anagat 06.10.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Podłoga na razie w salonie.. Finio siedzi na korytarzu.. kuchnia po prawej- za ścianą.. Teściowa ok.. ale mojej mamie ciężko dorównać.. Cóż miała poczwórną praktykę. Podobno we wtorek ma byc sofa.. hłe hłe.. a ja podłogi nie mam.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.10.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No i pięknie lecicie z tematem. Trzeba się streszczać skoro kanapa ma być lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Pieronem ta sofa - przecież niedawno zamawiałaś... Ale to dobrze - będzie motywacja. Co postanowiłaś z kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.10.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Kurcze, nie wiem czy nie odmówię sofy.. zapytam gościa , kiedy kolejny transport.. Niestety, za wcześnie trochę.. będzie problem. O kuchni na razie- forget.. w tej chwili podłoga/ prąd/ łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.10.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) Nie odmówilam sofy.. bedzie jutro ok 18.. Dzis fugowalam salon.. Radek kładzie plytki w kuchni i na korytarzu.. Jutro musze dokończyc fugi w salonie przed sofą.. jaaaaaaa kolor fugi toffi- w moim przekladzie sraczka:D Radek ma dzis urodziny.. impreza trwala 5 min,.. zakończyla sie wrzaskiem Ignaca i pospieszna wieczorna kapiela.. Kobitki, pytalam w casto o ten blat bambusowy.. u mnie w Tarnowskich Górach 'wyszedł' i raczej w najblizszym czasie nie wróci.. Moze w katowickiej bedzie? To samo z plytkami-cegielka w casto.. Białe poszły se w las:( siet! Edytowane 8 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ania ja mam w promieniu kilku km 2 casto, więc jak coś to podjadę i zapytam u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.10.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aniu trzymam kciuki za to żebyś się wyrobiła przed sofą! Z tym blatem to chyba bez sensu żebym ja u siebie sprawdzała bo to dość daleko nie? Ale gdyby co daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.10.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dzieki kobitki, najpierw objade tutejsze Casto.. Ale to jeszcze troche do tego.. ugghgg dzis mamy poslizg, Ignac obudzil nas z rana a potem zasnal, a my z nim.. Wiec dopiero za chwile zaczniemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dzisiaj sofa? Super! Zdążycie. Wierzę w Was A gdybyś potrzebowała bardzo dalekiej Casto, daj znać Czuję się w tym sklepie jak u siebie. Ponawiązywałam znajomości ze sprzedawcami, jeszcze trochę a na kawkę będę się tam wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.10.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jest SOOOOOOOOOOOOOFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyglada cuuuuuuuudnie:) Niestety jak to rozkladana- dosc twarde siedzisko, pan twierdzi ze sie wyrabiaja z czasem, bo sa na sprezynach.. Jako ze salon jeszcze nie zafugowany w calosci i robota wre , sofa musi byc szczelnie zakryta.. Postaram sie zrobic foteczke w najblizszym czasie:) aaa zapomnialam dodac- panowie stwierdzili ze w takich warunkach jeszcze nie zdarzyło im sie montowac mebli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Mówiłam, ze dacie radę Co tam warunki, ważne że jeeest! A fotkę to mogłaś z myślą o nas w trakcie montażu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.10.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aniu, wiem ze moglam.. ale jak panowie montowali to 1- psy próbowaly rozwalic płot2-ignac zaczal sie budzic po 15 min spania od rana 3-chcialam popatrzec na kanape hehe itd itp.. ale mogłam.. wiec oficjalnie przepraszam:) poprawie sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.10.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 poprawie sie.. Na to właśnie liczymy. Choć w sumie to Ignac Cię usprawiedliwia. :yes: Bo psy i chęć popatrzenia to już nie bardzo. Bo my też chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.10.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 To prawda, my też chcemy popatrzeć na Twoją sofę Cierpliwie poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.10.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 echhh no dzis nie ma szans:( ledwo zipie a jeszcze fugi do domycia, ignac do uspania , a zeby folie posciagac trza sofe podnosic... uff wymiekam. Nie tak powinno byc, prawie dziecka nie widujemy:(;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 09.10.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Anagat trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie sie wykonczeniowce Na zdjecia sofy poczekamy cierpliwie, a ty sobie pracuj spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Nie tak powinno byc, prawie dziecka nie widujemy:(;( Będzie dobrze. Zanim się obejrzycie, będzie po wszystkim Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, że moi znajomi budowali dom przez ponad pół roku widując dziecko tylko w weekendy. Nie było innego wyjścia. Dali radę i już prawie zapomnieli jak to było. Na zdjęcia poczekamy. Byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.10.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 anagat i ja poczekam na sofę ciekawa jestem bardzo jak w realu co do widywania dziecka... my na robimy wszystko z dwójką - nie możemy liczyć na żadną pomoc niestety, więc idzie jak idzie... nie wiadomo, co gorsze... robota z dwójką na zmianę wołającą mamooooo.... jest mocno uciązliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.10.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Kamilciu, tylko mój nawet nie jest w stanie zawolac:( Dopiero 6 miesiaczków ma... moj słodziak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.10.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Aaaaaaa.... Ale on szybko rośnie!!! Boska fotka!!!! :D:D:D:D I chyba do Ciebie podobny (?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts