tomek4 13.03.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 ... własnością obojga małżonków ? Bo teraz to mam tak: działka na mnie, PnB na mnie. Nie mamy rozdzielności małżeńskiej. Będziemy się starać o kredyt, być może RnS. Czy już teraz zapisać się do notariusza i dopisać żonę do działki ? Co z PnB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 13.03.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 działka nazone , dom na zone wsio na zone kredyt na nas dwoje tak mamy u nas a sorki 1/3 tesciowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek4 14.03.2011 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję za odpowiedź. Czy ktoś jeszcze mógłby napisać jak było w jego przypadku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 15.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 działka moja, pozwolenie na mnie, my jeszcze wtedy w konkubinacie, kredyt na nas dwoje. Wszyscy znajomi gratulowali mi pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 15.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Działka nie musi być na obydwoje małżonków. A w razie kłopotów małżeńskich to trochę czarnego humoru. Po rozwodzie dzielimy się równo: ja dom i samochód ty kredyt i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 17.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U nas tez tak jest Działka na mnie, PnB tez na mnie. A kredyt wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts