rafsli_rs 14.03.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Miejmy nadzieję że zima już nie wróci - przynajmniej nie na długo.Jeszcze wiosny nie ma, przynajmniej kalendarzowej, ale po zimie krajobraz się zmienił.Napiszcie jak wygląda wasze obejście, ogród, działka, dom po zimie.Co do remontu, naprawy co do pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 14.03.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Kilka rzeczy zmieniło sie na zewnątrz domu po zimie. Pierwsza która rzuca się po zimie to oczywiście brak śniegu i temperatury na plusie.Druga to strasznie szaro na zewnątrz.Trzecia to ta która mnie najbardziej denerwuje - tyle kretowisk na działce ile dziur w dobry serze. Działka wygląda jak pobojowisko, kretowiska rożnej maści małe, duże, płaskie i stożkowe - wszelkiej maści i kształtu.Czwarta rzecz to ruch na budowie u sąsiadów - dziś przywieźli na budowę pustaki.Na pewno jest więcej zmian ale gdy patrzę przez okno to te zmiany rzucają się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 nie mam jeszcze zrobionego do końca ogrodzenia z sąsiadem , gościa nie ma bo siedzi w Niemczech , jest sasiadka która ma psa , takiego niewielkiego ,całą zimę wypuszczała go samopas a ten had latał po moim podwórku , lubię zwierzęta więc go nie ganiałem , i wiecie co mam na trawniku??? - zgadliście - gówno , a w zasadzie obesrane mam całe podwórko , a myslałem że jak się wyprowadzę na swoje z bloku to nie będę musiał oglądać obesranych trawników , załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 15.03.2011 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 @ jar.os - nie wiem co lepsze po zimie, pozostałości po psach sąsiada czy może coś takiego http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=1495&attachmentid=47949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.03.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no to współczuję z tymi kretami , ja z samego rana gówna pozbierałem na łopatę i przerzuciłem do sąsiadki na wjazd , nie ma to jak zrobić dobry uczynek z samego rana ,bidula nie będzie musiała chodzić i szukać gdzie jej pupil narobił , teraz ma podane jak na tacyi wszystko na kupie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 15.03.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no to współczuję z tymi kretami , ja z samego rana gówna pozbierałem na łopatę i przerzuciłem do sąsiadki na wjazd , nie ma to jak zrobić dobry uczynek z samego rana ,bidula nie będzie musiała chodzić i szukać gdzie jej pupil narobił , teraz ma podane jak na tacyi wszystko na kupie , Ty to jesteś dobry sąsiad http://emoty.blox.pl/resource/4_2_208.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ty to jesteś dobry sąsiad http://emoty.blox.pl/resource/4_2_208.gif staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.03.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 staram się psy też sie starają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 tylko sasiadka sie nie stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 15.03.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witajcie! Co do zmian w obejściu to zauważyłem, że od pewnego czasu mój kot rozprawia się z kretami i myszami. Nie mam na to wpływu co robi, bo wałęsa się całymi dniami po okolicach, ale przynajmniej nie mam ani jednego kopczyka i to mnie cieszy Za to kupuję mu jedzonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.03.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witajcie! Co do zmian w obejściu to zauważyłem, że od pewnego czasu mój kot rozprawia się z kretami i myszami. Nie mam na to wpływu co robi, bo wałęsa się całymi dniami po okolicach, ale przynajmniej nie mam ani jednego kopczyka i to mnie cieszy Za to kupuję mu jedzonko. Skurczybyk, pewnie tupie skutecznie... Wczoraj człapał tak u sasiada... ale mi w głowie buczało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafsli_rs 16.03.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witajcie! Co do zmian w obejściu to zauważyłem, że od pewnego czasu mój kot rozprawia się z kretami i myszami. Nie mam na to wpływu co robi, bo wałęsa się całymi dniami po okolicach, ale przynajmniej nie mam ani jednego kopczyka i to mnie cieszy Za to kupuję mu jedzonko. A możesz tego łapacza kretów i myszy wypożyczyć na jakiś czas, jak dasz rade zapakuj w karton i nadaj pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maruun2 08.04.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Najbardziej po zimie, ale to na ulicach przedewszystkim nie lubię tego, że wszędzie jeszcze leży piach po "ODŚNIEŻANIU"... a wiosną często jest wiatr, szczególnie w ostatnim tygodniu... i wszyscy przechodnie dostają piaskiem w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.04.2011 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Najbardziej po zimie, ale to na ulicach przedewszystkim nie lubię tego, że wszędzie jeszcze leży piach po "ODŚNIEŻANIU"... a wiosną często jest wiatr, szczególnie w ostatnim tygodniu... i wszyscy przechodnie dostają piaskiem w oczy Marudzisz... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201104/1302722649_by_Jannnu22_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts