anagat 17.04.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 ojej... trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie dla Was ! Dziękuję, Kochana.. wiem, że wszystkie trzymacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Trzymam kciuki.... Za dziś i na zaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 18.04.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Anagat, mam nadzieję, że wszystko się dobrze i szybko skończy, aż mi się ciśnienie podniosło, w pl wszystko jest możliwe, nie tylko Państwo nie da złamanego grosza, ale jak człowiek uczciwie zarabia, to cały czas kłody pod nogi, a wszelkie szumowiny obchodzą prawo i żyją sobie jak pączek w maśle; słów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 21.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Pysiaczku.. fotek banneru nie będzie. Próbowałam przykleić go na dwustronną taśmę klejącą.. ale spada;/ Nie mogę już wbijać gwoździ w ścianę. Jak wymyślę coś i uda mi się go powiesić bezinwazyjnie wkleję fotę.. Za to kilka foteczek z urodzin:) solenizant No i co wybrał mój zszokowany syn:D:D.. moja krew! kolejna była książka.. potem kieliszek .. z takimi wyborami mogę się pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 21.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No i jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.04.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jaki Ignac duuuzy juz! Sto lat i usciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Wszystkiego najlepszego dla malego przystojniaka Fajne masz kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Świetny ten Wasz Ignac Super urodzinki mu urządziliście A jaki super drewniany sufit macie Szkoda, że literek nie masz jak pokazać. Może na jakiś klej montażowy? Choć nie wiem czy to nie pozostawi później śladów na ścianie Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie wiadomej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Jeej jaki on fajny!!! Ana, młody rośnie jak na drożdżach. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.04.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 haha.. Ana tez rosnie tylko wszerz;pKobitki ja lubie mila forme...Aniu tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ania, to już rok minął? Ale ten czas leci Kawaler rośnie jak na drożdżach. Odnośnie banera, to nie myślałaś o haczykach samoprzylepnych? Naprawdę nieźle trzymają. I łatwo się je demontuje, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ale przystojniak I jaki już duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 23.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ania, to już rok minął? Ale ten czas leci Kawaler rośnie jak na drożdżach. Odnośnie banera, to nie myślałaś o haczykach samoprzylepnych? Naprawdę nieźle trzymają. I łatwo się je demontuje, jakby co. Oj rośnie rośnie:) haczyki raczej nie.. w tym pokoju jest mały problem.. mianowicie tapeta, która była już kilkakrotnie malowana.. Przy odklejaniu tej dwustronnej taśmy niestety zszedł też kawałek tapety;/ Więc z haczykami ten sam problem będzie.. a wbiłam już w tym pokoju 5 gwoździ:D kolejne dwa nie wchodzą w grę.. Zresztą nie mam na razie głowy.. Igowi chyba kolejne zęby wychodzą (kurcze już ma 8..) i Radek zaliczył wczoraj nieprzespaną noc (ja też tylko na dyżurze).. a dzień nie był lepszy.. 11 kg wiecznie na rękach. Oby dziś spał normalnie.. Dałam paracetamol na noc .Tylko katar się przypętał, więc zapowiada się średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Skoro tapeta, to rzeczywiście zonk. Zdrówka dla młodzieńca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ojjj biedny Igi! To niech mu szybko te zęby wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 09.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Słodziak i duży jak na roczniaka, my już katar przerobiliśmy, teraz mamy zakażenie epsteina-barr i moje dziecię jest w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 09.05.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Hej Pendraczku.. zdrówka dla maluszka. Ignacy już ok. Wczoraj miał szczepienia.. jedno obecne, jedno zaległe i jedno przyszłe (MMR/meninges/ HIB).. odważny bardzo.. trzy zastrzyki, a dopiero przy trzecim zaczął popłakiwać. Poza tym.. podcas szczepienia przypomniało mi się szczepienie Ignaca w PL. Jak mi kazali go połozyć na jakimś przewijaku do zastrzyku, a ja się nie zgodziłam... grrr.... głupie babska! Nie dość że dziecko ma stres, to jeszcze je od matki zabierać. Tu w Irlandii to niewyobrażalne.. Co do wielkości. Ignaś wcale nie jest duży. Waga ok 10.5 kg. Wzrost też nie. On tylko chodzi jak dwulatek, jest odważny jak dwulatek i w ogóle zachowuje się bardziej jak dwulatek niż roczniak. W ogóle nie jest dzidziowaty. Ale my go jak dzidzię nie traktujemy, więc on też się tak nie zachowuje. Co do mnie.. postanowiłam ograniczyć się do wpisów na swoim wątku, pokasowałam wszystkie 'ulubione' wątki. Przypomniało mi się, czemu w czasie ciąży do szału doprowadzały mnie fora dla mam.. i nie zamierzam się denerwować.. za dużo mam stresów w życiu, a forum ma służyć mojemu relaksowi. A ostatnio tak nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.05.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Co do mnie.. postanowiłam ograniczyć się do wpisów na swoim wątku, pokasowałam wszystkie 'ulubione' wątki. Przypomniało mi się, czemu w czasie ciąży do szału doprowadzały mnie fora dla mam.. i nie zamierzam się denerwować.. za dużo mam stresów w życiu, a forum ma służyć mojemu relaksowi. A ostatnio tak nie było. Ale mam nadzieje ze u siebie bedziesz pisala Zapowiada sie na przyszly tydzien piekna pogoda w Ire mam nadzieje ze sie sprawdzi My wczoraj mielismy ostatnie szczepienie Mieszko dostal w dwie raczki i w nagrode 2 naklejki Ignas wyglada na starszego niz jest wysciskaj Go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 03.06.2013 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Ignasia wyściskałam:D Co do pogody, to u nas ostatnio nie ma na co narzekać. Ciepło, miło, często słonecznie.. My mamy gościa. Osobę, którą PL tak wykończyło, że zostawiła własny, dobrze prosperujący interes w PL i szuka tu jakiejkolwiek pracy. Niesamowite, co ten kraj robi z ludźmi. Za tydz. przyjeżdża także moja siostra. Mamy więc pełną chatę Ja 12 mam egzamin, ale totalnie nie mam kiedy się uczyć, jestem przemęczona, mam anginę i ogólnie w tyle to , jak będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Zdrówka życzę Anagat Wesoło macie jak tyle gości zjechało Powodzenia na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts