GUMISIOWA 14.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 W AKCIE DESPERACJI ZWRACAM SIE DO WSZYSTKICH EWENTUALNIE MAJACYCH POJECIE NA TEMAT BALUSTRAD SZKLANYCH OTOZ MOJA BALUSTRADA SZKLANA ,KTORA MIALA BYC ZAMONTOWANA DO SCHODOW W SYSTEMIE BEZUCHWYTOWYM (TZN.STOPNIE SCHODOW MIALY BYC WSADZNE DO BOKOW W KTORYCH MIAL BYC WYFREZOWANY ROW NA SZYBE)ZOSTALA WYCENIONA PRZEZ FIRME Z OKOLIC BIELSKA NA 17000 DODAM ZE JEST TEGO OKOLO 5,5 METRA DLUGOSCI,NIE WIEM CZY MNIE KTOS CHCE ORZNAC CZY JA TAKA NIEDOINFORMOWANA BYLAM DODAM ZE BALUSTRADA MIALA NIE POSIADAC PORECZY-MIALA BYC TYLKO WKLEJONA DO BOKOW STOPNI. CZY KTOS MOZE MI POLECIC SOLIDNA FIRME Z BIELSKA-BIALEJ LUB OKOLIC GDZIE EWENTUALNIE MGE SIE UDAC PO WYCENE DZIEKUJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Ja przepraszam bardzo,chyba mnie ponioslo po tej wycenie:bash:Moze jednak znajdzie sie ktos kto mnie gdzies pokieruje lub sprowadzi na ziemie w zwiazku z moja obecna wycena:confused:Dziekuje i pozdrawiam wszystkich budujacych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.03.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts