pawcik72 14.03.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam wszystkich. Szczerze mówiąc to to forum jest moją ostatnia deska ratunku ...:-| Planuję sobie zrobić pokój ...ciut nietypowy ...tylko mój. W pokoju ma stać motocykl, gitara + piec, na ścianach będą wisiały małe regały na których będą stały butelki po egzotycznych piwach, naklejki, obrazy i różne pierdoły rockowe. Z tym nie mam problemu. Ale ...co na podłogę ??? Widziałem nie tak dawno chyba w Castoramie panele z motywem Route66 ale ... już ich nie ma i znaleźć nic podobnego nie mogę Na części podłogi, w miejscu w którym będzie stał motocykl będzie położona blacha ryflowana, więc reszta podłogi musi być "klimatycznie" powiązana z całym pokojem . No i jestem w kropce ... może szanowni forumowicze mają jakiś pomysł ? ...może być oczywiście inny od mojego Liczę na Waszą kreatywność, bo ja .... to już się chyba "wypaliłem" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.03.2011 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 fajnie sama bym chciała taki pokój dla prawdziwej twardzielki. yyyy, tylko pojazdu mi brak co do podłogi - spójrz tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?136949-panele-z-napisami wprawdzie to nie Route 66, ale stare skrzynki po winie też klimat mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 15.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 beton polerowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.03.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 mozaika przemysłowa, żywica, posadzka betonowa, zjechane szarawe matowe dechy, ciemny egzotyk w połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 15.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 a ja widziałam we Wrocławiu niedawno te panele route 66, poszukaj może jeszcze je znajdziesz, moim zdaniem dobrze by pasowały. Koniecznie pochwal się efektem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jeżeli chodzi o podłogę, to zdecydowanie "męska" jest betonowa Pasowałaby do wnętrza i gadżetów, które opisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts