Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek bez nazwy

Recommended Posts

Sister pakuj Ignasia i Finka, i przyjeżdżaj do mnie.

Współczuję przepraw z cegłą. :hug:

Edit: I napisałam post nr 1001 we wątku.:wiggle:

Brawwwooooo!:)

Heh.. dzięki za zaproszenie- uważaj , bo skorzystam.. Radek tylko ,że tak powiem jest extremely dissapointed:D

UWAGA UWAGA>>> zaczątki naszego WYCHODKA!!!

IMG_4749.JPG

IMG_4751.JPG

IMG_4753.JPG

IMG_4756.JPG

IMG_4761.JPG

I światełka w kuchni.. takie nic a jednak trochę cieszy

IMG_4759.JPG

aaa no i te fugii , na które tyle klnę..

IMG_4694.JPG

masakra, co?

Edytowane przez anagat

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu gratis bije wszystko na głowę :D Zdjęcie kapitalne :lol2:

Bardzo ładne zaczątki tej Waszej łazienki :yes:

A te fugi - co cóż są jasne to fakt, ale na pewno trochę jaśniejsze są jeszcze przez rozbłysk lampy od aparatu. I czy bierzesz pod uwagę to, że one i tak się zabrudzą i przez to ściemnieją? :)

Aniu gratis bije wszystko na głowę :D Zdjęcie kapitalne :lol2:

Bardzo ładne zaczątki tej Waszej łazienki :yes:

A te fugi - co cóż są jasne to fakt, ale na pewno trochę jaśniejsze są jeszcze przez rozbłysk lampy od aparatu. I czy bierzesz pod uwagę to, że one i tak się zabrudzą i przez to ściemnieją? :)

Dominiko, fotka bez lampy, w dzień robiona:(

Ogólnie to nie wiem , co robic.. bo fuga jest w salonie, a salon otwarty na reszte pomieszczeń.. Wolalabym juz ta fuga nie fugowac, ale co.. potem miec 2 rózne kolory?

Pysiaczku.. przy malym dziecku podłoge bede musiala myc ze 2 razy na dzień.,. chyba da sie zrobic cos, zeby te fugi nie były brudne, co?

Gratis SUPER :)

Jak ja kocham takie maleńkie dzieci :)

Łazienka czy też toaleta fajnie się zapowiada .

Będziesz miała doświetlony blat w kuchni...

Arniczko- malutka, ale łazienka.. Ma byc w nie prysznic- 80x130 .

aaa i chyba w ramach oszczednosci kupie zasłonke a nie szybe..

Kasa sie po prostu konczy, a wole miec szafke w kuchni, niz szybe pod prysznicem..

To fakt - tymczasy często zostają na dłużej. :)

Młody jak zwykle boski. Łazienka zapowiada się bardzo fajnie tylko nic a nic nie słuchasz z tymi półkami wnękowymi. :) Będziesz na nie kląć tak jak ja na moje półeczki. Wszyscy mówili nie rób, a ja swoje. No to mam. :D Ale to drobiazg. Woodentic w łazience świetny.

A co do tych fug - Ania a może marker do fug by się nadał? I byś sobie je po prostu przemalowała?

To fakt - tymczasy często zostają na dłużej. :)

Młody jak zwykle boski. Łazienka zapowiada się bardzo fajnie tylko nic a nic nie słuchasz z tymi półkami wnękowymi. :) Będziesz na nie kląć tak jak ja na moje półeczki. Wszyscy mówili nie rób, a ja swoje. No to mam. :D Ale to drobiazg. Woodentic w łazience świetny.

A co do tych fug - Ania a może marker do fug by się nadał? I byś sobie je po prostu przemalowała?

O tych tymczasach wiem.. ale z pustego i Salomon nie naleje. Kobiety.. ja już nie dostaję ZADNEJ KASY. Radek nie pracuje- bo buduje. Na utrzymaniu mamy dziecko / psa i nas dwoje, Wobec tego wszystkiego problem szyby czy zasłonki prysznicowej przestaje być ważny:D

A czemu Ty nie lubisz półek wnękowych? Jakoś przeoczyłam? Ja sobie innych nie wyobrażam.. Zawsze klęłam jak ich nie było. Teście mają i jest gites.

A o markerze myślałam , oczywiście.. Tylko nikt nie jest mi w stanie powiedzieć- jak trwały będzie efekt.. no i w końcu.. jak dofugowywać resztę? Tą samą fugą i marker.. czy ciemniejszą:D

Jutro przychodzi pan od reklamacji.. Pogadamy, zobaczymy.

Spadam zobaczyć, jak wyglada łazieneczka. Pan J. jest niezmordowany!

Pan jest z Podkarpacia. Jak na razie bardzo polecamy.

Ja się domyślam Aniu że podłogę będziesz myć często ale na pewno fugi i tak się pobrudzą. U mojej mamy w holu są jaśminowe, ona tam codziennie jeździ na mopie a i tak po kulku miesiącach wpadają w brąz i wtedy je szoruje. Są zaimpregnowane a jakże ale to nic nie daje :)

Aaa bo ja żadnych półek w łazience nie lubię. Ani wnękowych ani wystających, ani żadnych. Ja bym chyba wszędzie szafki i szuflady robiła. Znaczy będę robić jak będę mieć nową łazienkę. Co biorąc pod uwagę zapał Tomka nastąpi... w przyszłym życiu.

Jak tam samopoczucie dziś?

hej... aaa to widzisz, ja nie rozumiem , jak ludzie moga robic sobie full wypas prysznice bez zadnej stalej polki.. A potem kupuja polkina ssawki brrr..

Samopoczucie ok, byl pan z ceresitu. Stwierdzil, ze tak jeszcze nie mial, ze fuga wyszla jednolicie w innym kolorze i ze to raczej nie nasza wina.. Co stwierdzi ceresit.. zobaczymy do 2 list.

to jakie póki Ty bys zaakceptowala? Ja nienawidze siegania po szampon stojacy na pododze. Szklanych pólek nie lubié.

Podpytywalam pana, co moze mi ceresit zaproponowac, ale nie wiedział/ On zajmuje sie reklamacja do tego wlasnie momentu.. potem przekazuje sprawe dalej..

Zakupiłam płytki do kuchni- colours białe z casto (te co ma Kasia_Sw). Dam szarą fugę i będzie git:D Tylko jeszcze nie wiem, czy na prosto, czy na mijankę.. Mam ochotę dać na prosto.. bo już mi za dużo cegły w domku.. (powinna się jeszcze pojawić biała cegła, bo musimy 'dorobić' 10 cm do ścianki dzielącej kuchnię i salon. Myślę, żeby domurować cegła i walnąć to na biało..

Na tapecie są jeszcze kontakty i włączniki.. i zaś problem, bo mamy instalację domu inteligentnego i potrzebujemy włączników typu dzwonkowego.. (a te w sklepach są tylko z jakimiś dzwoneczkami na przyciskach) i trzeba zamawiać u producenta.

Tak czy siak, muszą być tanie:D

Edytowane przez anagat

Pięknego gratisa oglądnęłam sobie wczoraj... i nawet posta zaczęłam pisać, tylko mnie wywaliło bezpretensjonalnie :( Za to dziś nadrabiam :) Łazieneczka piękna będzie, praktyczna, jaśniutka :D

hihi.. no nie wiem, kochana.. my z Radem dzis zwatpilismy.. Pan rozlozył sobie plytki na podłoge i... nastala ciemnosc..Mam nadzieje, ze duze lustro i biale sanitariaty jakos łazieneczke rozjasnia???ładnie wygladalaby kremowa podłoga, ale odpada, bo hiper niepraktyczna.. Postaram sie poznym wieczorem zrobic foty..