Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek bez nazwy

Recommended Posts

Ja i w podstawówce, i w technikum, i na roku byłam jedna....

Starszak już nie był oryginalny.. znaczy było kilku Damianów, ale Emil jest jeden.. w całej szkole i rzadko spotykam Emila.. choć wśród maluchów zaczyna być popularne imię...

Ana co do kuchni kup korpusy połóż blat i zrób zasłonki tak jak pokazała Emiranda.. albo i nie rób zasłonek.. bo i po co.. lepiej kasę przeznaczyć na coś bardziej pilnego a fronty sukcesywnie będziesz mogła dokupić...

Aaa blat bambusowy jest niezbyt drogi w Castoramie, cięty na wymiar z metra.. jest nie do zajechanie i tylko ciut droższy niż laminaty...

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anagat witam sie pierwszy raz u Ciebie :) bardzo ladny domek urzadzacie :)

Cóż.. jeśli trafi tu osoba, która mieszka zagranicą i planuje powrót.... apel NIE WRACAĆ!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA SENSU!!!!!!!!! My ŻAŁUJEMY ( a to dopiero 3 miesiące)

Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu wyjedziemy.

Ja tak jak Wy mieszkam w Irlandii (od ponad 9 lat) razem z mezem i Synkiem. Bardzo chcialabym wrocic ale maz jest wiekszym realista i studzi moj zapal :( na dzien dzisiejszy jestesmy na etapie sprzedazy dzialki w Polsce i szukamy domu tutaj...

Trzymam kciuki zeby Ignas dal Mamie pospac w nocy :hug:

Co do imion.... ja mam jak dla mnie za popularne imie :( i mnie to denerwuje :( za to Synek ma na imie Mieszko i narazie nie znam drugiego Mieszka :D

Bede wpadac do Ciebie w odwiedziny jak pozwolisz :hug:

Kobity, poratujcie... Myślałam, że już dokonałam wyboru z tą sofą.. a tu teraz cholerne nóżki trzeba wybrać..

Podłoga, wiecie jaka jest..

Sofa to taki średnio szary.. Jakie nóżki????????????? ciemne-czarne czy dąb... ???

http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/37/54/93/2637549364_7

Z fotek różnych sof tego producenta, jakoś bardziej mi chyba ciemne pasują.. ale nie wiem sama:( Szarego ni ma

Anagat witam sie pierwszy raz u Ciebie :) bardzo ladny domek urzadzacie :)

Ja tak jak Wy mieszkam w Irlandii (od ponad 9 lat) razem z mezem i Synkiem. Bardzo chcialabym wrocic ale maz jest wiekszym realista i studzi moj zapal :( na dzien dzisiejszy jestesmy na etapie sprzedazy dzialki w Polsce i szukamy domu tutaj...

Trzymam kciuki zeby Ignas dal Mamie pospac w nocy :hug:

Co do imion.... ja mam jak dla mnie za popularne imie :( i mnie to denerwuje :( za to Synek ma na imie Mieszko i narazie nie znam drugiego Mieszka :D

Bede wpadac do Ciebie w odwiedziny jak pozwolisz :hug:

Witaj Kasiu:) Gdzie mieszkacie? Jeny , jak ja juz tesknie za Irlandią.. Nigdzie nie jest idealnie, ale ja tam byłam szczesliwa..

Ignas w nocy budził sie co DWIE godziny:bash::bash::bash:

Chyba pierwszy raz w swoim zyciu:(

Tylko juz nie wiem, co robic.. Dostał nurofen, zel na zeby.. no i efekt zaden..

Mi się podoba Dąb N :) Ale pomogłam co ;) Ja bym nogi zrobiła białe jeśli reszta mebli takowa by była, ale to możesz zawsze sama przemalować :)

Aniu ja mam bambusowy blat z castoramy w łazience pod umywalką i potwierdzam, że nie do zajechania jest :)

Ja go zaolejowałam 2x przed rozpoczęciem użytkowania białym olejem (bo taki pobielony chciałam mieć) i od tej pory (1,5 roku to już na pewno minęło) nie powtarzałam tej czynności a z blatem kompletnie nic się nie dzieje :)

Jessuuu, moje diabelskie dziecię w końcu padło.. Ile takie chucherko może mieć siły????????????????????????

Dominika, dzięki za info o blacie.. O bambusie wcześniej nie myślałam wcale:)

Nóżki białe..nieee...

Tak oglądałam te wszystkie fotki sof od pana.. no i nawet jasne lepiej wyglądają z ciemnymi, niż z jasnymi, które nigdy nie wtapiają się idealnie w podłogę. Nie wiem na czym to polega, ale chyba czarny wezmę.. Dam sobie jeszcze godzinkę na decyzję:D

Wcześniej też myślałam o dąb N- bo najbardziej do podłogi chyba podobne..

Jessuuu, moje diabelskie dziecię w końcu padło.. Ile takie chucherko może mieć siły????????????????????????

Zadziwiające, nieprawdaż?

Gdzie one te pokłady energii mieszczą?

A ja bym wybrała czarne nóżki :rolleyes:

Z tym, że ja spaczona jestem i nie lubię drewnianych kolorków.

My mieszkamy w Killarney co. Kerry :D

Glosuje jak Pysiaczek na dab n :)

:) PIekne miejsce..Przez 6 mies mieszkalam w Cork, to zwiedzilam i te rejony... Moje miejsce na ziemii to Co. Donegal.. tereny blisko granicy z PN Ire.

No i najpiękniejsza plaża na świecie w Portsalon:)

Dzięki za głos.. kurcze a ja coraz bardziej do czarnego przekonana.. hihi

Aniu, on zasnął i a 20 min już był ryk.,. na szczęście na razie dał się spacyfikować..

Hah.. drugi głos za czarnymi:D

Ja bym wybrała drewniane, gdybym była na 100% pewna, że kolor jest identyczny z podłogą.. A tu są podobne, ale identyczny żaden nie jest..

Co myślicie o tym stole.. śledzę aukcję

http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/29/57/76/2629577616

heh... zakochalam sie:P tylko gdzie wstawic fotel w tym wydaniu..

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-fotel__0142123_PE302083_S4.JPG

od kiedy ikea ma TAKI róz??

Edytowane przez anagat

Sofy ektorpa są fajne, choć po czasie użytkowania często wyglądają średnio atrakcyjnie. Na szczęście wygoda rekompensuje. :)

Foteli z tej serii nienawidzę. I to tak nienawidzę jak mogę najbardziej.

W moim mieszkaniu stoi ten twór. Nie różowy co prawda, ale stoi.

I zajmuje miejsce, którego nie mam.

I Tomek nie pozwala go wyrzucić ani zastąpić innym (bo niby wygodny).

I strasznie się zdeformowała poduszka "pionowa".

I wygląda paskudnie.

Brrr... A ponieważ mam do wyboru wściekać się na fotel albo na T. to wybrałam fotel.

I nieznoszę dziada z całego serca.

A Ikea jakoś niedawno taką kolorystyczną metamorfozę przeszła. Błękity, róże...

Nogi zamawiaj czarne - to jest na tyle mało istotna sprawa, że szkoda czasu, żeby go marnować na zastanawianie się nad decyzją. :)

No patrz jak to postrzeganie jest inne.. Ja siedzę na tym foteliku za każdą wizytą u mojej psiapsióły i uwieeeelbiam.

A to że się ugniata.. no to wiem:) Muszę nad tyłkiem popracować- im lżejszy, tym mniejsze zniszczenia:rotfl::rotfl:

Jaaa.. mam się uczyć, a robię wszystko, tylko nie to..

No dobrze Aniu jeżeli to ma Ci pomóc w wyborze to i ja przechodzę na czarną stronę :D

Mi się podoba ten fotel z Ikei ale obecnie kupiłam bym ten nowy z tytułowej strony katalogu ala uszak :D No ale kompletnie nie mam gdzie już go zmieścić ;)

Stół bardzo fajny taki klasyczny, chociaż moją miłością są toczone nogi i pewnie coś takiego bym szukała :)