pysiaczek 27.03.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No i już dziecia nie ogarniecie a taki fajny kojec miał zbudowany i jaki wielki był Ale dał radę Ignac go obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 27.03.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Pysiu.. ten kojec to on rozbroił w mniej niż tydzień po wprowadzeniu się Po prostu zakumał, że jak porządnie się zaprze , to odsunie te pufy;/ Na filmiku jeszcze dość niemrawo, ale już drugie wejście było szybsze, a teraz w 30 sek jest przy budzie i próbuje się na nią wdrapać.. Yokasiu, Tyś też kochana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Niestety nie załapałam się na filmik. Ale duży chłopczyk już z Ignasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Nooo Młody wymiata... i podobny do Mamy.. choćby teściowa nie wiem jak chciałaby aby do niej był podobny (dla jej przyjemności możesz przytaknąć, a swoje wiesz.. zawsze to rozmiękczy babcine serce;):Pokoiczek fajny, kolorowy, bo taki powinien być u dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.03.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Buuuuuuuuuuuuu a ja nie widziałam - Aniula prześlij filmika na maila, please, bom ciekawa bardzo. A teściowa niech się wypcha - młody do Ciebie podobny tylko i wyłącznie. I oczka też ma Twoje. A jak Ci następnym razem powie, że Ignaś do niej podobny, to powiedz kobiecie, żeby się nie przejmowała bo chłopcy nie muszą być ładni. Momentalnie przestanie dostrzegać podobieństwo. I wtedy 5 razy dziennie będziesz słyszeć że jednak Ignaś to cała Ty. W każdym razie u naszych znajomych zadziałało. Dziewczyny kop w doooopę by mi się przydał... może wróciłabym do świata żywych... Niech ktoś coś zrobi, żeby wiosna była albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Aniu, zdjęcie Ignaca po posiłku nic tylko na ścianę wieszać Dużego masz synka. I zapowiada się łamacz niewieścich serc. nemiś, jak się zorientujesz, kto takie kopniaki rozdaje, to proszę o cynk. Wiosna w końcu przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.03.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nemiczku.. wyślę filim wieczorem.. pewnie że wyślę A kopniaczki.. echh ja odkąd wróciłam do Ire, to zupełnie ich nie potrzebuję.. Madziu, może Ty też powinnaś zacząć myśleć o wyjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img801.imageshack.us/img801/5661/wielkanocne282.jpg Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Aniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 31.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Sis gdzieś jest? Jak ja się uaktywniłam na FM to Ty zniknęłaś...Zarobiona taka jesteś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 10.04.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Madziulka, nie odzywam się, bo w sumie nic ciekawego nie mam do powiedzenia. Wysłałam Ci filmik , dostałaś? Trochę mi przykro, że tu wszyscy się urządzają.. a ja znowu w styczniu będę na 'nowym' Porobię za jakiś czas trochę fotek obecnej chałupki, to chociaż tematycznie będzie. Czuję się tu już prawie urządzona:) Lubię ten dom.. Ignac skończył roczek, miał duże party:) Jest rewelacyjny, a my jesteśmy w nim totalnie zakochani. Mały biega jak pershing, krzyczy do Fifa 'go go go' biegając z rzutką na piłeczkę. Włazi po schodach dwunożnie, wywołuje uśmiech na twarzach przechodniów i niczego się nie boi.. Kupiliśmy nowy aparat- lustrzankę, więc wreszcie fociszki są fajne. A zarobiona jestem.. co prawda miałam trochę urlopu, ale już na nowo w kieracie. I mnóstwo dyżurów, nauka, audity, prezentacje.. itd. itp.. Czyli norma. Buziaki.,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniu.. to może i dobrze, ze masz pracę, że jesteś zalatana, że masz dyżury, naukę, audity, prezentacje... za to masz co robić i nie nudzi Ci się.... Ignaś cudnie rośnie.. A dlaczego w styczniu nowy domek? Gdzie przeprowadzacie się? Mąż pracuje czy opiekuje się młodym? I cudnie, że Ignaś rośnie z uśmiechem na buziuni.. uśmiechnięte dziecko=szczęśliwe dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.04.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aniu czyli w styczniu zaczynacie w Anglii? Ciesze sie ze nabralas wiatru w zagle i jestes szczesliwa:yes: Usciskaj Ignasia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aniu a napis z imieniem Ignasia już masz? Super, że z niego taki wspaniały chłopak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.04.2013 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Pysiu.napisy dotarly.ale nie mialam czasu sie nimi zajac. Nawet teraz z dyzuru pisze. Ale sa super;) No i wyglada na to.ze czeka nas UK. Czyli znowu zmiany. Chwilowo Rad zajmuje sie Ignacem,ale szuka powoli pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 To jak zamontujecie to pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts