. Można by oszczędzić nie zabudowując go do czasu aż nam się znudzi taki 'goły'. Ehh... Na kozie tematy się nie wypowiadam, bo nie znam się absolutnie. Może ktoś mądry zajrzy i pomoże. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 04.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja jestem jak najbardziej za kozą. Brat mojego TŻ ma kozę na tle ceglanej ściany - wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.12.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja już nie ogarniam:D Z jednej strony szukam nowego domu do wynajęcia, z drugiej używanego wózka dla małego, z trzeciej płytki srytki do domu.. Buuu czemu urlop sie już skończył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Bo to po kolei trzeba Kochana - na wózek masz jeszcze troszkę czasu, więc skoncentruj się na znalezieniu domu. Za parę miesięcy nie będziesz mieć głowy do przeprowadzki. Płytki też sobie mogą poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 04.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Szczerze współczuję Ja już mam dosyć mojej wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 04.12.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Alana, ja jeszcze nie zaczęłam wykończeniowki:D:D hihi..Mały robi sobie zawody piłkarskie u mnie w brzuchu:D Silne dziecię to będzie.. P.S. jakie macie zawiasy w swoich kibelkach? Metalowe? Bo chcę zamówić koło style z powłoką reflex, ale ma metalowe zawiasy.. nie wiem.. dobrze to czy źle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.12.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Mały robi sobie zawody piłkarskie u mnie w brzuchu:D Silne dziecię to będzie.. Mówiłam, że piłkarz. http://emoty.blox.pl/resource/zaba.gif Edytowane 5 Grudnia 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ja mam metalowe zawiasy (chodzi o te przy desce, tak?) Nie bardzo sobie wyobrażam plastikowe. Wydają mi się mniej stabilne i trwałe. Mały ma ulubione godziny kopania? Mój Jakub preferował 1-4 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Dobra, to wreszcie jak prawdziwa blondi (teraz na rudo przefarbowana) piszę o poradę.. Pamiętacie układ dołu? Jak nie to wizualke daję http://parts.com.pl/galeria/var/resizes/Anna/a/parterSH.jpg?m=1300994358 Chcemy dać na ścianie trochę cegiełki takiej jak pysiaczek ma- chyba skalna czy polna się nazywa.. No i teraz- pierwotnie cegiełka miała znajdować się na ścianie za kanapą- ok 3.5 m na długość kanapy..Z drugiej strony miała być koza w portalu.. Teraz już sama nie wiem, bo może lepiej tej kozie dać spokój (chcemy taką z płaszczem wodnym) i może lepiej ją postawić na tle cegiełkowej ściany? Z drugiej strony portale mi się podobają. Z trzeciej.. może portal jeszcze bardziej stłamsi tę maleńką przestrzeń???? Ja nie wiem.. radek wymaga ode mnie odpowiedzi, a ja nie mam do tego łba. Poza tym.. drzwi na dole.. ja chciałam sosnowe pomalować (plan pierwotny- na biało), ew. zabejcować.. Teraz Radek bardzo chce,żebyśmy na szybko wybrali, bo w styczniu ma wejść ekipa do płyt k-g/ gładzi/ cegiełki..no i drzwi by też mogli wstawić echhh Ooo taką cegiełkę..(zaraz idę się do Pysiaczka wyspowiadać z kradzieży) Edytowane 7 Grudnia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ja w tym temacie jestem mocno zachowawcza - podoba mi się ściana z cegiełek za sofą - tak ma chyba BlueCactus na forum... W ogóle u nich też maleńka przestrzeń a wygląda super. A może kozie po prostu zrobić taki panel ceglany za kozą - coś podobnego jak tutaj: http://img440.imageshack.us/img440/8017/e3ac55669f040b9c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) No właśnie może... ale z kolei za kanapą to by od wejścia było widać... hehe to se listonosz zobaczy jak przyjdzie... jeny ja już nie wiem jak lepiej.. a trzeba zamówić, i trzeba wiedzieć ile Nie mogę załadować zdjęcia kozy , którą najprawdopodobniej wybierzemy grrrr http://cokupic.pl/i/c_big13133920.jpg koza Edytowane 7 Grudnia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to za kanapą całą śliczną ścianę, a za kozą tylko taki fragment nieco większy od kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekNet 07.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Buu... No nic - może Radek zajrzy i coś wrzuci.... Kable też fajna rzecz. Obfoce jak bede wyjezdzal A na razie bardzo milo wspominam spotkanie w Krakowie Mysle, ze piec kominkowy z plaszczem, bez portalu a z cegielka na scianie to bedzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 I to też jest myśl.. Mam nadzieję,że inne laseczki przyjdą i wspomogą.. bo my to sister może mamy zaburzone funkcje poznawcze..??? Zbyt wielki związek krwi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekNet 07.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No i kwestia drzwi... szarpac sie na drewniane (tzn z litej sosny) malowane na bialo za 900 zl czy kupic tez biale, ale okleinowane za 300zl? Czy to na prawde jest taka roznica na codzien?A moze macie namiary na tanie a dobre drzwi z litego drewna malowane na bialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Obfoce jak bede wyjezdzal A na razie bardzo milo wspominam spotkanie w Krakowie Ooooo jak fajnie, że się ujawniłeś. Z fotkami trzymam za słowo, a ja pamiętliwa jestem. Mysle, ze piec kominkowy z plaszczem, bez portalu a z cegielka na scianie to bedzie to. :yes: I to też jest myśl.. Mam nadzieję,że inne laseczki przyjdą i wspomogą.. bo my to sister może mamy zaburzone funkcje poznawcze..??? Zbyt wielki związek krwi:D:D No tak - z tymi funkcjami poznawczymi to fakt. To ja już siedzę cicho. Może się dziewczęta wypowiedzą. No i kwestia drzwi... szarpac sie na drewniane (tzn z litej sosny) malowane na bialo za 900 zl czy kupic tez biale, ale okleinowane za 300zl? Czy to na prawde jest taka roznica na codzien? A moze macie namiary na tanie a dobre drzwi z litego drewna malowane na bialo? A czemu drewniane? Ja wiem, że ładne, ale jakby to były jedne lub dwie sztuki to jeszcze jakoś by się przeżyło, ale jak już będzie kilka to różnica w cenie pewnie będzie odczuwalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekNet 07.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ooooo jak fajnie, że się ujawniłeś. Z fotkami trzymam za słowo, a ja pamiętliwa jestem. No to sie wkopalem Bo ja za to ma slaba pamiec A czemu drewniane? Ja wiem, że ładne, ale jakby to były jedne lub dwie sztuki to jeszcze jakoś by się przeżyło, ale jak już będzie kilka to różnica w cenie pewnie będzie odczuwalna. Bo Ania tak chce Ja mysle, ze takie zwykle byly by ok. Ale z drugiej strony jak mowisz - trzech sztukach to nie AZ tak duzo ... ehhh kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) No tak - z tymi funkcjami poznawczymi to fakt. To ja już siedzę cicho. Może się dziewczęta wypowiedzą. Nemi, Ty absolutnie nie siedź cicho.. tylko niech ktoś nie z rodziny tym naszym wymysłom przyklaśnie:D A co do Radka i fotek... sprawa prawie beznadziejna:D Edytowane 7 Grudnia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Bo Ania tak chce Ja mysle, ze takie zwykle byly by ok. Ale z drugiej strony jak mowisz - trzech sztukach to nie AZ tak duzo ... ehhh kobiety Hmm... a ja 5 naliczyłam na tym rzucie od Ani. Coś mi się pokręciło. Jak trzy to faktycznie można zaszaleć. Nemi, Ty absolutnie nie siedź cicho.. tylko niech ktoś nie z rodziny tym naszym wymysłom przyklaśnie:D Kurcze już z pół h szukam takich fotek gdzie jest koza na fragmencie ceglanej ściany i jak na złość nie mogę znaleźć. Jak mi nie potrzebne to trafiam na te zdjęcia 200 razy w tygodniu, jak potrzebne to nie ma... Ale odnalazłam link do galerii BlueCactus, więc wrzucam może Wam się przyda: http://picasaweb.google.com/106462142321441513878/NaszeNoweMieszkanie# Bałaganu trochę narobię to idę dalej kozy szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dobra jestem i już piszę Po pierwsze jestem na TAK dla kozy, a po drugie bardzo podoba mi się opcja ceglanej ściany za kanapą i kawałka z cegieł za kozą A jaki kolor ścian do tego chcecie dać zaraz obok? I w jakiej kolorystyce miałaby być kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts