GUMISIOWA 14.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Poszukuje plyt tarasowych duzformatowych, betonowych do zrobienia nwoczesnego tarasu i podeisc wokol domu.zalezy mi na plytach gladkich ,szarych bez wtapianych kamieni-czy ktos ma pojecie gdzie to moge dostac w bielsku lub okolicy? Dziekuje bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.03.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 A możesz zalinkować ? Zaciekawiły mnie te płyty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Mirela99-gratuluje pieknego domku-jestem cichym podgladaczem:)wszelkie inspiracje tarasowe pochodza ze strony http://www.houzz.co.uk POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts