Arnika 18.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ja i w podstawówce, i w technikum, i na roku byłam jedna.... Starszak już nie był oryginalny.. znaczy było kilku Damianów, ale Emil jest jeden.. w całej szkole i rzadko spotykam Emila.. choć wśród maluchów zaczyna być popularne imię... Ana co do kuchni kup korpusy połóż blat i zrób zasłonki tak jak pokazała Emiranda.. albo i nie rób zasłonek.. bo i po co.. lepiej kasę przeznaczyć na coś bardziej pilnego a fronty sukcesywnie będziesz mogła dokupić... Aaa blat bambusowy jest niezbyt drogi w Castoramie, cięty na wymiar z metra.. jest nie do zajechanie i tylko ciut droższy niż laminaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 18.09.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Dzięki Arniczko:) A ten blat bambusowy to jak sie zabezpiecza? Olejuje albo co? Moi znajomi w Irlandii urodzili synka miesiąc po mnie i mają Damianka:)Emila nie znam faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.09.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Anagat witam sie pierwszy raz u Ciebie bardzo ladny domek urzadzacie Cóż.. jeśli trafi tu osoba, która mieszka zagranicą i planuje powrót.... apel NIE WRACAĆ!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA SENSU!!!!!!!!! My ŻAŁUJEMY ( a to dopiero 3 miesiące) Już nie mogę się doczekać, kiedy znowu wyjedziemy. Ja tak jak Wy mieszkam w Irlandii (od ponad 9 lat) razem z mezem i Synkiem. Bardzo chcialabym wrocic ale maz jest wiekszym realista i studzi moj zapal na dzien dzisiejszy jestesmy na etapie sprzedazy dzialki w Polsce i szukamy domu tutaj... Trzymam kciuki zeby Ignas dal Mamie pospac w nocy Co do imion.... ja mam jak dla mnie za popularne imie i mnie to denerwuje za to Synek ma na imie Mieszko i narazie nie znam drugiego Mieszka Bede wpadac do Ciebie w odwiedziny jak pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kobity, poratujcie... Myślałam, że już dokonałam wyboru z tą sofą.. a tu teraz cholerne nóżki trzeba wybrać.. Podłoga, wiecie jaka jest.. Sofa to taki średnio szary.. Jakie nóżki????????????? ciemne-czarne czy dąb... ??? http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/37/54/93/2637549364_7Z fotek różnych sof tego producenta, jakoś bardziej mi chyba ciemne pasują.. ale nie wiem sama:( Szarego ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 A pozostałe meble jakie będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Anagat witam sie pierwszy raz u Ciebie bardzo ladny domek urzadzacie Ja tak jak Wy mieszkam w Irlandii (od ponad 9 lat) razem z mezem i Synkiem. Bardzo chcialabym wrocic ale maz jest wiekszym realista i studzi moj zapal na dzien dzisiejszy jestesmy na etapie sprzedazy dzialki w Polsce i szukamy domu tutaj... Trzymam kciuki zeby Ignas dal Mamie pospac w nocy Co do imion.... ja mam jak dla mnie za popularne imie i mnie to denerwuje za to Synek ma na imie Mieszko i narazie nie znam drugiego Mieszka Bede wpadac do Ciebie w odwiedziny jak pozwolisz Witaj Kasiu:) Gdzie mieszkacie? Jeny , jak ja juz tesknie za Irlandią.. Nigdzie nie jest idealnie, ale ja tam byłam szczesliwa.. Ignas w nocy budził sie co DWIE godziny:bash::bash: Chyba pierwszy raz w swoim zyciu:( Tylko juz nie wiem, co robic.. Dostał nurofen, zel na zeby.. no i efekt zaden.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 na pewno biale.. moze stół mi sie uda na aukcji jakis wycziac.. Tak mi sie jaki antyk marzy...Ale to nie wiem , jaki kolor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ten Dąb R na fotce wygląda nieźle. Albo faktycznie czarny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 chyba czarny jednak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mi się podoba Dąb N Ale pomogłam co Ja bym nogi zrobiła białe jeśli reszta mebli takowa by była, ale to możesz zawsze sama przemalować Aniu ja mam bambusowy blat z castoramy w łazience pod umywalką i potwierdzam, że nie do zajechania jest Ja go zaolejowałam 2x przed rozpoczęciem użytkowania białym olejem (bo taki pobielony chciałam mieć) i od tej pory (1,5 roku to już na pewno minęło) nie powtarzałam tej czynności a z blatem kompletnie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jessuuu, moje diabelskie dziecię w końcu padło.. Ile takie chucherko może mieć siły???????????????????????? Dominika, dzięki za info o blacie.. O bambusie wcześniej nie myślałam wcale:) Nóżki białe..nieee... Tak oglądałam te wszystkie fotki sof od pana.. no i nawet jasne lepiej wyglądają z ciemnymi, niż z jasnymi, które nigdy nie wtapiają się idealnie w podłogę. Nie wiem na czym to polega, ale chyba czarny wezmę.. Dam sobie jeszcze godzinkę na decyzję Wcześniej też myślałam o dąb N- bo najbardziej do podłogi chyba podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mi też ten dąb wydał się bardzo podobny do Twojej podłogi właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 My mieszkamy w Killarney co. Kerry Glosuje jak Pysiaczek na dab n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jessuuu, moje diabelskie dziecię w końcu padło.. Ile takie chucherko może mieć siły???????????????????????? Zadziwiające, nieprawdaż? Gdzie one te pokłady energii mieszczą? A ja bym wybrała czarne nóżki Z tym, że ja spaczona jestem i nie lubię drewnianych kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 My mieszkamy w Killarney co. Kerry Glosuje jak Pysiaczek na dab n PIekne miejsce..Przez 6 mies mieszkalam w Cork, to zwiedzilam i te rejony... Moje miejsce na ziemii to Co. Donegal.. tereny blisko granicy z PN Ire. No i najpiękniejsza plaża na świecie w Portsalon:) Dzięki za głos.. kurcze a ja coraz bardziej do czarnego przekonana.. hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Aniu, on zasnął i a 20 min już był ryk.,. na szczęście na razie dał się spacyfikować..Hah.. drugi głos za czarnymi:DJa bym wybrała drewniane, gdybym była na 100% pewna, że kolor jest identyczny z podłogą.. A tu są podobne, ale identyczny żaden nie jest.. Co myślicie o tym stole.. śledzę aukcjęhttp://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/29/57/76/2629577616 heh... zakochalam sie:P tylko gdzie wstawic fotel w tym wydaniu.. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-fotel__0142123_PE302083_S4.JPG od kiedy ikea ma TAKI róz?? Edytowane 19 Września 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Sofy ektorpa są fajne, choć po czasie użytkowania często wyglądają średnio atrakcyjnie. Na szczęście wygoda rekompensuje. Foteli z tej serii nienawidzę. I to tak nienawidzę jak mogę najbardziej. W moim mieszkaniu stoi ten twór. Nie różowy co prawda, ale stoi. I zajmuje miejsce, którego nie mam. I Tomek nie pozwala go wyrzucić ani zastąpić innym (bo niby wygodny). I strasznie się zdeformowała poduszka "pionowa". I wygląda paskudnie. Brrr... A ponieważ mam do wyboru wściekać się na fotel albo na T. to wybrałam fotel. I nieznoszę dziada z całego serca. A Ikea jakoś niedawno taką kolorystyczną metamorfozę przeszła. Błękity, róże... Nogi zamawiaj czarne - to jest na tyle mało istotna sprawa, że szkoda czasu, żeby go marnować na zastanawianie się nad decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No patrz jak to postrzeganie jest inne.. Ja siedzę na tym foteliku za każdą wizytą u mojej psiapsióły i uwieeeelbiam. A to że się ugniata.. no to wiem:) Muszę nad tyłkiem popracować- im lżejszy, tym mniejsze zniszczenia:rotfl: Jaaa.. mam się uczyć, a robię wszystko, tylko nie to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No dobrze Aniu jeżeli to ma Ci pomóc w wyborze to i ja przechodzę na czarną stronę Mi się podoba ten fotel z Ikei ale obecnie kupiłam bym ten nowy z tytułowej strony katalogu ala uszak No ale kompletnie nie mam gdzie już go zmieścić Stół bardzo fajny taki klasyczny, chociaż moją miłością są toczone nogi i pewnie coś takiego bym szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.09.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Noooooo ten nowy fotel boooooski. Siedziałam w nim w ubiegłym tygodniu - naprawdę super. Ale też duży. A ja nie mam miejsca. Chliiiiiiiiip. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts