Arnika 08.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Połamania języka na egzaminie albo długopisu... Ignac rzeczywiście na dużego wygląda..Zdrówka życzę i miłych gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.06.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie trzymaj nas dłużej w niepewności... jak egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.06.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ana i jak egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No właśnie? Jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gości ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gości ma... To niczego nie zmienia. I nie jest żadnym usprawiedliwieniem. My tu czekamy. :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.06.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej dziewczynki:) Wyników jeszcze nie ma. Musiałabym mieć dużo szczęścia, żeby zdać. Za mało się uczyłam. Ale już po wszystkim:) Za to co wykonał Ignac wczoraj.... Od MIESIĘCY sypia normalnie, sam , całą noc w łóżeczku. A wczoraj przed egzaminem dał popis roku. Nic go nie bolało, nie marudził ani nic.. tylko jak obudził się o 22 potem o 23 a potem o 24... to do ok 3 nie spał.. więc w zasadzie zasnęłam nad arkuszem na egzaminie prawie..grrrr.. Dzięki kochane za pamięć:) Pysiaczku, Ty w dwupaku? Ostatnio nie mam zupełnie czasu na nic.. więc się totalnie nie udzielam.. Buziaki! P.S. jak będą wyniki , to dam znać.. chociaż ten egzamin zdaje na ogół ok 40 % zdających.. więc naprawdę musiałabym mieć duuuużo szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.06.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Zawsze jest szansa, przynajmniej statystycznie, to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Zawsze jest szansa, przynajmniej statystycznie, to trzymamy kciuki Zgadzam sie z kolezanka i tez kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jakieś nowe wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.07.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Nic nowego.. Egzamin failed, ale za mało się uczyłam. Teraz w Ire upały, więc korzystamy jak możemy (czyt. między cholernymi dyżurami).. Dziś padam z nóg- po dyżurze-2.5 godz. snu i całym dniu na plaży. Idę się upić.. buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 To korzystaj ze słonka, a teraz z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Kiedy następne podejście? Powiedz jak z rękami? Przeszło Ci? A jak sprawa z domkiem w PL? Ruszyło coś? Korzystajcie ze słonka, bo teraz takie lato, że trzeba dosłownie chwytać w locie dobrą pogodę. U nas po kilku dniach upałów teraz codziennie pada i 15 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.07.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Hej Rocia:)Kolejne.. tym razem skuteczne (oby) podejście we wrześniu. Z zespołem cieśni lepiej, ale opuszkę środkowego palca u prawej ręki mam drętwą. Nie mam na to jednak czasu, więc olewam. Z domem w PL cisza.. I nam z tym dobrze, bo co jest głośno, to jest problem. W Irlandii jest PRZECUDNE lato. Od ponad 2 tyg jest UPALNIE i nie pada. Radek robił fotki ziemi na podwórku- wyschnięta i spękana (nie do pomyślenia w Irlandii). Wszyscy chodzą opaleni (Irlandczycy w większości spaleni na raczki:D) Jeszcze takiej pogody w Irlandii nie widziałam. Nie tęskniłam nigdy do upałów, ale jest tak pięknie, że absolutnie nie narzekam:) A Ignaś wygląda jak brzoskwinka z białymi włoskami na łebku.. Mój 15-miesięczniak jest zajebisty:D Wywaliliśmy mu szczebelki w łóżeczku- śpi w wersji'dorosłej ' od kilku tygodni. Zastaliśmy już skubańca na parapecie kiedyś (parapet na wysokości standardowej!!!), więc teraz zamykamy mu okno , żeby nie daj Bóg nie skoczył z okna. Jest przekochany.. ma etap całuśno przytulańcowy.. całuje prawie wszystkich/ szczególnie pieski wszystkie napotkane:wiggle: A ostatnio padłam rozmawiając z mamą prawie 2-latki.. która swojemu dziecku daje 4-5 posiłków mlecznych i skarzy się na brzydkie stolce u dziecka.. Jak powiedziałam ,że Ig mleko pije raz- wieczorem, a kaszkę na mleku rano.. to się pytała, co on je na inne posiłki???? Kurde.. no jak to co? Je WSZYSTKO, jak normalny człowiek. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.. Zakochana w swoim synku JA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Piękny wpis Chyba duża poprawa nastroju nastąpiła, aż bije z Twojego wpisu. Tak trzymaj zakochana mamusiu Dobre pytanie co je dwulatek... mlekiem go , mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.07.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 O..., Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 22.09.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) Hej.. Może jeszcze ktoś zagląda.. Jeśli ktokolwiek wie , co się dzieje z Nemi/ Madzią.. proszę o kontakt.. Madzia odezwij się... Martwię się , nawet na maile nie odpowiadasz!!! Logujesz się, więc chyba żyjesz.. Tu się ludzie martwią !!! A ja jako że nie mam nic do dodania w kwestii domowej , dodam kilka fotek Ignasia:) Pozdrawiam Was wszystkie gorąco:) Edytowane 19 Listopada 2013 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 23.09.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Farciara z Ciebie - taki Przystojniacha i taka pogoda :jawdrop: U nas pogoda jak w liściopadzie... Pozdrowionka serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.10.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Jak fajnie, że się odezwałaś Madzia jak to Madzia, pojawia się i znika... może urlopuje się? Może zrobimy nalot na jej wątek? Zapomniałam napisać o Ignacu... jak on szybko rośnie i jaki radosny Mój rośnie zdecydowanie za szybko... już pierwszoklasista Edytowane 8 Października 2013 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts