anagat 19.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale nie ma go na stronie ikea.. i chyba tylko jeden rodzaj obicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale można go podejrzeć na niemieckiej stronce http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50243483/#/50243483 2 obicia ma z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja za dębem N.... I nie przechodzę na czarna stronę mocy Stół zaje...ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ale można go podejrzeć na niemieckiej stronce http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50243483/#/50243483 2 obicia ma z tego co widzę. Nie wydaje mi sie tak wygodny, jak ektorp... I te guziki jakieś nietakieś (jakos trzeba sobie osładzać fakt, że nie wszystko można mieć Tak czy siak.. nie będą mi pasowały obicia. Bo ektorp w biały lub beżowym ubranku nie będzie się kłócił z sofą.. Ale 2 różnych odcieni i faktur szarości bym nie zniosła.. Ja za dębem N.... I nie przechodzę na czarna stronę mocy Stół zaje...ty hehe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.09.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Stół niczego sobie Fotela nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.09.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Stół niczego sobie Fotela nie lubię Bo różowy;P?? Heh.. ja bym sobie taki jeden pokoik zrobiła- taki cukierkowy słodziutki.. co by mi chłopy w nim nie przesiadywały. Tylko u mnie jakoś brak takich pokoików będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nóżki czarne.Fotel... jak dla człowieka wychowanego w bloku zdecydowanie za dużo miejsca zajmuje i może dlatego zbytnio mi się nie podobaStół niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.09.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Domi, nózki będą czarne.. Ja wychowana w domku.. Po drugie - lubię przestrzeń, ale raczej na zewnątrz.. dom musi być przytulny, więc fotel mi się widzi... U mnie wszelkie antresole, 40 metrowe salony odpadają.. Z drugiej strony może faktycznie zagracić. Poczekam aż będzie stała sofa i zobaczę, czy się zmieści. U mnie sprawy idą POOOOOOOOOOOOWOOOOOOOOLI.. Radek płytkuje.. Aaaa stołu nie wylicytowałam.. że tak powiem 'zaignasiowałam się' i stół przeleciał mi 5 min koło nosa:D Za to kupiłam inny- prosty/ okrągły ( w aukcji-OKROGŁY) dębowy.. rozkładany.. za 212zł:) Ten niewylicytowany poszedł za ponad 500.. Fotki po egzaminie, który mam w sobotę- trzymajcie kciuki! Edytowane 26 Września 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.09.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 trzymam, bo ja też mam egzaminy przed sobą i wiem jak trudno czasem zmusić się do nauki! Szczególnie jak wnętrzarskie dylematy takie interesujące i kuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.09.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 trzymam, bo ja też mam egzaminy przed sobą i wiem jak trudno czasem zmusić się do nauki! Szczególnie jak wnętrzarskie dylematy takie interesujące i kuszą... Powiedziałabym że szczególnie, gdy twoje ząbkujące 8 kg szczęścia domaga się twojej uwagi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.09.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ojojoj Aleście naklepały... Uwielbiam Ektorpy Szkoda tylko tego co pisała Madzia o spustoszeniach w trakcie użytkowania A nawet brałam pod uwagę rozkładany Przytulaski dla Ignasia i mamusi (bezmężowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Poka poka ten OKROGŁY Jak nastrój przed egzaminem? Będę zaciskać kciuki wieszając lampy A, i przy ostatniej wizycie w IKEA usiadłam na Ektropie. Rany, nie przypuszczałam, że ta kanapa jest tak wygodna! W ogóle nie chciało się wstawać. Z tym, że na 100% wiem, że to nie jest model dla mnie. Te zmiętolone poduchy by mnie wykończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 WYMIEKAM!!!!!!!!!!11 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUwydaje mi sie ze nic nie wiem, choc wiem, ze wiem, ale wiem nadal za mało;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Sister trzymaj się dzielnie jutro. no i na foty oczekujemy z niecierpliwością. A październik tuż tuż - południe czeka na Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 28.09.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Boże, dziewczyny... co ja najlepszego zrobiłam:( Nie doczytałam wcześniej.. Musiałam jeden ważny dokument wysłać na Śląsk Radkowi.. no i 30 min temu doczytałam, że ja go jutro bezwzględnie potrzebuję.. Kurcze Radek po całym dniu roboty rusza do mnie:( Zdąży na styk przed egzaminem, jeśli wszystko pójdzie gładko.. Jeny teraz to już nie kciuki mi sa potrzebne tylko modlitwa.. Coś czuję, że dziś nie pośpię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.09.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Hej! Nie wiem, czy to ten TEN egzamin (sorry, nie mam kiedy w tej tyrce doczytać ) , ale trzymam kciukasy! Każdy egzam z dzieckiem u boku jest wyzwaniem ...Spokojnej nocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Kciuki mocno zaciskam za egzamin i dokument powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Sis no i jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.09.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Nie trzymaj nas dłużej w niepewności... jak poszły ważne sprawy egzaminowo - dokumentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts