anagat 28.11.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Na chwile obecna nie jestem w stanie przejsc calego watku,ale wpadam podziekowac za cieple slowo i trzymam kciuki za powodzenie"misji":yes: Dzięki:) cieszę się, że wpadłaś.. hehe.. mogę streścić jutro cały wątek w kilku punktach.. :D Teraz spadam lulać, dopóki mój mały terrorysta mnie nie obudzi.. Wczoraj od 4 rano nie spał ponad 1.5 godz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aniu, u mnie jest wersja 1. Wygląda dużo lepiej niż tak parapet zaraz pod skrzydłem a poza tym jak położę książkę albo coś płaskiego to okno da się otworzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzieki kochana, u nas tez tak bedzie.. tylko /rad zostawił szpare m-y futryna a parapetem.. A ja na te szpare (zasilikonowana) sie nie zgadzam.. Trza bedzie dalej kombinowac i podnosic troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ale ta szpara w którym miejscu jest ? Parapet jest niedosunięty do futryny czy parapet jest pod futryną i została szpara ? U nas jest na styk i niczym nie wypełniane tzn. żadnej szpary nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ale ta szpara w którym miejscu jest ? Parapet jest niedosunięty do futryny czy parapet jest pod futryną i została szpara ? U nas jest na styk i niczym nie wypełniane tzn. żadnej szpary nie było. To drugie.. ale u nas też ma nie być. Radek będzie musiał powalczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Oj, to na pewno ale da radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ciężkie ma ten Radek życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ciężkie ma ten Radek życie. Magda, on też tak twierdzi:D Ze zanim mnie poznał wiódł beztroskie, spokojne zycie::lol2: Kurcze, zła jestem na wykonawcę naszych okien. Sporo juz było problemów z samym montażem. Ale teraz myjąc je widzę pełno neidoróbek. Ogólnie , okna są BADZIEWNE;/ Trochę porysowane. Szpary (bo są tak jakby sklejane na framudze) są nierówne i sie rozchodzą. Wkurza mnie to:( Czy znacie taki materiał z ikea BOMULL? Kiedys chyba zasłony też były... jaki on jest? Bo jest za 8 zł/m bieżący(150 cm szer.) Jakbym kupiła 10 m to bym miała zasłony na salon za 80 zł. Tylko nie widziałam tego materiału ostatnio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.11.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Magda, on też tak twierdzi:D Ze zanim mnie poznał wiódł beztroskie, spokojne zycie::lol2: He he Zapytaj Go zatem, czy chciałby do tych "czasów" wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 He he Zapytaj Go zatem, czy chciałby do tych "czasów" wrócić. Nemi, ja takich niebezpiecznych pytań nie zadaję.. w stylu.. 1- przytyłam ostatnio, nie? 2-kochasz mnie jeszcze? 3- pociągam Cię? 4- wolisz posiedziec ze mną czy iść z kumplem na piwo? W dyplomację nie wierzę.. Buziaki.. spadamy kleic 2 -ą listwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Gratulki za Elyytę... Błędy robię.. bo.. nie wiem.. staram się bardzo. zasady znam, ale... , no właśnie.. kiedyś nie było dys.. i ja chyba jestem.. Bardzo się pijalnię, sprawdzam tekst zanim kliknę enter... też robię wielokropek.... , lubię... A Wy też na stronie poprzednie kropki nad z nie zrobiłyście..(Yoka i dziewczyny;) tzn, że pisać nie umiecie... Nie... Czasami tak szybko klikamy, że alt nie nadąża... Aga parapety wszystkie mam pod a nie obok/na framudze... Kuchnia zapowiada się super... I wiesz.. tak sobie pomyślałam... , że kłopoty z oknami czy innymi wykonawcami były, bo wiedzieli, że przez neta zamawiasz i im to rybka.. a gdybyś miała inwestora zastępczego to on by się z nimi uganiał i dał by im popalić... Nie masz kogoś zaufanego, kto poprowadził by dalej wykańczanie, albo co tam chcesz? Siostra/szwagier/brat.. itd.. ktokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Arniczko, akurat okna zamawialismy osobiscie w miejscowej firmie. Poleconej nam zreszta przez tesciowa. Jakos wyszło tak, ze wszystkie firmy polecane przez tesciow(na szczescie niewiele) wyszły nam bokiem:D Kafelkarz robił łazienke przy nas.. i skopał fuge. Itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jeśli Cię pocieszę.. też mam babole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.11.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jeśli Cię pocieszę.. też mam babole.. heh.. to chyba kazdy ma:) Za to fajnie bedzie wygladał sufit w łazience.. 2 kolejne listwy przyklejone.. Pod grozba prawie rozwodu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Arniczko, bo ja polskich znaków to się nie czepiam . Buziak! Aniu, przyzwyczaisz się do okien. Oby tylko nimi nie wiało . U nas podczas budowy coś piłowano w środku gumówką i rozgrzane opiłki metalu wbiły się w szkło (nie pytaj mnie jak, nie mam pojęcia). Szybę co prawda wymienili ale ile się nawalczyliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.11.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Już dawno nie pisałam , że NIENAWIDZĘ mojej cegiełki z elkamino... NIENAWIDZĘ< NIE CIERPIĘ.. Mają mi oddać kasę i za cegłę i za fugę , i za robociznę! Co to za firma, co nie umie wysłać 1 koloru???????? Tylko CZTERY RÓŻNE>?????????????????? Powinni też zwrócić mi za straty psychiczne. Cegiełka miała być takim bonusem, czymś do czego mi się będzie gęba uśmiechać. A jak na razie dostaję histerii jak tylko na nią patrzę. Uhhh jestem taka zła, że aż mi sie pisać nie chce! Edytowane 30 Listopada 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.11.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 No tak... zbyt optymistycznie było ostatnio no nie? Aniula ja bym zrobiła tak jak pisałam wcześniej. Dałabym spokój fudze od nich, kupiłabym nową w casto i cieniutką warstwą zafugowała od nowa. No albo przemaluj se tę fugę - może tak się to uda uratować. Kurcze tyle osób ma ją na FM, a akurat u Was musiało się zrobić tak niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.11.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Nemi, ja juz mam wiekszosc zasmorowana ta ich fuga bezowa. To jest katorznicza robota i jakiejkolwiek dodatkowej fudze mówie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Jesli uda mi sie skonczyc, to1-zostawie te beznadzieje i bede w druga strone patrzyła2- wyjade i nie bede tam mieszkala- wersja realna3 pomaluje calosc na bialo40 skuje! Edytowane 30 Listopada 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.11.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja bym nie skuwała. Jak nie chcesz innej fugi to chyba najsensowniej brzmi to malowanie. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 30.11.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ''''''''''''nemi, tam sie nie da połozyc innej fugi. To gówno juz jest zafugowane- 4 kolorami. Cegła jest cała pochlapana tym cementem;/;/ A w ogóle , to łaze sobie po tym forum i patrze na te sliczne pokoiki dzieciece, na piekne podłogi, po których dzieci moga bez problemu i strachu raczkowac i chodzic.. I ryczec mi sie chce. Co ja najlepszego zafunfowalam swojemu dziecku>?? W najgorszym koszmarze nie wysniłabym takiej sytuacji..:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts