anagat 09.12.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ha! czyli jednak pomysł niegłupi:) Na czarno NIE, bo mówię NIE wszystkiemu na czym bardziej widać kurz.. Pisałam przecie, że ślepa jestem i brudu nie widzę? A na czarnym mi nagle wzrok się poprawia:D:D Już bym chciała kwiecien i Ignasia i lipiec i jazdę do Polski:) I malowanie sekretarzyku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekNet 10.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Co Wy na to?http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/77/78/30/1977783047500 zl z oscieznica stala, do malowania lub lakierowania Z szybami do sieni, bez szyb do kotlowni, z szybami na gorze do lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.12.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dziewczyny, myślicie ,że takie drzwi z przeszkleniem mogą pójść do łazienki też??? Bo z jednym przeszkleniem mi się nie podobają. Uparłam się na drewniane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A jakie szyby planujecie? U mnie są z przeszkleniami - też nie chciałam innego wzoru - z mleczną szybą i niczego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.12.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Hej Kochana:) Cieszę sie ,że się pojawiłaś Dzięki za info! No i też oczywiście z mleczną szybą.. Chyba taka jest na zdjęciu? Chociaż przez nią jednak trochę przebija.. to zdjęcie z allegro.. W LM wychodzą drożej z ościeżnicami.. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Przebija cień, pod warunkiem, że stoisz przy samych drzwiach Wszędzie mam mleczne szyby i baaardzo je sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) bierzcie i się nie zastanawiajcie i spokojnie całe przeszklone nadają się do łazienki EDIT: ale już współczuję malowania posiedziałabym u Ciebie, ale strasznie męczy mnie suchy kaszel, momentami powietrza nabrać nie mogę tak mnie dusi Buziaki Edytowane 10 Grudnia 2011 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Drzwi są OK. Proste. Sama planuję kupić drewniane i pomalować. Jedyne co mi w nich by przeszkadzało, to miejsce na kurz. Mam podobne obecnie i mnie trafia! I dlatego nowe będą miały pionową szybkę A, i jeszcze jedno. Zastanowiłabym się, czy ościeżnice stałe, czy lepsze regulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.12.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dzięki.. wiem ,że malowaniem będzie trudne.. Miejsce na kurze.. echh.. jakoś dam radę, jak mnie będzie wkurzać to na górę dam wszystkie pełne:D A co do ościeżnic, to Radek ma poczytać, bo ja nie mam zielonego pojęcia jaka jest różnica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.12.2011 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 U mnie też są i będą przeszklone drzwi do łazienki. Tak jak pisała Jola - jeśli szyby są mleczne to nic nie widać czyli luuzik. Natomiast nie jestem przekonana do ościeżnic stałych, więc nad tym musicie się dobrze zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.12.2011 01:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Sister, nocny marek jesteś:D Wczoraj się wyspała a dziś szaleje:D No i dopiero widzę, żeś WIELKA SERCEM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 11.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Hejka! Podpisuję się pod tym, co napisały dziewczyny - przez mleczne nic nie wiedać, śmiało możesz montować w łazience. Mam bardzo podobne (tylko z 4 dużymi przeszkleniami), własnoręcznie malowane we wszystkich pomieszczeniach, w tym w łazience i WC. Jedyny mankament, na który nie zwróciłam uwagi przed zakupem, to fakt, że jeśli masz dwie sypialnie blisko siebie, to światło z jednej może przeszkadzać w drugiej. Cenowo dość podobnie. A jak się miewa Mieszkaniec Brzuszka i Jego Mama?? Dalej tyle dyżurujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 11.12.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dziś już mniej kaszląco więc dodam coś od siebie. Ościeżnice tylko regulowane, dużo ładniej to wygląda. Ja mam proste bo innych się nie dało zamontować i choć nie wygląda to tak źle jak myślałam to i tak z opaskami byłoby ładniej Ościeżnice stałe mają zazwyczaj jeden wymiar (u mnie 10 cm) i jeśli macie rózne grubości ścian to pomyślcie nad regulowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.12.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Sister, nocny marek jesteś:D Wczoraj się wyspała a dziś szaleje:D Grałam w Simsy. Do czwartej. To jest chyba choroba... No widzę, że wszystkie dziewczynki potwierdzają to samo jeśli chodzi o ościeżnice - to tych stałych kupuje się niby opaski, ćwierćwałki itp, ale i tak wydaje mi się, że wyglądają gorzej niż regulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.12.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Hej Justynko:) Dyżuruję mniej , chociaż od stycznia nowa ekipa wchodzi, więc nie wiem jak będzie, ale jednak nadal dyżuruję;/Mieszkaniec brzuszka to mały zajączek, ciągle tylko kica i kica:D Musmimy napisać do gościa od drzwi, czy ma ościeżnice regulowane..W cenie są stałe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.12.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Justynka, a Ty sama malowałaś te drzwi, tak? Jak się malowalo? Ile warstw farby kładłaś? Jak długo schnie jedna strona, żeby na drugą przełożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 11.12.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Sama, może nie dosłownie - trochę ja, trochę mąż, trochę teść . My bejcowaliśmy je na teak - zdaje się, że dwie warstwy, na to lakier. Co do schnięcia - wszystko zależy od temperatury - latem na dworze dawaliśmy chyba radę położyć dwie warstwy jednego dnia (rano i wieczorem). Dopytam jeszcze męża o szczegóły. Oczywiście każdą warstwę trzeba troszeczkę przeszlifować papierem ściernym przed nałożeniem kolejnej. No i dopytaj o te oscieżnice, bo my mamy te nieregulowane i trzeba było się pobawić w opaski, co było dość upierdliwe, a zwłaszcza czasochłonne Dobrze, że już mniej dyżurujesz, wierzę, że gdybyś miała wybór zrezygnowałabyś z dyżurów w ogóle. Trzymam kciuki, żeby "nowa ekipa" była bardziej wyrozumiała i dała Ci więcej luzu:yes:. Moje dziewczę w brzuchu niemiosiernie rozpychało się rękami i nogami, pod koniec wielokrotnie przyprawiając mnie o łzy;) - życzę przyjemniejszych w doznaniach fikołków. P.S. własnie zakuwam anglik do jutrzejszego egzamu do specki - język nieużywany jest jak mięsień...zanika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.12.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Haha możesz zadzwonić na skype i angielski medyczny poćwiczymy:D Wiem z doświadczenia, że lekrza w Polsce nie rozumieją ani słowa jak się nagle znajdą tu w szpitalach:D Tyle jest skrótów i wyrażeń .. A co do drzwi , u mnie mają być białe. Bedzie zabawy z tym na pewno.. Wątpię,żeby nowa ekipa była bardziej wyrozumiała, ale teraz mam już kontrakt i jak się wkurzę , i stwierdzę ,ze nie dam rady tak dalej, to pójdę na zwolnienie.. Chętnie pracowała bym do końca, ale w NORMALNYM wymiarze godzin..Oni nie chcą iść na żadne ustępstwa, to ja też mam ich gdzieś! Teraz za tydzień mam dyżur w sobotę, więc na pewno sporo ortopedii będzie, a co za tym idzie, zdjęc RTG.. Nic tam, ja na salę nie wejdę. Niech se boss siedzi;/ Powodzenia na egzaminie. W styczniu masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 12.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki za propozycję ze skypem, ale tylko bym się dobiła swoją niewiedzą (bardziej niż już jestem) A egzam mam dziś... A speckowy marzec/kwiecień - czyli na to mam jeszcze chwilę czasu;) Urazowy dyżur to zwykle masakra, więc współczuję Ci serdecznie. Wracaj do kraju, to też na różnych ludzi sie trafia, ale zwykle cieżarna lekarka jednak jest lepiej traktowana niż w Ire... Pozdrowionka, idę się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.12.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia. Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt dla Ciebie Sister, Radka i Ignasia - życzą nemi i Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts