PawełKarpl 11.03.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam i zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anape9 11.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Fantastyczny wynik. Trzymam kciuki za udany finisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia28 13.03.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam, niezły wynik, a dokładne zestawienie wydatków dało mi obraz przyszłych moich kosztów (u mnie już nieco mniej optymistyczne bo koszty robocizny wyższe) Teraz czeka Cię druga połowa, trzymam kciuki aby się udało. Fajne widoczki Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełKarpl 14.03.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki za doping Dziś załatwiłem sprawę okien (szczegóły w dzienniku). Jak dostane z powrotem faktury (PIT się wypełnia) to podopisuje ilości zużytych materiałów bo teraz tego brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 14.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no jestem w szoku:) super stan za super kase...oby tak dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasket 14.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam Kolegę z technikum!! Marcin B. się kłania trafiłem przez przypadek do Twojego dziennika i już go nie opuszczę Też zacząłem się budować w zeszłym roku i trzymam kciuki za Twoją budowę. Ja mam na razie połowę budynku - brakło czasu w zeszłym roku:) Ja stawiam Dom w Lukrecji 2:) http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lukrecji-2/m4937b5b82e8fe Myślę że zamknę się do stanu takiego jak Ty również w 100tys razem z papierkologią stosowaną. Pozdrawiam! Ps. Paweł dlaczego akurat takie okna?? Jakieś doświadczenia?? Sam jestem przed wyborem - jak na razie skłaniam się do Veki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Pozdrawiam serdecznie zza gorki bede podgladac i kibicowac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 18.06.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 a powiedz mi tak z ciekawości jak masz dom w obrysie (szerokość i długość), bo zdziwiła mnie ilość porothermu tzn. że tak malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełKarpl 18.06.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Dom ma 6,5x12m a Porothermu poszło poza tym 1600 co przywieźli HDSem jeszcze ~50 osobówką bo brakło na szczyty do tego z 500 cegieł na nadproża i pod wieniec. Odpadów Porothermu jest może taczka i to dlatego ze murarz uparł się że młotkiem murarskim da się "przeciąć" Porotherm 25 - 1/10 może i się da i jeszcze jakby inwestor nie gapił się na łapki to może nawet 2/10 99% docinek robiliśmy piłą jak do betonu komórkowego - powypadały wszystkie zęby a na skosy dużą kątówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts