KOM44 10.03.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Posiadam taras nad garażem pokryty płytkami gresowymi. Taras zaczął przeciekać. Uszczelniłem impregnatem fugi ale dalej przecieka. Czy istnieją jakieś preparaty do uszczelnienia tarasu lub pokrycia płytek ( powłoka na płytki) w celu uszczelnienia tarasu. Nadmieniam, że taras posiada prawidłowo wykonany spadek. Przecieki uwidoczniły się w pachwinach. w tym pomimo spadku zawilgoceniu uległa ściana od pokoju przylegającego do tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praktykant 04.05.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam, temat pewnie juz nie wazny, mam podobny problem, znalazlem sklep Noxan i "Elastodeck", albo Mikron sprzedaja na All-go cos zwiazane z zywica.Trzech fachowcow radzilo plytki i warstwe betonu zerwac, na nowo polozyc pape, itd, ale ja juz nie chce plytek, bo na powierzchni 25m taras pracuje i przez to plytki pekaja.Mozesz zdradzic jak i czym to zrobiles?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts