pikorek 10.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 WitajcieMam pytanie - ile moze kosztować dylatacja z korka pomiedzy panelami a gresem. Dzisiaj fachowcy ułożyli mi podłogę klejoną w wnękach w gresie i trzeba zrobic dylatację do tego ale cena mnie zabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.03.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witajcie Mam pytanie - ile moze kosztować dylatacja z korka pomiedzy panelami a gresem. Dzisiaj fachowcy ułożyli mi podłogę klejoną w wnękach w gresie i trzeba zrobic dylatację do tego ale cena mnie zabiła w wydaniu prostym około 20zł/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 10.03.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 I to cena zazwyczaj z korkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pikorek 10.03.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 w wydaniu prostym około 20zł/mb. a jest szansa za te 20zł/mb wykonanie przez Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts