anagat 27.08.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ana... wpadnij kiedyś pooglądać do Black& red&white oprócz niezbyt dobrych mebli mają super oświetlenie i mają sporo oświetlenia na wzór włoszczyzny za dużo mniejszą kasę... Jak jedziesz do Katowickiej Ikei to kilka km dalej na W-wę masz taki sklep w Będzinie tuż przed M1 po prawej stronie... Wpadnij kiedyś pooglądać... Ja byłam zaskoczona wyborem... Ooo patrz. a byłam ostatnio w BRW k. Gdanska.. ale w biegu i tylko na sofy patrzyłam- nie podobała mi się żadna. Jak już będę na Sląsku to sobie pojeżdżę. :wiggle::wiggle::wiggle::wiggle: Nemi, to do czarności, czy tak z miłosci:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Kupiłam kanapę u sprzedawcy, miał kiepskie oświetlenie i wydawało mi się, że jest to jasny szary.. kupiłam, zamówiłam, zrobili mi na zamówienie, przywieźli.. a ja, że nie chcę granatowej tapicerki, miała być szara.. odesłałam...Pojechałam sprawdzić co zamówiłam, i muszę przyznać, że nie miałam racji, bo zamówiłam niby szarą, a szara okazała się niebieskogranatową w moim domu i na zewnątrz też była granatowa... ... Pan przyjął, wymienił zamówienie na jasnoszare i teraz jest OK, kanapa mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nemi, to do czarności, czy tak z miłosci:D:D I to i to. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A tu MY:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ooooo matko! Ale cudna fotka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jaki przystojny Słodziak Posmyraj Malucha od Arniki No i gdzie Tobie niby zostało przy rozmiarze co najwyżej 36+ .. No gdzie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.08.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Arniczko.. minimalnie 40:( dół niestety jeszcze większy.. 36 nigdy w życiu nie miałam. A co do sofy.. to rozumiem.. a ten szary materiał z pierwszej fotki to taki właśnie masz? Jeny jutro wlezę na Twój wątek, bo teraz muszę spadać..Bo mi się ten własnie szary też podoba.. Ten akurat jest z firmy Davis materiał sawana chyba,, Jeśli masz, to jak Ci się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ten mój jest jakby welurowy..Dobrze sie sprawuje, ale mój pies stwierdził, ze to jest dobre legowisko i jak ja na kompie siedzę to i ona też,... więc mam narzutkę bo inaczej było by nieciekawie... Ale już prałam i wystarczyło tylko przetrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.08.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Arniczko, a Ty masz fotke tego wypoczynku w swojej galerii? Bo ja tam tylko skórzany widzę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.08.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ale Ci synek szybciutko rośnie I takie spojrzenie ma dorosłe A Ty nie być tak bardzo krytyczna co do swojego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Sis kiedy jakieś nowe foty domkowe będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Wiesz, że nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.08.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Nemi kochanie, czekamy na płytki.. na razie Rad ogarnia rzeczy 'niewidoczne'.. Płytki powinny być w piątek. Arniczko, a zrobisz jakąś foteczkę ?? No zróóóóóóóóóóbbbb, please... Jeny , jestem dziś nieprzytomna.. Kurde od 5 miesięcy ani razu się nie wyspałam:( buuu a zważywszy na fakt , iż pracowałam do 35 tyg. ciąży robiąc dyżury, a potem Ignac w brzuchu nie dawał mi spać.. to ostatnio porządnie wyspałam się w listopadzi 2011 na urlopie.. Kurde , pisałam tu już.. wmanewrowałam się w remont kuchni mojej mamy.. nienormalna chyba jestem. Kurcze rewelacji nie będzie.. a i tak się naharuję Nie wiem jak zmieszczę malowanie ścian i takie tam pomiędzy mój plan dnia i marudzącego Ignaca.. Spadam się pouczyć i poodciągać. Mam doła~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Zdjęcie robione teraz... więc kolor jakby nie taki, ale wiele nie odbiega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.08.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ale się psinka rozłożyła:) Cudo.. Arnika, wieeelkie całusy za fotkę!!!.. fajny ten Twój materiał.. On wygląda bardzo podobnie do tej pierwszej kanapy z linku http://mapatex.lh.pl/new/pol/_galeria.html Jaguar grey to jeden z rozważanych przeze mnie materiałów... Wg Ciebie też podobny?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Kanapa bardzo podobna, nawet to samo..... ale ja nie chciałam z podnoszonymi i regulowanymi do góry bokami.. nie wiem jak to nazwać...Po długich rozmowach z producentami, wydusiłam od nich, że te mechanizmy po czasie się psuja... Ja mam prostą kanapę, za to wygodna, szerokość spania to 140cm, więc niejedno łoże sypialne jest takie... Jedyny minus to poduszki.... Z drugiej strony gdyby nie one nie wyglądała by tak ładnie... I miałam wybór 3 poduszki za plecami, czy dwie i po bokach po dwie.. Lepiej mi się podobała 2 opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.08.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Arnika, co nie tak z tymi poduszkami? Jak dla mnie jest OK Anagat, ja pierwszy raz przespałam całą noc jak syn miał ze 3 lata Więc nie narzekaj, przynajmniej jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.08.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 ooo.. a czemu on nie przesypiał nocy? Ignasiowi teraz zębole już się chyba uaktywniły.. i dlatego drażliwy jest ostatnio. W sumie wysypiałabym się, gdyby nie to cholerne odciąganie mleka.. No ale jak jest, to szkoda nie odciągnąć, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Z poduszkami jest OK , ale jest ich 6 szt i do rozbierania, trzeba je na podłogę zrzucić.. innej opcji nie ma... Ale za to spanie dodatkowe dla gości jest dobre i w/g mnie nieźle ta kanapka wygląda... No i nie droga była;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.08.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Fajna fajna ta kanapa i na wygodną faktycznie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts