Janon 03.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 polecam aceton techniczny lub zmywacz lakieru do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.03.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Najtaniej: tłuste ślady po kleju, DENATURATEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Poradzi sobie z tym "Label killer" - usuwacz etykiet: http://www.ag.net.pl dostępny w sklepach z komputerami gdzie są mat. czyszczące. Poradził sobie nawet z naklejką na szybie samochodu (ta z nr rejestracyjnym w prawym dolnym rogu przedniej szyby). Naklejka ta nie dała się ruszyć totalnie niczym (denaturat, benzyna itp.) a to rozpuściło klej i zmiękczyło górną warstwę plastiku (nie uszkodziło szyby).Pozdrawiam - Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 03.03.2004 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Poco sie meczyc???? Mialem identyczny problem z ich wanna wykonana z tworzywa. Nie chcialem sam eksperymentowac z chemia zeby jej ne zniszczyc a drapanie w tym wypadku nie wchodzilo w gre. Zlozylem reklamacje, ktora zostala uznana przez producenta i nastepnego dnia mialem w domu ekipe ktora usunela naklejke. O ile pamietam, uzywali oni jakiejs benzyny i swoich paznokci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Poco sie meczyc???? Mialem identyczny problem z ich wanna wykonana z tworzywa. Nie chcialem sam eksperymentowac z chemia zeby jej ne zniszczyc a drapanie w tym wypadku nie wchodzilo w gre. Zlozylem reklamacje, ktora zostala uznana przez producenta i nastepnego dnia mialem w domu ekipe ktora usunela naklejke. O ile pamietam, uzywali oni jakiejs benzyny i swoich paznokci. można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alicja30 06.03.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Wiecie co zrobiłam? Usunęłam samymi paznokciami. Gładko zeszło, aż dziwne... Żadnych śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.03.2004 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Wiecie co zrobiłam? Usunęłam samymi paznokciami. Gładko zeszło, aż dziwne... Żadnych śladów. mechanika, tego pod uwagę nawet nie brałem, a warto czasem żony zapytać o zdanie, co? W związku ze zbliżającym się świętem Naszych Pań, wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts