nemi 24.08.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ania a tej lampy nie wolałabyś czarnej? Mnie się straaaaasznie czarna Siena podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nie mówię nie:).. tylkko siena chyba znowu długa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja mam pralkę Beko z "odsiersciaczem" ale tylko 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.08.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ja mam pralkę Beko z "odsiersciaczem" ale tylko 5 kg I jestes zadowolona? Ma te opcje prania dziennego- krótkiego w kazdej temp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.08.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Ania a tej lampy nie wolałabyś czarnej? Mnie się straaaaasznie czarna Siena podoba. hmm.. a one nie sa wycofane? bo cos znalezc nie moge...w sumie chyba wolalabym taka lampe bez metalu- albo czarna, albo biala..bo nic metalowego tam w salonie chyba nie bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 I jestes zadowolona? Ma te opcje prania dziennego- krótkiego w kazdej temp.? Nie narzekam. Może przeszkadza mi trochę to, że jak ustawię na pranie ciemnych ubrań to nie mogę włączyć tego "odsierściania", podobnie jest na praniu szybkim codziennym. Przy praniu codziennym ustawiasz temp. od zimnej do 90 st. Jest też opcja szybkie pranie z połową wsadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.08.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Rocia, jeszcze Cię pomęczę.. Ile trwa dzienny na 60 st? Właśnie też czytałam o tych programach do 'odsierściania' , tylko że ja planuję też suszarkę kondensacyjną i wg mnie one najlepiej 'odsierściają' pranie:) Kurcze muszę w pon. odesłać te próbniki materiałów do sofy.. I nadal jestem w kropce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Niecałą godz. (bodajże 56 min.). Jeśli to Ci w czymś pomoże to ja wybrałabym grey, te z Nebraski są jak dla mnie zbyt jasne, a water nie znalazłam Chyba, że ten połysk jest dość widoczny , to chyba szukałabym dalej... A ten water to jaki mniej więcej odcień (mnie kojarzy się z niebieskim?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.08.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Dziekowac kochana!!! Kurcze w necie to jaguar glass.. nie wiem skad water wzielam.. One są połyskliwe..wkleje fotki-niestety nie te kolorki.. Fajna szarosc jest z takiego jakby harcerskiego płótna..taki dosc surowy materiał.. ale te z mapatexu sa takie super milusie.. no i maja teflon.. echhhh P.S. Nebraska to zdecydowanie najfajniejszy materiał z tych które dostalam.. Komukolwiek bym nie pokazała, to się zachwyca.. tego nie widac na zdjęciach.. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.08.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Dobra.. wkleję jeszcze pozostałe materiały- będzie dla potomnych, bo sama jestem ciekawa, co w końcu wybiorę Kurcze ten materiał wygląda totalnie różnie na zdjęciach i w realu.. W realu najfajniej wygląda ten 'niebieskawy szary' to ten 'surowy' Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 A czarnej nie chcesz? Do mnie te "niby-welurkowe" trochę nie przemawiają bo chyba się boję, że będzie się je tyłkiem wycierać, ale ja się nie znam absolutnie. Sienę jeszcze na alledrogo można kupić - z łańcuchem to ona długa jest, ale można powiesić na krótkim łańcuchu albo w ogóle bez. Tyle, ze jak nie chcesz chromu to odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Nemi, z tego który mi się podoba, czarnego też nie ma. Ogólnie firma zdecydowanie powinna wzbogacić swoją ofertę o zimne kolory..Niby te materiały (one z mikrofibry są) mają dobrą wytrzymałość na ścieranie- 80 tys cykli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Sister na co się zdecydowałaś w sprawie sofy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Cóż.. w sprawie sofy . Na razie odesłałam materiały/ porobiłam fotki.. i nadal jestem w kropce. Do 10 wrześnie i tak nie mogę zamawiać, bo pan ma URLOP POŚLUBNY:D:D Bardzo podoba mi się ten materiał- nebraska, ale kolory nie bardzo pasują W ogóle ten mapateź powinien poszerzyć ofertę o kolory zimne.. bo ubogo. Mam do Was pytanko.. Wiem, ze to może dziwne, bo płyty k-g już są. Ale my jeszcze nie mamy do końca prądu położonego.. Radek ma jakieś swoje sposoby ,żeby teraz dopiero wyciągać kable.. Mniejsza z tym. Chciałabym na korytarzu powiesić lustro i kinkiet obok lustra .. albo nad.. Jak jest lepiej? Kinkiet będzie nawiązywał do oświetlenia w salonie.. (Wybiorę jak już wyborę ostatecznie salonowe) Dobra to.. takie lampy będą na korytarzu na suficie - massive nero srebrne ozdobne lustro.. I może kinkiet do kompletu? Biały lub czarny.. zależy co do salonu wybiorę.. Podoba mi sie też taka lampa.. ale jak to się czyści???? Jak macie jakieś fajne foty z kinkietem obok lustra, wrzućcie.. Ja mam wszystkie insiracje z kinkietem nad lustrem. A muszę Radkowi fotkę dać, bo to facet i nie skuma inaczej:D Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Te kryształki to pewnie takim włochatym cudem: http://www.angela.chh.pl/produkt-130238 A resztę to nie mam pojęcia. Massive nero cudne - strasznie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Niebieskawo szarą to ja mam kanapę w gościnnym i jest OK.. a chciałam szarą ... kupiłam szarą i odesłałam ich.. wyglądała masakrycznie... Pierwsze i drugie zdjęcie piąty materiał od lewej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mnie się podoba czarny. ale mnie się zawsze wszystko czarne podoba, więc w tym przypadku absolutne zero obiektywizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Niebieskawo szarą to ja mam kanapę w gościnnym i jest OK.. a chciałam szarą ... kupiłam szarą i odesłałam ich.. wyglądała masakrycznie... Pierwsze i drugie zdjęcie piąty materiał od lewej... Arnika.. ja może ograniczona, ale nie rozumiem.. Wyjaśnij ' jak krowie na rowie' . Czemu szary był błee.. Komu odesłałaś? Tez tej samej firmie? I ten materiał \e zdjęcia to masz, czy podoba się:D? Nemi, mi też czarny się widzi.. Decyzyjności ZERO/ NULL.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ana... wpadnij kiedyś pooglądać do Black& red&white oprócz niezbyt dobrych mebli mają super oświetlenie i mają sporo oświetlenia na wzór włoszczyzny za dużo mniejszą kasę...Jak jedziesz do Katowickiej Ikei to kilka km dalej na W-wę masz taki sklep w Będzinie tuż przed M1 po prawej stronie... Wpadnij kiedyś pooglądać... Ja byłam zaskoczona wyborem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts