psc 14.03.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 "Między 23 a 25 marca 2011 hale warszawskiego Centrum Wystawienniczego EXPO XXI wypełni światło, a to za sprawą odbywających się tam XIX Międzynarodowych Targów Sprzętu Oświetleniowego ŚWIATŁO 2011.(...)" Czy ktoś z Was planuje uczestniczyć w tym wydarzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A te targi to dla przemysłu, czy dla ludu też coś tam można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.03.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A te targi to dla przemysłu, czy dla ludu też coś tam można znaleźć? Jeżeli lubisz takie klimaty to wejście jest dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Jeżeli lubisz takie klimaty to wejście jest dla każdego. Miałem na myśli - czy da się tam zobaczyć coś więcej niż w sklepach. Hmmmm... z drugiej strony... Jedną lampę dłubię sobie sam, a może wydłubię drugą, a jak mi się spodoba... Być może znalazłbym firmę, która ma w swojej ofercie "podzespoły". O ile znalazłem już firmy sprzedające przeguby (takie do kinkietów czy "reflektorków"), o tyle nie udało mi się znaleźć mechanizmów do opuszczania lamp. Trochę się zgapiłem, bo byłem w środę w Wawie i po 16:00 miałem czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts