Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SZTOKER 25 prosze o uwagi i opinie

michalz2x

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zawijan, tylko się ośmieszasz

Włodek widzę, że konkurencja musi się Ciebie nieźle bać :yes:

Popatrz, jak Ty głupio piszesz!

Załóżmy przez chwilę,że rzeczywiście jestem konkurencją. To co? Te moje wpisy mogą spowodować, że ster Włodka stanie się gorszy, niż jest? Jeśli jest taki dobry, to dalej taki będzie.

Zresztą, chcę go dlatego, że jest taki dobry.

Szkoda tylko, że go nie ma.

A może się mylę?!

Popatrz, jak Ty głupio piszesz!

Załóżmy przez chwilę,że rzeczywiście jestem konkurencją. To co? Te moje wpisy mogą spowodować, że ster Włodka stanie się gorszy, niż jest? Jeśli jest taki dobry, to dalej taki będzie.

Zresztą, chcę go dlatego, że jest taki dobry.

Pieprzysz Zawijan w ostatnim czasie jak poparzony

Dopiero, co napisałeś,że jakbys miał dom, którego nie masz, to nie wstawiłbyś kotła....

Kiego grzyba zatem Ci sterownik do bloku, w którym nie masz kotła?

Zwyczajnie spamujesz i tyle.

Racja tylko w jednym...

Włodek koloryzuje, jego soft S działa tak fantastycznie w wyobrażeniach Włodka, bo na wszystkich obiektach dobrze nie jest.

Niczym pod tym względem nie ustępuje zatem "miskowi"...

Soft jest pod konkretne zestawy dla konkretnych odbiorców

Instrukcji z tego, co wiem oficjalnej nie ma, jest taka, skrótowa pisana przez moją osobe dla moich odbiorców.

Jeszcze jakieś głupie pytania?

Czy można przejść do normalności?

Racja tylko w jednym...

Włodek koloryzuje, jego soft S działa tak fantastycznie w wyobrażeniach Włodka, bo na wszystkich obiektach dobrze nie jest.

Niczym pod tym względem nie ustępuje zatem "miskowi"...

Soft jest pod konkretne zestawy dla konkretnych odbiorców

Instrukcji z tego, co wiem oficjalnej nie ma, jest taka, skrótowa pisana przez moją osobe dla moich odbiorców.

Włodek, nie wpadaj w samozachwyt, tylko zrób, aby rzeczywiście działało...

Klienci, a także ja mówię,że się nie sprawdza na każdym opale, szczególnie na miale....

Powiem tak. Po raz kolejny piszesz, że czymś się chwalę.

To może podaj cytat, lub - jak Ci to już proponowałem - naucz się

czytać ze zrozumieniem.

Chcę zrobić sterownik bez nastaw. Program jest w fazie testów, o czym

wszyscy wiedzą. Na miale się nie sprawdza - zgadzam się. Poczekajmy,

co będzie za miesiąc.... :yes:

Pieprzysz Zawijan w ostatnim czasie jak poparzony

Dopiero, co napisałeś,że jakbys miał dom, którego nie masz, to nie wstawiłbyś kotła....

Kiego grzyba zatem Ci sterownik do bloku, w którym nie masz kotła?

Aleś palnął!

Przecież wiesz, że jestem najemnikiem, który pracuje dla tego, kto mu płaci. Mnie jest absolutnie obojętnie, czy zbiję majatek współpracując z Elektro-Systemem, czy z Włodkiem_PID, czy z Boleckim... Byle szmal był dostatecznie duży.

Teraz, dla obecnego klienta, pracujemy nad kotłem, który ma rzucić na kolana nie tylko takich przeciętniaków, jak DEFRO, SAS, czy ZĘBIEC, ale także takich gigantów branży, jak INSTALCO, SEKOM, czy KOMIZ. Potrzebujemy do niego bezwzględnie najlepszego sterownika, toteż będę sprawdzał wszystkich potencjalnych kandydatów do współpracy z nami na tym polu.

Aleś palnął!

Przecież wiesz, że jestem najemnikiem, który pracuje dla tego, kto mu płaci. Mnie jest absolutnie obojętnie, czy zbiję majatek współpracując z Elektro-Systemem, czy z Włodkiem_PID, czy z Boleckim... Byle szmal był dostatecznie duży.

Teraz, dla obecnego klienta, pracujemy nad kotłem, który ma rzucić na kolana nie tylko takich przeciętniaków, jak DEFRO, SAS, czy ZĘBIEC, ale także takich gigantów branży, jak INSTALCO, SEKOM, czy KOMIZ. Potrzebujemy do niego bezwzględnie najlepszego sterownika, toteż będę sprawdzał wszystkich potencjalnych kandydatów do współpracy z nami na tym polu.

Czyli wszystko jasne, Zawijan znowu za cos sie bierze, ma ponownie wszystkich rzucic na kolano, ilości maja być kosmiczne, tak już tez pitoliłeś w przypadku Ponar-u...

Rozumiem już, że robiąc cos nowego musisz uprawiac chamski marketing i pluc na wszystko na lewo i prawo.

Powiem tak. Po raz kolejny piszesz, że czymś się chwalę.

To może podaj cytat, lub - jak Ci to już proponowałem - naucz się

czytać ze zrozumieniem.

Chcę zrobić sterownik bez nastaw. Program jest w fazie testów, o czym

wszyscy wiedzą. Na miale się nie sprawdza - zgadzam się. Poczekajmy,

co będzie za miesiąc.... :yes:

Włodek, taki jest wydźwięk Twoich wpisów

Game over i game over.

Nie ma game over, bo projektu nie skończyłeś.

Odbieram to na chwilę obecna tak,że celowo lub nie wprowadzasz w błąd.

Nie dobieram Ci absolutnie tego,że próbujesz, ale sam wiesz,że to jeszcze musi potrwać.

Może się uda, nie wiem, zobaczymy, jak sie nie uda, to zobacz co pisali inni i zobacz co sam zrobiłeś już wcześniej w ogniku...

W ogniku wbijając kod wybieramy sety nastaw, softy od 0 do 7 ślimaki od 8 w góre tłoki....

Masz gotowe, własne rozwiązanie na widelcu, jak nie da rady 1soft eski, to można zrobić pod kodem 4-5setów gotowych bez grzebania i sobie każdy przełączy, jak będzie musiał....

Troche dystansu do tego wszystkiego

Paliliśmy już każdym ekogroszkiem, od najtańszego "czecha" do najdroższego. Największym problemem nie jest to, jak wygląda popiół, ale to, że piec nie potrafi osiągnąć zadanej temperatury.

Pisze pani już drugi sezon że nie osiąga zadanej temp. a palone każdym eko-groszkiem, może problem tkwi w złym zamontowani instalacji bo jakoś nie mogę w to uwierzyć że piec nie dochodzi do zadanej temp.

Edytowane przez willy