anagat 22.10.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) Sister pakuj Ignasia i Finka, i przyjeżdżaj do mnie. Współczuję przepraw z cegłą. Edit: I napisałam post nr 1001 we wątku. Brawwwooooo! Heh.. dzięki za zaproszenie- uważaj , bo skorzystam.. Radek tylko ,że tak powiem jest extremely dissapointed:D UWAGA UWAGA>>> zaczątki naszego WYCHODKA!!! I światełka w kuchni.. takie nic a jednak trochę cieszy aaa no i te fugii , na które tyle klnę.. masakra, co? Edytowane 22 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.10.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 A tu nasz mały budowniczy:) Tak w gratisie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu gratis bije wszystko na głowę Zdjęcie kapitalne Bardzo ładne zaczątki tej Waszej łazienki A te fugi - co cóż są jasne to fakt, ale na pewno trochę jaśniejsze są jeszcze przez rozbłysk lampy od aparatu. I czy bierzesz pod uwagę to, że one i tak się zabrudzą i przez to ściemnieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Gratis SUPER Jak ja kocham takie maleńkie dzieci Łazienka czy też toaleta fajnie się zapowiada . Będziesz miała doświetlony blat w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.10.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aniu gratis bije wszystko na głowę Zdjęcie kapitalne Bardzo ładne zaczątki tej Waszej łazienki A te fugi - co cóż są jasne to fakt, ale na pewno trochę jaśniejsze są jeszcze przez rozbłysk lampy od aparatu. I czy bierzesz pod uwagę to, że one i tak się zabrudzą i przez to ściemnieją? Dominiko, fotka bez lampy, w dzień robiona:( Ogólnie to nie wiem , co robic.. bo fuga jest w salonie, a salon otwarty na reszte pomieszczeń.. Wolalabym juz ta fuga nie fugowac, ale co.. potem miec 2 rózne kolory? Pysiaczku.. przy malym dziecku podłoge bede musiala myc ze 2 razy na dzień.,. chyba da sie zrobic cos, zeby te fugi nie były brudne, co? Gratis SUPER Jak ja kocham takie maleńkie dzieci Łazienka czy też toaleta fajnie się zapowiada . Będziesz miała doświetlony blat w kuchni... Arniczko- malutka, ale łazienka.. Ma byc w nie prysznic- 80x130 . aaa i chyba w ramach oszczednosci kupie zasłonke a nie szybe.. Kasa sie po prostu konczy, a wole miec szafke w kuchni, niz szybe pod prysznicem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.10.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wiem, że szafka potrzebna... Ale oby ta zasłonka nie zagościła na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.10.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wiem, że szafka potrzebna... Ale oby ta zasłonka nie zagościła na dłużej... Cos za cos..mam nadzieje, ze to ja nie zagoszcze w tym domu na dłuzej.. heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 To fakt - tymczasy często zostają na dłużej. Młody jak zwykle boski. Łazienka zapowiada się bardzo fajnie tylko nic a nic nie słuchasz z tymi półkami wnękowymi. Będziesz na nie kląć tak jak ja na moje półeczki. Wszyscy mówili nie rób, a ja swoje. No to mam. Ale to drobiazg. Woodentic w łazience świetny. A co do tych fug - Ania a może marker do fug by się nadał? I byś sobie je po prostu przemalowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aaaa no i po to zapraszam, żeby skorzystać. Swoją drogą dziś mój 2 dzień urlopu a ja W PRACY... :bash: Wczoraj też byłam. Ale jutro już nie idę. Na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.10.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 To fakt - tymczasy często zostają na dłużej. Młody jak zwykle boski. Łazienka zapowiada się bardzo fajnie tylko nic a nic nie słuchasz z tymi półkami wnękowymi. Będziesz na nie kląć tak jak ja na moje półeczki. Wszyscy mówili nie rób, a ja swoje. No to mam. Ale to drobiazg. Woodentic w łazience świetny. A co do tych fug - Ania a może marker do fug by się nadał? I byś sobie je po prostu przemalowała? O tych tymczasach wiem.. ale z pustego i Salomon nie naleje. Kobiety.. ja już nie dostaję ZADNEJ KASY. Radek nie pracuje- bo buduje. Na utrzymaniu mamy dziecko / psa i nas dwoje, Wobec tego wszystkiego problem szyby czy zasłonki prysznicowej przestaje być ważny:D A czemu Ty nie lubisz półek wnękowych? Jakoś przeoczyłam? Ja sobie innych nie wyobrażam.. Zawsze klęłam jak ich nie było. Teście mają i jest gites. A o markerze myślałam , oczywiście.. Tylko nikt nie jest mi w stanie powiedzieć- jak trwały będzie efekt.. no i w końcu.. jak dofugowywać resztę? Tą samą fugą i marker.. czy ciemniejszą Jutro przychodzi pan od reklamacji.. Pogadamy, zobaczymy. Spadam zobaczyć, jak wyglada łazieneczka. Pan J. jest niezmordowany! Pan jest z Podkarpacia. Jak na razie bardzo polecamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.10.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 aaaa no i po to zapraszam, żeby skorzystać. Swoją drogą dziś mój 2 dzień urlopu a ja w pracy... :bash: Wczoraj też byłam. Ale jutro już nie idę. Na 100%. jak to??????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja się domyślam Aniu że podłogę będziesz myć często ale na pewno fugi i tak się pobrudzą. U mojej mamy w holu są jaśminowe, ona tam codziennie jeździ na mopie a i tak po kulku miesiącach wpadają w brąz i wtedy je szoruje. Są zaimpregnowane a jakże ale to nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.10.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pysiaczku.. pewnie masz rację Ale te fugi mnie tak wkurzają, że masakra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.10.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aaa bo ja żadnych półek w łazience nie lubię. Ani wnękowych ani wystających, ani żadnych. Ja bym chyba wszędzie szafki i szuflady robiła. Znaczy będę robić jak będę mieć nową łazienkę. Co biorąc pod uwagę zapał Tomka nastąpi... w przyszłym życiu. Jak tam samopoczucie dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 hej... aaa to widzisz, ja nie rozumiem , jak ludzie moga robic sobie full wypas prysznice bez zadnej stalej polki.. A potem kupuja polkina ssawki brrr.. Samopoczucie ok, byl pan z ceresitu. Stwierdzil, ze tak jeszcze nie mial, ze fuga wyszla jednolicie w innym kolorze i ze to raczej nie nasza wina.. Co stwierdzi ceresit.. zobaczymy do 2 list. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.10.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Półki na ssawki też są be. I czegoś takiego sobie już w ogóle nie wyobrażam. Co do fug - czyli jest szansa, że uznają reklamacje. Ciekawe jakie rozwiązanie zaproponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) to jakie póki Ty bys zaakceptowala? Ja nienawidze siegania po szampon stojacy na pododze. Szklanych pólek nie lubié. Podpytywalam pana, co moze mi ceresit zaproponowac, ale nie wiedział/ On zajmuje sie reklamacja do tego wlasnie momentu.. potem przekazuje sprawe dalej.. Zakupiłam płytki do kuchni- colours białe z casto (te co ma Kasia_Sw). Dam szarą fugę i będzie git:D Tylko jeszcze nie wiem, czy na prosto, czy na mijankę.. Mam ochotę dać na prosto.. bo już mi za dużo cegły w domku.. (powinna się jeszcze pojawić biała cegła, bo musimy 'dorobić' 10 cm do ścianki dzielącej kuchnię i salon. Myślę, żeby domurować cegła i walnąć to na biało.. Na tapecie są jeszcze kontakty i włączniki.. i zaś problem, bo mamy instalację domu inteligentnego i potrzebujemy włączników typu dzwonkowego.. (a te w sklepach są tylko z jakimiś dzwoneczkami na przyciskach) i trzeba zamawiać u producenta. Tak czy siak, muszą być tanie:D Edytowane 24 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.10.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pięknego gratisa oglądnęłam sobie wczoraj... i nawet posta zaczęłam pisać, tylko mnie wywaliło bezpretensjonalnie Za to dziś nadrabiam Łazieneczka piękna będzie, praktyczna, jaśniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pięknego gratisa oglądnęłam sobie wczoraj... i nawet posta zaczęłam pisać, tylko mnie wywaliło bezpretensjonalnie Za to dziś nadrabiam Łazieneczka piękna będzie, praktyczna, jaśniutka hihi.. no nie wiem, kochana.. my z Radem dzis zwatpilismy.. Pan rozlozył sobie plytki na podłoge i... nastala ciemnosc..Mam nadzieje, ze duze lustro i biale sanitariaty jakos łazieneczke rozjasnia???ładnie wygladalaby kremowa podłoga, ale odpada, bo hiper niepraktyczna.. Postaram sie poznym wieczorem zrobic foty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.10.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam rozumieć, że podłoga będzie ciemna? Z doświadczenia Ci powiem, że kremowa chyba jednak jest praktyczna... (mówi ta co ma ciemną i żałuje, że nie posłuchała bardziej doświadczonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts