sherif14 15.03.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam, chcę przekuć fundamenty na zewnątrz w celu zamontowania drzwi. Fundamenty są z lat 80. Czy taka operacja jest w ogóle możliwa? Jakie trzeba zachować środki ostrożności? Czytałem już podobne tematy, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 15.03.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Skonsultuj to z architektem lub jeszcze lepiej konstruktorem ( podaj detale i lokalizacje planowej demolki ) czyba że lubisz dziać na zasadzie całowania lwa w d...e ( przyjemność wątpliwa a ryzyko duuuże ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jak to przekuć ?Ile zostanie fundamentu pod drzwiami ?W ścianie zewnętrznej też będzie kute ?Z czego ściana ?jakie szerokie drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts