kowalio 12.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 WitamProszę powiedzcie mi z wlasnego doświadczenia czy to dobry pomysł? Jeżeli ktoś ma tak wykończone murki, to prosił bym o zdjęcia.http://www.creaton.de/pl/produkty/dachowki/dachowka-karpiowka/manufaktur-68-sztm2/ta, czy klasik to kwestia wyliczenia i dopasowania do grubości murka, jednakże zastanawia mnie tylko jedna rzecz ... mianowicie pomalowanie boków uciętej dachówki. Nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Dachówka miała by być w kolorze "FINESSE" czerwień winna glazurowana i to mnie martwi. Jest jakiś preparat, którym można pomalować boki glazurowanej dachówki aby wyglądało to normalnie? czyli w formie błyszczącej?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atyp1 31.01.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Budowa domu czy ogrodzenia to nie malowanie paznokci, wiec nie przejmuj sie takimi bzdurami jak ciety bok dachowki. atyp1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts