samouczek 13.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam wszystkich!!Proszę Was o kilka zdań i wymianę doświadczeń na temat klejenia tapety na ścianę? Na co najbardziej zwrócić uwagę przy klejeniu tapety , jak naklejać tapetę na narożniki wewnętrzne a jak na zewnętrzne i jak najlepiej łączyć sąsiadujące pasy tapety itp. Słyszałem , że zakłada się jedną na drugą i w połowie zakładu przecina się jedną i drugą część , wyciąga kawałki odcięte i wtedy wychodzi równiutko i praktycznie bez śladu łączenia. Proszę o odpowiedzi. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brigade 13.03.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Hej. Ostatnio zakładałem fototapetę w domu i powiem Ci szczerze, że najlepiej wynająć speców - sam zrobisz, ale będzie niedokładnie i będziecie niezadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 01.07.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Zgadzam sie,ja tez przy wyborze tapety od razu tez wiedziałem ze wynajme kogos kto mi to porzadnie przyklei Mnie w połowie by odpadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christ0f 16.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Czy ktoś ma może doświadczenie w klejeniu tapet na ścianę przy kominku / kozie? Gdy się w nim pali ściany są bardzo gorące (nie da się ręki przyłożyć tak parzy) i myślę, że zwykły klej może nie wystarczyć i tapeta się po prostu odklei. Nie znalazłem specjalnych klejów wysokotemperaturowych do tapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts