WERI 16.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no tak początki zawsze są najtrudniejsze, ale doradcy laktacyjni potrafią zdziałać cuda, ja przy moich maluchach miałam zawsze problem bo rodziłam wielkie dzieci:D (córcia3850 a synuś 4130) które dużo spadały na wadze ,zanim pojawił się konkretny pokarm to dzieciaki traciły więcej niż 10 % z wagi co w PL szpitalu oznacza nie wypuszczamy do domu ale tu właśnie pojawiały sie cudowne panie od laktacji i dawalśmy rade czego i wam życzę będę zaglądać i dopingować budowę i powrót do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Nie zaglądała do Ciebie chyba wcale... bo zawsze rozmawiałyśmy u Nemi... A tu takie ważne wydarzenie przegapiłam Wielkie gratulacje dla dzielnej MAMY, TATY... I witaj na świecie CUDNY IGNACY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.04.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sister daj jakiś znak życia, bo się martwię o Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.04.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 (edytowane) Żyjemy żyjemy.. cały czas walka z karmieniem:( Niestety marnie nam idzie. a tu dla ciotuniek.. nasze synki:) I jedno z ulubionych:) Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Śliczny mały "arabek". Eh, móc znów tulić takie małe cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.04.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 My chcemy żeby on jak najszybciej chodził.. jeny żeby już z rok miał.. Ja na razie tulę go , jak go karmię. A karmienie to piekielny ból dla mnei (pomimo leków p/ bólowych), więc mało się nacieszam tym tuleniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Dacie radę. Za kilka tygodni zupełnie zapomnicie o problemach. Oj, jeszcze będziesz chciała wrócić do tych chwil z tuleniem. Korzystaj z tego jak najpełniej. Jak zacznie chodzić to czas już poleci bardzo szybko. Wiem to z autopsji, dokładnie pamiętam jak Marcinek się urodził, był taki malutki, bardzo płaczliwy, i tak jak Ty chciałam jak najszybciej przetrwać ten trudny okres (a trwał ok. 2 lat), a tu już niedługo skończy 5 lat. Szkoda mi tych chwil, że nie mogłam się z nich do końca cieszyć Ps. Zdjęcia urocze. Świetne porównanie na pierwszej fotce Ile czasu potrzeba, żeby zmieniły się proporcje Edytowane 1 Maja 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.05.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ogromne gdratulacje dla Was! Ja to z tych cicho tajnych podczytujących. Synuś śliczny, karmienie kiedyś się skonczy więc i ból ustanie.Kibicuję w budowie wlasnych czterech kątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 16.05.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 " synki " przecudne....... a jak już tęsknić za pseudo dorosłością maluszka to chyba lepszy taki 3 latek bo mniej biegania za nim i już nieco rozumny, no moze troche pyskaty , a i tak kazdy czas jest piękny pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.05.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dacie radę. Za kilka tygodni zupełnie zapomnicie o problemach. Oj, jeszcze będziesz chciała wrócić do tych chwil z tuleniem. Korzystaj z tego jak najpełniej. Jak zacznie chodzić to czas już poleci bardzo szybko. Wiem to z autopsji, dokładnie pamiętam jak Marcinek się urodził, był taki malutki, bardzo płaczliwy, i tak jak Ty chciałam jak najszybciej przetrwać ten trudny okres (a trwał ok. 2 lat), a tu już niedługo skończy 5 lat. Szkoda mi tych chwil, że nie mogłam się z nich do końca cieszyć Ps. Zdjęcia urocze. Świetne porównanie na pierwszej fotce Ile czasu potrzeba, żeby zmieniły się proporcje Ja się w pełni podpisze pod tymi słowami. Jak patrzę na moją małą (2,5 roku) to ogarnia mnie taki żal (czy coś w tym stylu) że już nie będzie malutka, taka do wózeczka. Mam świadomośc że z dnia na dzień , z dnia na dzień , codziennie staje się starsza , bardziej samodzielna, bardziej niezależna ...a potem to już ważniejszy ode mnie będzie FB!!! ( to też wiem z autopsji - starsza córka ma 16 lat) . A tak wogóle to witam. Dziennik poczytuję, Rodzinki gratuluję - Śliczne "chłopaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Co tam u Was słychać? Dajecie radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.06.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) A dziękować.. dajemy:) Mały robi się coraz fajniejszy, zaczyna przesypiac noce.. Czekamy na paszport.. i czekamy.. tylko on nas trzyma. Mamy nadzieję, że jutro będzie pozytywna decyzja. Dom nieskończony:( Wracam z synkiem do rodziców (ale masakra). Radek na Śląsk zacząć wykończeniówkę i szukać roboty. Jak tylko coś się zacznie dziać, będę dawała znać. Na razie wieeele dylematów: 1- jak polożyć woodentic -wszerz czy wzdłuż salonu.. niby kładzie sie prostopadle do okna, ale w takim wypadku będziemy go mieli równolegle do wypoczynku ( a tak być nie powinno). 2- jak robić łazienkę? Blat z kafli (jak było planowane) czy dać stolarzowi zrobić na zamówienie.. 3- jakie płytki prócz woodentica do łazienki.. 4- jakie będą ostateczne wymiary łazienki (ściany baaardzo krzywe) ..to np. determinuje wybór drzwi do prysznica- 120/130/140 cm??? 5- wybór umywalki baterii i takich tam Ogólnie- jeszcze się nie zaczęło, a mi się już nie chce o tym myśleć. Większość tutaj na forum idzie z gorszego na lepsze.. a my wyprowadzamy się z 3 pokojowego domu (plus salon) do salonu z korytarzem jedną łazienką i nieobecną kuchnią.. Chyba złe decyzje podjęliśmy, ale teraz trza zęby zacisnąć i działać dalej. Przynajmniej jest dla kogo, nie? Buziaki I uśmieszek dla cioć Edytowane 27 Czerwca 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No pewno, że jest. Słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ale szczęśliwy z życia chłop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.06.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Będzie dobrze Już na stałe wracacie? Myślę, że im gorzej Wam będzie u rodziców będzie, tym szybciej zrobicie wykończeniówkę i się przeprowadzicie na swoje A Ignaś rzeczywiście bardzo zadowolony po tej stronie (brzucha) i chyba pomału uczy się życia A jak starszy synek się dostosował do zaistniałej sytuacji? Ps. Mam nadzieję, że dobrze odbierzesz moją wypowiedź (tak jakoś nieskładnie mi się napisało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ale on jest boski. Sister juterkiem napiszę maila (zbieram się od kurde piątku), bo dziś już lepiej, żebym nie pisała - zdecydowanie za dużo procentów. W każdym razie Twoja decyzyjność rozbawiła mnie do łez. Zwłaszcza to z kiblem. Buziaki dla Was wszystkich. No dla Fidgeta nie, ale podrap go za uchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.07.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Sister!!!!!!!! Gdzieś jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Małego ucałuj i po miziaj w piętkę Cudny jest Teraz to już chyba w PL jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Anagat ojej dopiero zobaczyłam zdjęcie! Jaki słodki ten Twój synuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.07.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki dziewczyny:) Nemi, ja pisałam maila, czekałam na odp. Nie dostałaś go??? My już w Polsce, ja na Pomorzy, Rad dziś jedzie na Śląsk. Jutro ma wejść ekipa od k-gJak nie wejdą, to się potnę. Radek chce w 4 tyg się wyrobić.. ja mam nadzieję, że w 8 się uda:) Jak tylko coś zamówię, to się pochwalę. Na razie moja decyzyjność jest na poziomie zerowym. A tu niestety czas wyborów;/ Zatrzymałam się z Ignacem w domu rodzinnym. Mały ma tu super hiper socjal:D:D Babcię, dziadka, prababcię, dwie ciotki ( z przyszywanymi wujkami) i wujka osobistego. Plus w tej chwili dwa psy, mama i tata..Miejsca nie ma ani tyci/ nasze rzeczy trzymam w walizkach na podłodze, ale jest zarąbiście wesoło:D:D:D No chyba że nachodzi mnie chandra z powodu otaczającej mnie brzydoty i biedy.. Mam kolejny pomysł na płytki do łazienki..Połączenie woodentica z płytcami saloni z polcoritu (niestety widziałam je tylko w necie).Mają takie delikatne esy floresy.. może ktoś widział i coś wie na ich temat? http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3796/polcolorit-sm-250x500-saloni-beige.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts