anderian 14.03.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Aktualnie szukam rekuperatora do domu 160m2 i natrafiłem na Kinetic Plus z automatycznym bypasemhttp://www.vent-axia.com/product/sentinel-kinetic-plus-b.html cena ok 5800 z 8%vat Co sądzicie o tym rekuperatorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 15.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 to jest anglik, więc chyba wentylatory się odwrotnie kręcą a wszystko poskręcane na lewych gwintach i na dokładkę calowych a tak na poważnie to niczego bardziej rodzimego nie znalazłeś? wyspiarze z racji klimatu nie przejmują się tak sprawnością wymiany ciepła więc ta funkcja czasem może być potraktowana po macoszemu, nie znam tej konstrukcji wiec mogę się mylić ale poszukałbym czegoś bardziej znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anderian 15.03.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 w podobnej cenie (6200) mam BRINK RENOVENT 400 LARGE AUTO-BYPASS, pytanie który wybrać czy polecacie jeszcze coś innego w podobnej cenie na silnikach prądu stałego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 25.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 hejto widzę że masz podobny problem co ja, też szukam czegoś "optymalnego"Skala ma jeszcze reku Comair HRUC 380 FULL tyle że droższy, za to wymiennik alu zamiast plastikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annndrzej 27.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Optymalnego..... no to montowałem ostatnio 2 sztuki Jangaza - dobra relacja cena /jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts