GUMISIOWA 14.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 CZY KTOS Z SZANOWNYCH FORUMOWICZOW JEST MOZE W POSIADANIU WANNY WOLNOSTOJACEJ ARTVILLANO LUB EWENTUALNIE ZNA SKLEP UMYWALKI.PL?SPRAWDZILAM I FIRMA ARTVILLANO MA OTWARTE TRZY SALONY W POLSCE-NIESTETY ZADEN NA POLUDNIU POLSKI:(JEZELI KTOS POSIADA KTORAS Z WANIEN BARDZO PROSZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT PRODUKTUDZIEKUJE:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.03.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Przede wszystkim wyłącz "caps", rzadko kto rozmawia z kimś , kto tak jak Ty wciąż krzyczy. Twój poprzedni post też został bez odpowiedzi, chociaż na forum jest klika osób zajmujących się profesjonalnie szkłem.Jak myślisz, dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 To ja bardzo przepraszam jesli kogos urazilam,chyba faktycznie mnie nerwy po tej wycenie poniosly;).Mam jednak nadzieje ,ze odezwie sie ktos kto moze mnie ewentualnie gdzies pokierowac lub sprowadzic na ziemie potwierdzajac moja obecna wycene:bash:Pozdrawiam wszystkich budujacych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jaksie!Jeszcze raz dziekuje za namiar!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.03.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) To ja bardzo przepraszam jesli kogos urazilam,chyba faktycznie mnie nerwy po tej wycenie poniosly;).Mam jednak nadzieje ,ze odezwie sie ktos kto moze mnie ewentualnie gdzies pokierowac lub sprowadzic na ziemie potwierdzajac moja obecna wycene:bash:Pozdrawiam wszystkich budujacych;) O, jak się milo czyta! Twoja wycena balustrady zależy od zastosowanego systemu, o którym nic nie piszesz. I tak cena wychodzi bardzo wygórowana. Robili mi wycenę w firmie pod Wrocławiem, mocowanie do "policzka" na dyble ozdobne lub na szynie samonośnej, cena za metr bieżący wyszedł ok 1500zł. Fakt , że jest tego prawie 100m.b. ale nie przypuszczam , żeby aż taki rabat wyszedł. Balustrada Twoja nie może być wyłącznie wklejana. Nie pozwalają na to przepisy. Sorry za OT w temacie ale nie chce mi się szukać poprzedniego pytania. pozdrawiam PS teraz dopiero zauważyłem , że jaksie Ci coś dopowiedział. Mam nadzieję, że się coś wyjaśniło. Edytowane 15 Marca 2011 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.03.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Dziekuje za informacje,kazda jest w tej chwili bezcenna:bash:pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszb 17.06.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 CZY KTOS Z SZANOWNYCH FORUMOWICZOW JEST MOZE W POSIADANIU WANNY WOLNOSTOJACEJ ARTVILLANO LUB EWENTUALNIE ZNA SKLEP UMYWALKI.PL? SPRAWDZILAM I FIRMA ARTVILLANO MA OTWARTE TRZY SALONY W POLSCE-NIESTETY ZADEN NA POLUDNIU POLSKI:( JEZELI KTOS POSIADA KTORAS Z WANIEN BARDZO PROSZE PODZIELIC SIE OPINIA NA TEMAT PRODUKTU DZIEKUJE:yes: Ja mam wanne ww-041 i jestem zadowolony bardzo. Ma orygianlny kształt który przykuwa uwage kazdego, cena była rozsądna i jakość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.06.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 lukaszb-dziekuje bardzo za odzew!!!!Czy jest szansa na wklejenie przez ciebie zdjecia takiego z "reala"?Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts