Rocia 29.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 W tym samym czasie o tym samym pisałyśmy Co u Ciebie Madzia? W pracy spokojniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.09.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Hej kobitki.. dokumentz Radkiem dotarli o 6 rano.. Egzamin...szkoda gadać.. zobaczymy , jakie będą wyniki..Jestem wykończona, test trwał 4 godziny..Marnie się czuję.. Spadam do wyrka.. Dzięki za kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Anagatku na pewno wcale nie było tak źle! Wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 A te wyniki to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.09.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Wyniki sa.. Napisalam na 70% Teraz muszę czekac.. Nie wiem, czy to wystarczy,, sa szanse, ze tak.. gdyby było 75 to byłabym spokojna, a tak to jestem w stresie.. echh no nie ma lekko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 30.09.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 A to był durny lep , jeśli wolno zgadnąć? Koszmarnie go wspominam Ładny wynik, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.09.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justyś, niezbyt ładny:( kurcze.. własnie się martwię.. Egzamin jest durny, nie ma co kryć.. aż 4 pyt. unieważnione- wg mnie to wstyd dla tych, którzy te pytania piszą.. Z drugiej strony nie uczyłam się tak, jak powinnam. Z Ignasiem i całym naszym życiowym galimatiasem po prostu nie dałam rady.. Cóż pozostaje mi czekać i mieć nadzieję.. na anestezję na Śląsku jest aż 20 miejsc rezydenturowych w tym rozdaniu... więc szanse są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 30.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 To całkiem przyzwoita liczba miejsc, choć wiadomo, że zależy też od obłożenia, ale zawsze w razie czego możesz próbować z odwołania. Z tego, co słyszałam zwykle się to udaje.A wynik w warunkach, o kórych piszesz na prawdę super. Ja miałam 75% bez dziecia na karku, zaraz po stażu. A Ty robisz u nas speckę od początku, czy zaliczą Ci pracę w IRE?. Co do egzamów, to jakbyś się zobaczyła mój speckowy tegoroczny....:mad: Test i wyniki powaliły wszystkich. ZDAŁO 48%...Takich złych wyników to nawet na internie nie mieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 30.09.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 A pan prof po ustnym z wielką radością oznajmił,że on wysłał do komisji kilka pytań w ramach żartu....Zgadnij...te pytania trafiły do naszego testu...Ciekawe, czy ludziom, którym zabrakło punkta lub dwóch, było tak samo do smiechu jak jemu...:mad: To jest karygoden, co wyprawiają komisje egzaminacyjne w tym kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.09.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justynka, wydaje mi się, że już nei można się odwoływać.. Chyba już rok temu nie można było - tylko na niewykorzystane miejsca były odwołania.. W tej chwili są 24 osoby na 20 miejsc ( ale jutro ostatni dzień składania wniosków,więc pewnie dojdą) Specjalizację rozpoczęłabym normalnie- jakby od początku i przez pierwszy rok muszę załatwić zaliczenie 2 lat z Ire. Mam wszystkie potrzebne papiery, więc nie powinno być jakiegoś ogromnego problemu. Bo problemy ( jak to w Polsce) przewiduję. A co do PES.. to akurat anestezjolodzy mają z tego co wiem farta, bo zdają nie polski egzamin, tylko europejski.. więc mogę sobie nawet pojechać do np.Francji go zdawać... No i raczej wolałabym zdawać po angielsku, nie po polsku(też jest taka możliwość w każdym kraju Europy-prócz UK i Ire , bo ci mają swoje egzaminy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 30.09.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Edytowane 30 Września 2012 przez Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.09.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Justyna, reszte na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ależ się tu poważnie zrobiło. Sis foty miały być i gdzie som? Jak tam w ogóle postępy? Zaraz maila do Ciebie skrobnę. Siedzę w robocie i mam dzień wysiadywania dupogodzin, więc nadrabiam muratorowe zaległości. Rocia u nas to jak nie urok to sraczka. Aktualnie w pracy nie dzieje się nic - siedzę i czekam na urlop. Od 20.10, czyli za niecałe 3 tygodnie. No a z wyjazdu w najbliższym czasie nici - nie pojedziemy nigdzie, więc pewnie będę uskuteczniać jakieś domowe zaległości. Biblioteczkę skończę, albo jakieś kartony poprzeprowadzkowe (po 1,5 roku) rozpakuję... Zobaczymy. A wakacje w grudniu lub w styczniu - nurrrrrrkowwaaaaanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 02.10.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nemiczku, toć Radek u mnie- w domu nic sie nie dzieje.. fot ni ma;/W czw mamy jechać na Śląsk.. Nocą.. boziu to będzie masakra.. (tzn. nie noc tylko Ignac). Skrobnij mailika, skrobnij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.10.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Jak podróż? No i napisz jak wrażenia na żywo z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.10.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Jak podróż? No i napisz jak wrażenia na żywo z domku Podróż nienajgorzej,, Wyjechaliśmy o 22.. mały ryczał z 20 min przerwą do 23:30. WYŁ.. Ale potem padł.. i do 5 rano jechaliśmy spokojnie. Pogoda oczywiście ochydna- lało i wiało.. auto nam po autostradzie na boki jeździło;/ No ale już jesteśmy... Zatrzymaliśmy się u teściów. Wrażenia z domku.. Jest fajnie.. tylko duuuuuużo jeszcze do roboty;/ Baaaaaaaaaardzo dużo. Zobaczymy , jak teściowa pomoże z Ignasiem.. Jak pomoże, to ja pomogę Radkowi. Zdjęcia jakieś będą, jak tylko odkopię aparat. Mamy nowe drzwi- marketowe co prawda, ale mi się podobają (no na ten pozłacany witrażyk nie będę patrzyła i już A wykres ciepła już nam się poprawił, czyli drzwi ładnie izolują Fuga w cegiełce wygląda brzydko;/ Panowie chyba zbyt płynną masę mieli i jest taka 'ugładzona' .. no i ten ciemny szary.. brrrr Łazienka opłytowana kg.. na zdjęciach klaustrofobiczna, w realu całkiem fajna.. i prysznic będzie duuży:) Oj oby szybciej. Bo ciężko już 4 miesiąc żyjemy na walizkach- dosłownie. Buziaki i miłego efektywnego dnia wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Oooooo fajnie, że już jesteście. Trzymam kciuki, żeby teraz praca szła jeszcze szybciej. No i fotki jakieś chcę... :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 06.10.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Zaczątki podłogi.. Stare foty, bo nadal nie mozemy znalezc aparatu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.10.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mioooodzio. Finkowi też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.10.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Podłoga w salonie? A Fidget (dobrze pamiętam?) gdzie siedzi? w kuchni?Jak teściowa się sprawuje w roli babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts