anagat 10.09.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 hej .. pojawił sie oczywiście problem.. Ta ściana jest już zafugowana.. Niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Anagatku jaki problem bo wpatruję się wpatruję i nie wiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No własnie Sister - o co tak dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja też paczę i paczę i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dziewczyny, pan nam wyslal 2 rózne odcienie fug:( Według mnie wyglada to brzydko. Te fugi nie sa podpisane- on chyba je sam robi, wiec nie wiesz, co kladziesz, dopóki nie połozysz. Teraz doradzil Radkowi, zeby przejechal fugę cimniejszą tą jasniejszą... zobaczymy , co z tego wyjdzie.. Kurcze, z budową było najwyrazniej zbyt łatwo, ze teraz takie proste rzeczy nie wychodzą Muszę zamówic sofę.. i nadal nie wiem jakie obicie.. napisalam do gościa moze jeszcze mi cosik podpowie.. No jeszcze dla slepców- dół- jasna fuga, góra- ciemna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nie chodzi to... jakby o przebarwienie.. znaczy jakby wapno wychodziło z cegieł?????Bo może trzeba zaimpregnować...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Nie chodzi to... jakby o przebarwienie.. znaczy jakby wapno wychodziło z cegieł????? Bo może trzeba zaimpregnować...? to wlasnie nie przebarwienie.. po prostu dwa rózne odcienie fugi, róznie 'wybijają' odcień cegiełki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No tak do połowy jasnoszara, a druga połowa ciemniejsza.. a może jeszcze mokra była jak zdjęcie robili...?Może teraz jest lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Niestety nie.. jest dokladnie tak samo po 2 tyg od fugowania- odcień fug 1- jasny szary 2- ciemny szary.. Radek zaczyna dzis walke z woodentikiem:)!!!! Ignas ząbkuje:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To ciekawa jestem tego woodentiku... Fug współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.09.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ojej ja też myślałam, że ta fuga u góry jest po prostu mokra jeszcze! To teraz widzę o co chodzi. Szkoda, że pan tak namieszał i wysłał Wam złe kolory. Z tego co wiem to on właśnie sam tą fugę kręci ale mógłby te worki jakoś podpisywać skoro tak się potrafi pomylić... Teraz jedyne rozwiązanie to chyba faktycznie położyć tej jaśniejszej cienko na tej ciemnej. Jak najmniej trudnego ząbkowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 tez nie zauważylam roznicy bo myślalam ze jeszcze mokra.... a woodectiku tez jestem ciekawa.... A czy ja sie już tu witalam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ivy , a nie witalas się Ale fajnie, ze jestes! Pysiaczku, kilka dni temu napisalam posta, który mi nie wiedziec czemu wcięło.. Pisałam m. in. do Ciebie..Fajnie , ze jestes A fotki z gór- rewelka!!! A pan zdecydowanie powinien zacząć te fugi opisywac.grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 11.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja też myślałam, że góra nie wyschła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No różnica bardzo widoczna... a podoba Ci się bardziej ta jasna czy ciemna? Czy i ta i tak trzeba położyć jasną na ciemną a nie można ciemnej na jasną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Podobają mi się oba kolorki. Ale:a-miała byc jasnab-mamy jasną a ciemnej nie, bo była domawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Dziewczyny, nie mam pojęcia , co zrobić z kuchnią.. Planowałam kuchnię ikea. Ale na kompletną mnie nie stać.. w sumie stać nas będzie na dosłownie kilka szafeczek.. No i teraz nie wiem- dać te kilka szafek na krzyż i się pomęczyć do kredytu? Może z rok. Czy kupić kuchnię tanią z allegro.. też białą, ale bez tych wszystkich ikeowskich dobrodziejstw? Myślałam o czymś takim- tylko fronty model pronto (podobne do adel ikeowskiej)http://allegro.pl/kuchnia-kuchnie-meble-kuchenne-meble-tanie-i2622850377.html Przypuszczam ,że całość wyszłaby ok 2 .5 tyś.. fuck.. ciągle te kompromisy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja bym zrobiła tak: zrezygnowała ze części udogodnień, takich jak wyciągane kosze, szuflady, spowalniacze kupiła najtańsze fronty (Harling bodajże, tanie jak barszcz) i sukcesywnie, w miarę napływu środków, dokupowałabym poszczególne części U mnie najprawdopodobniej będą fronty tymczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 11.09.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Narendil.. ja w sumie nie bardzo rozumiem te kuchnie ikeowskie.. bo jeśli kupujesz np szafkę z szufladami- to masz cichy domyk i spowalniacze? czy nie? Czy możesz to dołożyć potem? Czy wymiana frontów po roku nie uszkodzi mi mebli? Potrzebuję na dłuższą scianę narożna- 90/90 / zlew 60/zmywara 50/ szuflady 60 i narożna 120/ 60 chciałam piekarnik w słupku a płyta indukc miała opierać się na narożnej i szufladach 80.. Nie wiem z czego zrezygnować, żeby to miało sens? Jakbym kupowała docelowy blat, to na ilu szafkach musiałby się podpierać. Głupia kasa.. No tak to miało wyglądać Nie mogę wejść na planner ikea. Coś mi się windows kaszani.. Edytowane 11 Września 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Po pierwsze i najważniejsze. Jeśli opierasz się na wycenie z plannera to lepiej się jej dokładnie przyjrzyj. Dorzuca tam całą rzeczy, z których na początku można zrezygnować. Przy szufladach pewnie dorzuca spowalniacze. A takie bajery zawsze można dołożyć. Z tego co się orientuję, to korpusy szafek są takie same. Aż zajrzałam do instrukcji montażu szafki z szufladami. Szuflady można dołożyć do skręconego już korpusu. A rezygnacja z nich na jakiś czas mocno obniża koszt kuchni. Kupiłabym wszystkie korpusy (nawet bez frontów) i oparła na nich docelowy blat A dlaczegóż to wymiana frontów miałaby zaszkodzić szafkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts