kratka 15.03.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy możliwy jest montaż płyt z kamienia naturalnego (nieregularnych) łamanego na ścianie zbudowanej z Ytonga z izolacją grafitową 14cm. Zapewne płyty nie są lekkie. Patrzyłam na montaż suchy na kotwach, ale to dotyczy chyba tylko regularnych prostokątnych płyt. Czy można takie płyty gnejsowe mocować klejem albo zaprawą - mniej więcej do wysokości klinkieru. Bardzo proszę o pomoc. Mam link do zdjęcia z kamieniem, ale zapewne zostałby potraktowany jak reklama Może ktoś ma doświadczenie z podobnym montażem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kratka 17.03.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 plisssss, może jednak ktoś może mi pomóc w temacie montażu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw1977 07.05.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Tak jest to możliwe ale ma Pani tez racje że głównie ludzie widzą elewacje zamontowane na kotwach w formatach ok 120x60. Zajmuję się tym od 17 lat i na pewno Pani pomogę. Proszę o przesłanie tego linku na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts