ivy17 11.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Kupiłabym wszystkie korpusy (nawet bez frontów) i oparła na nich docelowy blat Kupila bym korpusy zeby blat mogł byc na czymś wsparty i te wysokie, narazie nie kupowala bym wiszacych bo można dokupic pozniej i wieszac sukcesywnie przy dopływie kasy.. i ewentualnie same fronty na te niezbędne w zalezności od kasy...moze te najtańsze..a moze kilka najwazniejszych ...bez szuflad bo one robią kwotę...potem można wymienić fronty i dokupić gadzety... Moja siostra kupiła korpusy z ikei a zamowili fronty pozniej w "sklepie z frontami" typu Juan i było taniej sporo...dokupili tez pozniej gadzety szufladowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ja bym zrobiła tak samo - kupiła korpusy i blat a resztę tzn.fronty i te ulepszacze wszelkie dokupywała w miarę możliwości finansowych Nie brałabym tańszej kuchni z allegro jeśli Twoja wymarzona i upatrzona jest ta z Ikei. Ją zawsze możesz powoli rozbudować co akurat w Ikei jest świetne. A z każdą inną już tego nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.09.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Zgadzam się z dziewczynami. Ikeowskie meble składają się z bazy+bajerów, które później sobie wybierasz i do nich dokładasz. Co Ci pasuje i na co (jak w tym wypadku) pozwalają Ci fundusze. Sądzę, że jak kupisz tanią kuchnię, to będzie się rozlatywać po pewnym czasie, a i tak ciężko będzie uzbierać na całą nową... Jak kupicie z Ikei korpusy to później ziarnko do ziarnka/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.09.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Chyba zrobimy tak, jak piszecie. Domi, ja teraz sama składałam taką własnie tanią kuchnię mamie. I jestem pozytywnie zdziwiona. Te meble dobrze złożone wcale nie są takie złe. Tylko właśnie takie totalnie bez bajerów..;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no proszę, ciekawe jak po pewnym czasie użytkowania.. A jaka to różnica w cenie między jakimiś podstawowymi korpusami z i? wiesz może?Ja chyba i tak wolałabym mieć możliwość później dokupienia tych bajerów - w końcu kuchnia to wydatek na wieeeele lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 13.09.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Domi, w sumie bajery możesz zawsze dokupić.. nawet do takich taniutkich mebli, bo czemu nie? Tylko trochę bardziej skomplikowane z montażem na pewno... Muszę wam wstawić fotkę tej kuchni.. tylko ciągle tam nastawiane wszystkiego. Za dużo ludzi w domu.. Różnica w cenie duuża. Za taką kuchnię w najtańszej opcji w ikea dałabym ok 7 tyś.. a daliśmy <2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Różnica w cenie duuża. Za taką kuchnię w najtańszej opcji w ikea dałabym ok 7 tyś.. a daliśmy <2 a kupilas ta tańszą wersję już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 13.09.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ivy, nie.. Robiliśmy kuchnię mojej mamie:) Właśnie taką super hiper tanią.. Dziewczyny, co myslicie o takim obiciu sofy??? Odcień metal?? Zbyt tłoczona>? Za ciemna? Będzie pasować do tej stylizowanej sofy>? http://mapatex.lh.pl/new/pol/_oferta/_santander.html Kurde już miałam zamawiać i dalej nie wiem, który materiał:(:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ivy, nie.. Robiliśmy kuchnię mojej mamie:) Właśnie taką super hiper tanią.. aha...kurczę trudna decyzja z tą kuchnią...chyba bym kupila same korpusy i drzwiczki tam gdzie sprzety...i kupowala po sztuce drzwiczek przy okazajch jak sie pojawi coś finansów... a ta tania ma wszystrki szafkii do Twojego ukladu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 13.09.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nie ma raczej.. trza by było trochę zmienić.. Ale chyba zrobię, jak piszecie.. Wydaje mi się to bardziej sensowne.. Na razie mam problem z tą cholerną sofą.. Jesssuu , nie myślałam, że aż tak mało zdecydowana jestem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.09.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Sister co tam nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.09.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Zaczątki podłogi.. zamówilam sofe.. w bólach wielkich.. A Ignas ząbkuje.. juz od miesiąca i jest coraz gorzej;/;/ głupie zeby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.09.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ładny kolorek tej podłogi Jaki w końcu kolorek sofy zamówiłaś? Dla Ignasia mniej bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ignaś dziś miał ( a właściwie to ja miałam) najgorszą noc od jego narodzin. Już nie wiem, czy ja mam jakieś 'dziwne' dziecko, czy co.. Podłoga na zdjęciach mi się dość ciemna wydaje.. W sumie teraz chyba wolałabym taką 'bieloną', chyba noce czy by my way paradyża takową ma. Ale nie na naszą kieszen. Będzie dobrze.. A z kanapą miałam ogromny problem, moja rodzina już kazała zamawiać kolor sraczkowaty, bylebym ich przestała męczyć..Zamówiłam materiał aksammitny jakby w kolorze szaro szarym:D Zobaczymy jak wyjdzie..Na 100% przekonana nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Aksamit szary - będzie pięknie Z kolorem podłogi też będzie ok - nic się nie martw na zapas Biedny Ignaś Oby mu dziś już było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wiem co to są noce nieprzespane.. tak miałam średnio do 4rż... Tego Ci nie życzę... Ja bym albo siebie albo młodego znieczuliła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.09.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Wiem co to są noce nieprzespane.. tak miałam średnio do 4rż... Tego Ci nie życzę... Ja bym albo siebie albo młodego znieczuliła;) Ehhh to chyba prędziej siebie... Dziecka w tym wieku nie ma co przyzwyczajać do niedozwolonych przyjemności. Sis i dla Ignasia też Podłoga bardzo fajna - na pewno w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej, więc nie martw się na zapas. W ogóle to Ci się jakieś "czarnowidztwo" włączyło - zobaczysz, że będzie dobrze. Jeszcze kilka tygodni i spokój pewnie na jakieś pół roku. Buziaki zostawiam z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Właczyło się, Nemiczu.. oj wlaczylo..Za dlugo bez chłopa:( Ja tak nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 18.09.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Właczyło się, Nemiczu.. oj wlaczylo.. Za dlugo bez chłopa:( Ja tak nie umiem... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 18.09.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Anagatku, współczuję ząbkowania. Pocieszająco, to tylko 20 zębów... a potem od nowa U nas 2 dolne jedynki wyszły niezauważenie. Następne zęby to juz była masakra, a z każdym coraz gorzej. Lekarka jak zobaczyła dziąsła małego, to się złapała za głowę. Może jest ze mnie wyrodna matka, ale ja podaję Nurofen. Trudno. Jest przeznaczony dla dzieci. Więc jak jest potrzeba, to podaję. Normalny człowiek nie jest w stanie nie spać w ogóle przez 2 tygodnie. U nas tyle trwa wyrzynanie zęba. Czasem dłużej. Po Nurofenie mam spokój. I Stanisław śpi spokojnie i my! Szarej sofki zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts