Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wanny artvillano/sklep umywalki.pl

GUMISIOWA

Recommended Posts

CZY KTOS Z SZANOWNYCH FORUMOWICZOW JEST MOZE W POSIADANIU WANNY WOLNOSTOJACEJ ARTVILLANO LUB EWENTUALNIE ZNA SKLEP UMYWALKI.PL?

SPRAWDZILAM I FIRMA ARTVILLANO MA OTWARTE TRZY SALONY W POLSCE-NIESTETY ZADEN NA POLUDNIU POLSKI:(

JEZELI KTOS POSIADA KTORAS Z WANIEN BARDZO PROSZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT PRODUKTU

DZIEKUJE:yes:

To ja bardzo przepraszam jesli kogos urazilam,chyba faktycznie mnie nerwy po tej wycenie poniosly;).Mam jednak nadzieje ,ze odezwie sie ktos kto moze mnie ewentualnie gdzies pokierowac lub sprowadzic na ziemie potwierdzajac moja obecna wycene:bash:Pozdrawiam wszystkich budujacych;)

:)

O, jak się milo czyta!

Twoja wycena balustrady zależy od zastosowanego systemu, o którym nic nie piszesz.

I tak cena wychodzi bardzo wygórowana.

Robili mi wycenę w firmie pod Wrocławiem, mocowanie do "policzka" na dyble ozdobne lub na szynie samonośnej, cena za metr bieżący wyszedł ok 1500zł. Fakt , że jest tego prawie 100m.b. ale nie przypuszczam , żeby aż taki rabat wyszedł.

Balustrada Twoja nie może być wyłącznie wklejana. Nie pozwalają na to przepisy.

Sorry za OT w temacie ale nie chce mi się szukać poprzedniego pytania.

pozdrawiam

PS teraz dopiero zauważyłem , że jaksie Ci coś dopowiedział. Mam nadzieję, że się coś wyjaśniło.

Edytowane przez 2112wojtek

• 3 months później...
CZY KTOS Z SZANOWNYCH FORUMOWICZOW JEST MOZE W POSIADANIU WANNY WOLNOSTOJACEJ ARTVILLANO LUB EWENTUALNIE ZNA SKLEP UMYWALKI.PL?

SPRAWDZILAM I FIRMA ARTVILLANO MA OTWARTE TRZY SALONY W POLSCE-NIESTETY ZADEN NA POLUDNIU POLSKI:(

JEZELI KTOS POSIADA KTORAS Z WANIEN BARDZO PROSZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT PRODUKTU

DZIEKUJE:yes:

Ja mam wanne ww-041 i jestem zadowolony bardzo. Ma orygianlny kształt który przykuwa uwage kazdego, cena była rozsądna i jakość super.