anagat 10.10.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aaaaaaa.... Ale on szybko rośnie!!! Boska fotka!!!! :D:D:D:D I chyba do Ciebie podobny (?). heh,, on nie jest podobny specjalnie do zadnego z nas:) Gdyby nie to ze nie rozstawalam sie z nim w szpitalu, to bym sie zastanawiala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.10.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Rety, jaki rozkoszniak! Te spojrzenie I jak tu się na takiego złościć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Rety, jaki rozkoszniak! Te spojrzenie I jak tu się na takiego złościć? No nie da sie.. mimo ze ten rozkoszniak ostatnio sypia tylko 30 min e ciagu dnia;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Uroczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No nie da sie.. mimo ze ten rozkoszniak ostatnio sypia tylko 30 min e ciagu dnia;/;/;/ Aniu, spójrz na to z tej strony: mógłby nie spać w ogóle. A tak, masz 30 minut, żeby się wysikać bez dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Jaki maly przystojniak moj Synus tez spal w dzien raz 30 min plus kilka razy w nocy sie budzil spanie w dzien zakonczylo sie nie dlugo po pierwszych urodzinach, a nocne wstawanie po kilka razy zakonczylo sie okolo 3 roku:sick: jak przespalam pierwsza cala noc to mnie glowa bolala z nadmiaru snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 anagat mówisz, że 6-miesięczniak nie jest w stanie zawołać? moje tam wołały co prawda nie "mamoooo" ale i tak było wiadomo, że coś chcą ;0 i tak im zostało synek przesłodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Uroczy! Dzięki:) Tatus twierdzi ze to po nim hehe Aniu, spójrz na to z tej strony: mógłby nie spać w ogóle. A tak, masz 30 minut, żeby się wysikać bez dziecka Bidna moja tesciowa:D Jaki maly przystojniak moj Synus tez spal w dzien raz 30 min plus kilka razy w nocy sie budzil spanie w dzien zakonczylo sie nie dlugo po pierwszych urodzinach, a nocne wstawanie po kilka razy zakonczylo sie okolo 3 roku:sick: jak przespalam pierwsza cala noc to mnie glowa bolala z nadmiaru snu Kasiu , nie strasz mnie.. Mi się wydaje, że mały jest 'wypaczony' cała nasza obecna sytuacja. Kurcze , ktory niemowlak do 6 miesiaca zmiania dom juz 3 razy? Ciagle zmieniaja sie ludzie, tata przyjezdza raz na 3 tyg. mama z doskoku.. Kurde, ale dziecku zafundowalismy start;/ Echh mam ostatnio z tego powodu dola.. Zastanawiam się , czy nie starac sie o prace w Irlandii... anagat mówisz, że 6-miesięczniak nie jest w stanie zawołać? moje tam wołały co prawda nie "mamoooo" ale i tak było wiadomo, że coś chcą ;0 i tak im zostało synek przesłodki Heh moj wola 'eeee', ale ja w drugim domku go nie slysze. Kobitki, salon prawie zafugowany.. czekaja mnie 2 dni szorowania podlogi co najmniej.. Z dalszym fugowaniem musze czekać na Radka- klej od płutek musi wyschnac. Wobec czego zastanawiam sie, czy nie malowac salonu,skoro i tak mam przerwe przestojawa?? No i teraz.. Myslalam , zeby zostawic sciany biale.. Ale jakos mi tak hmm dziwnie. No i nie wiem.. szarosc szarosc? Czy jakis greige dawać?? Kurcze i nie wszystkie sciany bym chciała smarowac na kolor.. wiec pytanie- jakie na jaki:D Ten pokój dosc ciemny, wiec zadnego ciemnego kolorku nie chce.. cos bardzo jasnego. Nie wiem , czy pisalam, ale mamie kuchnie malowalam Duluxem- bezowy pled.. super kolorek wlasnie taki chlodny bez, jasniutki.. Moze tym?? A z drugiej strony szarosc ciagnie.. Jeny, ale my od D.. strony wszystko robimy.. Mamy internet i kanapę.. Aaa i stol przyszedl dzis.. Nie mamy lazienki, wiatrolap -stan surowy.. echhh gupole jestesmy.. Edytowane 10 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kasiu , nie strasz mnie.. Mi się wydaje, że mały jest 'wypaczony' cała nasza obecna sytuacja. Kurcze , ktory niemowlak do 6 miesiaca zmiania dom juz 3 razy? Ciagle zmieniaja sie ludzie, tata przyjezdza raz na 3 tyg. mama z doskoku.. Kurde, ale dziecku zafundowalismy start;/ Echh mam ostatnio z tego powodu dola.. Zastanawiam się , czy nie starac sie o prace w Irlandii.... Absolutnie nie chcialam Cie wystraszyc kazde Malenstwo jest inne wiec u Ciebie moze byc o wielel lepiej Ja obecnie przechodze (jak co roku o tej porze) okres wiekszej ochoty powrotu do Polski ale niestety jestem tez realistka i wiem ze nie mamy do czego wracac dodoatkowo mam rozpoczety kurs i musze go skonczyc... echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Absolutnie nie chcialam Cie wystraszyc kazde Malenstwo jest inne wiec u Ciebie moze byc o wielel lepiej Ja obecnie przechodze (jak co roku o tej porze) okres wiekszej ochoty powrotu do Polski ale niestety jestem tez realistka i wiem ze nie mamy do czego wracac dodoatkowo mam rozpoczety kurs i musze go skonczyc... echhh... Kasiu, ja Ci zazdroszczę. Sama w zyciu bym nie wyjezdzala z Ire, gdyby nie nasze ciagle przymusowe przeprowadzki;/ Kurcze, czekam do tego listopada, bo dopiero wtedy bede wiedziala, czy sie na rezydenture dostalam. Jak nie , to w ogóle klapa bedzie,,, No dobra.. odrobinka wyobrazni i juz wiecie jak wyglada kanapa.. Edytowane 10 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.10.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale Ignaś się zmienia I nie mówię tylko o tym, że rośnie szybciutko... spoważniał... Kanapa jest szara czy zmieniłaś kolor? Bo wtedy mogłabyś spróbować z tym jaśniutkim beżem... Ale ja nie jestem obiektywna, bo uwielbiam zarówno beże jak i szarości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Rocia , kolor jaguar greyhttp://mapatex.lh.pl/new/pol/_oferta/_jaguar.htmlhttp://mapatex.lh.pl/new/upload/Jaguar/grey.jpg chyba jasniejszy troche na zywo jest.. hmm. np. na tej fotce taki chybaszary bezyk, co/.? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qc/fd/4glz/13x1F9yyXbhomtSO2X.jpg Edytowane 10 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.10.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No i jak dla mnie takie połączenie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kurcze ja bym chyba dała szary-szary - coś w stylu "szarej myszy". Pamiętam jeszcze u Monah zestawienie cegiełki i tego koloru - boskie! Jest taki gotowiec, który mam u siebie w kuchni, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć nazwy... Poszukam gdzieś w swoich bazgrołach to wieczorem napiszę. On jest taki właśnie bardzo jasny i nieinwazyjny, więc myślę, że powinien dać radę. A ta rezydentura to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dzieki Magdus.. W preferencjach wpisalam Zabrze, Bytom i Katowice.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.10.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Wydaje mi się że ten szary to jest "Zima mglista" z Nobilesu. Kurcze kto te nazwy wymyśla... Ładny odcień ma też "Intuicja" z Decofashion i "Light grey" Beckersa, ale myślę, że Intuicja będzie troszkę zbyt ciemna. A najfajniej to by wyglądało coś z mieszalnika z tych najjaśniejszych np. NCS 1500 N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A ten to tez jest greige?http://2.bp.blogspot.com/_e_MQyZR1E6U/RzuWtdN3EaI/AAAAAAAAJG0/Jff2S-klwWM/s1600/domino.jpg Jesli tak, to zdecydowanie w ten kolorrek mnie ciaga.. chociaz na light grey beckersa tez patrzylam:) Na razie Radek zalamuje sie krzywoscia woodentica:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ja tez pomyślałam o Lihgt Grey - jeśli z gotowców. Jak z mieszalnika to my mamy w łazience górnej jaśniusienki szary. A na dół - salon +przedpokoje kupiłam vanilla cream z Beckersa - na opakowaniu to ten kolor zupełnie nie oddaje rzeczywistosci. to jest taka złamana chlodnym bezem biel. Dla mnie super, bo białego całkiem nie chciałam, a miało jasniutko byc i nie ciepło. Na razie tylko próbki malowane były, ale do niedzieli powinno więcej być widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.10.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Kamilcia, jak bys chwilke znalazla, wstaw u mnie jakies fotki:) Nawet probek:) Salon zafugowany.. widać trochę krzywizny hłe hłe.. ale 'TO SIĘ WYTNIE" :D:D Będziemy przecież se w oczy patrzeć, a nie na podłogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 10.10.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 fotke tego jasniutko szarego z mieszalnika to mam na kompie, ale tamten vaniliowy to nie będzie widać na próbce - trzeba by pokazać na łączeniu z białym a to za parę dni. w ogole nie wiem, czemu jak szukam w necie próbników kolorów Beckersa to tej vanilii nie ma, ale na stronie np LM jest a ja kupowałam w Obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts