anagat 24.10.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam rozumieć, że podłoga będzie ciemna? Z doświadczenia Ci powiem, że kremowa chyba jednak jest praktyczna... (mówi ta co ma ciemną i żałuje, że nie posłuchała bardziej doświadczonych) Podłoga będzie z woodentica. Miałam różne w domach w Irlandii.. i pierwsze słyszę,zeby kremowa czy biała podłoga była bardziej praktyczna od maziajowatej brązowej. Czarna- zdecydowanie nie.. Ale biała to też przekleństwo.. Szczególnie tu u mnie na wsi, gdzie syf z podwórza się wnosi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 hmmmmmmm bylam pewna ze pisalam posta o Ignasiu i lazience, a go nie ma czary jakies czy co... Tak wiec pisze drugi raz Ignas cudny, a lazienka wyglada bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.10.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 hmmmmmmm bylam pewna ze pisalam posta o Ignasiu i lazience, a go nie ma czary jakies czy co... Tak wiec pisze drugi raz Ignas cudny, a lazienka wyglada bardzo fajnie Dzięki Kasiu.. jak na razie ciemna podłoga trochę zepsuła efekt.. Coz , tak już zostanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.10.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Bedzie dobrze, nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu ja u siebie mam grafitową podłogę do jasnoszarych ścian i nie wyobrażam sobie innej. Jest idealna, w ogóle nie widac na niej brudu ani zacieków po wodzie. A strukturę ma taką jakby kamienia, więc jest porowata. Czyśli się ją łatwo i raz dwa. Z jasną na pewno byłoby gorzej bo byłoby widać każdy włos a przy ciemniej jakoś od odkurzania do odkurzania nie widzę ich wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu ja u siebie mam grafitową podłogę do jasnoszarych ścian i nie wyobrażam sobie innej. Jest idealna, w ogóle nie widac na niej brudu ani zacieków po wodzie. A strukturę ma taką jakby kamienia, więc jest porowata. Czyśli się ją łatwo i raz dwa. Z jasną na pewno byłoby gorzej bo byłoby widać każdy włos a przy ciemniej jakoś od odkurzania do odkurzania nie widzę ich wcale Pysiaczku, co do czyszczenia zgadzam sie absolutnie.. tylko faktycznie troche wyglada to ciemno.. No mam nadzieje, ze z calym osprzetem bedzie ok.. Nie zdazyłam porobic fotek.. ale jutro łazienka powinna juz byc ready:) No moze pojutrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A masz okno w łazience? Bo ja na przykład nie bo jest totalnie w środku mieszkania Ale mimo to nie jest źle (zwłaszcza z kinkiecikiem nad lustrem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) A masz okno w łazience? Bo ja na przykład nie bo jest totalnie w środku mieszkania Ale mimo to nie jest źle (zwłaszcza z kinkiecikiem nad lustrem) A tyz :wiggle:ni mom:D hihi Kinkietu nad lustrem tyz ni bydzie.. Za to bedom halogenki wzdłuz lustra 3x A jak bedzie za ciemno, to cosik na srodku domy:P Ciagle dookoła słysze gware a wlasciwie silny slaski akcent.. Niedługo sama zaczne godoc:) Edytowane 25 Października 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.10.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ania u nas też ani okna ani kinkietu. Nad lustrem jest belka z kg z 3 halogenkami i na reszcie sufitu 3 następne. I jest bardzo jasno. Zwykle włączamy tylko te halogeny nad lustrem. Podłogę też mam ciemną i kawałek ściany koło zabudowy geberitu i sam geberit również, więc luuuuuuzik. Nie martw się na zapas. Czekamy na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ania u nas też ani okna ani kinkietu. Nad lustrem jest belka z kg z 3 halogenkami i na reszcie sufitu 3 następne. I jest bardzo jasno. Zwykle włączamy tylko te halogeny nad lustrem. Podłogę też mam ciemną i kawałek ściany koło zabudowy geberitu i sam geberit również, więc luuuuuuzik. Nie martw się na zapas. Czekamy na fotki! uuu czyli mowisz, ze 6 halogenow? Kurcze to pewnie bedziemy wiercic jeszcze na srodku jakis plafon.. bo juz nie chce wiecej halogenków. Dziewczyny, rozmyslalam nad malowaniem dołu.. juz juz chcialam kupic light grey beckersa... ale.. u mnie jest pełno nawisów łaczacych sie ze scianami i ja odpadam.. nie umiem tego pomalowac.. Nie mam dobrych zdjec obrazujacych problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.10.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Pełno czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Pełno czego? Belek stropowych pokrytych kg. Naprawdę tego jest dużo i łączą się ze scianami..;/ Zrobie porzadne zdjecia każdego z nich.. bo tu na tych fotkach tylko troche widać o co chodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.10.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Podciągów tak zwanych . Jeśli podciąg jest krótki zasada malowania jest taka: od spodu białe (jak sufit) a powierzchnie pionowe jak ściana. Jeśli podciąg jest króciutki (jak mój bo ma jakieś 5 cm) wtedy całość jak sufit. Przy kolorze o którym piszesz będzie to dobrze wyglądało . Anagat sprawdź koniecznie czy Beckers zmywalny (jakiś tam wysoki numerek ma mieć) bo my kupiliśmy za duże pieniądze nr 3 i myć się nie da, zostają plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Podciągów tak zwanych . Jeśli podciąg jest krótki zasada malowania jest taka: od spodu białe (jak sufit) a powierzchnie pionowe jak ściana. Jeśli podciąg jest króciutki (jak mój bo ma jakieś 5 cm) wtedy całość jak sufit. Przy kolorze o którym piszesz będzie to dobrze wyglądało . Anagat sprawdź koniecznie czy Beckers zmywalny (jakiś tam wysoki numerek ma mieć) bo my kupiliśmy za duże pieniądze nr 3 i myć się nie da, zostają plamy. Dzięki Yokasta.. no właśnie TEGO słowa mi brakło:D U mnie podciągi są duże;/ i Ja się obawiam, że za duże.. Porobię Wam fotki każdego, to ocenicie.. Tylko to wieczorkiem, bo gości mamy. No i baaardzo cenna wiadomośc z tą zmywalnoscią. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.10.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Do usług . Przy Ignasiu zmywalność bardzo ważna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Przy Finku też. Wiem, że w przypadku Fluggera ten magiczny numerek to 5 (konkretnie dexo 5), a jeśli dobrze pamiętam, to przy Beckersie to też jest 5 lub / oraz 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A tyz :wiggle:ni mom:D hihi Kinkietu nad lustrem tyz ni bydzie.. Za to bedom halogenki wzdłuz lustra 3x Aniu ja mam 4 halogeny rozmieszczone w kwadracie. I właśnie dlatego przy lustrze było ciut ciemno bo światło padalo tak troszkę od tyłu jakby. Z kinkietem jest teraz idealnie Myślę, że Twoje 3 halogeny i to przy lustrze dadzą radę Dziewczyny, rozmyslalam nad malowaniem dołu.. juz juz chcialam kupic light grey beckersa... ale.. u mnie jest pełno nawisów łaczacych sie ze scianami i ja odpadam.. nie umiem tego pomalowac.. Ja bym pomalowała całe podciągi tym beckersem na szaro a tylko sufit na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aniu ja mam 4 halogeny rozmieszczone w kwadracie. I właśnie dlatego przy lustrze było ciut ciemno bo światło padalo tak troszkę od tyłu jakby. Z kinkietem jest teraz idealnie Myślę, że Twoje 3 halogeny i to przy lustrze dadzą radę Ja bym pomalowała całe podciągi tym beckersem na szaro a tylko sufit na biało Dominika, to będzie za ciemno.. zroibę Wam foteczki.. te podciągi są duże.. grube..;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.10.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Od spodu koniecznie jak sufit, z boku jak ściana. Naprawdę będą dobrze wyglądać, tak będzie no jakby to powiedzieć "zgodnie ze sztuką budowlaną" . Gdyby był tylko 1 np. wyraźnie oddzielający pomieszczenia to wtedy można tak: Przy większej ilości mogłoby to chyba dziwnie wyglądać ? Kurcze sama nie wiem, ciesze się że mamy jeden i to ledwo widoczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.10.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Aaa no i jeszcze- moze nie widac tego.. u mnie wysokosc wnetrza to 240 cm. Najnizszy podciag miedzy salonem a korytarzem ma 200;/ Moze zostawic to wszystko jednak biale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts