Robercik2011 15.03.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam Jestem nowy na forum więc mówię wszystkim Dzień dobry:) Znalazłem się tu ponieważ szukam odpowiedzi na pytanie jak kształtują się ceny renowacji ścian zewnętrznych kamienic i obiektów zabytkowych w szczególności na terenie woj. śląskiego?Mam na myśli 2 wersje:1. Renowacja polegająca na zdrapaniu starej farby zagruntowanie ew uzupełnienie ubytków i położenie tynku strukturalnego przy uwzględnieniu wszelkich elementów dekoracyjnych typu ozdobne opaski okienne - ceny robocizny netto2. Kompleksowe ocieplenie ścian takich budynków z dokładnym odwzorowaniem stanu pierwotnego wraz ze sztukaterią dekoracyjną - ceny robocizny i szacunkowa wartość materiału dobrej jakości netto Proszę o komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts